Şimdi Ara

biraz bilgi istiyorum. . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WORLD OF WARCRAFT: BATTLECHEST ( ana oyun ve burning crusade) almak istiyorum. . . fiyatı 55 YTL. Acaba bunun içinde şifresi var mıdır??(1 aylık oynayabilmek için)?? bilen biri varsa . . .

• battlechest oynaman icin yeterli degil , yeterlide öyle oynasan nee oynamasan ne... + olarak Wotlk alman gerekiyor... Wotlk 60-70 ytl... İçlerinde CD keyleri bulunmakta... bir süre bedavaya oynayabiliyorsun sanirim...
  • yani oynanır ama ona oyun mu denmeZ? :D bi de wotlk nedir?
  • private serverlar da oynanabilir mi ?
  • Wotlk : yeni cikan patchin adi ''Wrath of the Lich King''... nys sen beni aşıyorsun , sana sabirli bir anlatici lazim ben yattim.

( privatede oynarsin rahatlikla ama oynarken pek rahat olamayabilirsin buglardan laglardan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnieN -- 2 Ocak 2009; 23:04:23 >
  • teşekkür ederim bu kadar kafi:D yni başlıyorum . . .o yüzden bu cahillik . . .kusura bakma
  • battlechest al sen wotlk ya daha gerek yok 1 ay bedava oynarsın sonrası 13 euro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al sen battlechesti kur Pc'ne içinden key çıkıyor onlarla üye olucaksın account alıcaksın siteden daha sonra kredi kartı göstermen gerekiyor bazı paketlerde 1 ay bazılarında 2 ay bedava Amazon.com'da bir ara battlechest alana 2 aylık prepaid kart hediyeydi. 3 ay bedava oynayabiliyordun. Şimdi varmı bilmem.

WoTLK için erken daha önce 1 2 ay oynarsın lvl 70 a kasarsın ondan sonra alırsın ek paketide onuda kurup 80 e kasarsın contentin keyfini çıkarırısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkstrom

Al sen battlechesti kur Pc'ne içinden key çıkıyor onlarla üye olucaksın account alıcaksın siteden daha sonra kredi kartı göstermen gerekiyor bazı paketlerde 1 ay bazılarında 2 ay bedava Amazon.com'da bir ara battlechest alana 2 aylık prepaid kart hediyeydi. 3 ay bedava oynayabiliyordun. Şimdi varmı bilmem.

WoTLK için erken daha önce 1 2 ay oynarsın lvl 70 a kasarsın ondan sonra alırsın ek paketide onuda kurup 80 e kasarsın contentin keyfini çıkarırısın.

arkadas gayet guzel anlatmıs tam bisiler yazım dedim en son postu gordum baska anlatcak bisi yok iyi oyunlar
  • Merhaba benimde sormak istedigim bir kaç ufak sorum olacaktı,

bende battlechesti aldım ve şu anda kurulumunu yapıyorum sorum şu olacak biliyorsunuzki battlechest içinden THE BURNING CRUSADE adında bir paket de geliyor şimdi ben ilk etapda ikisinidemi kurmaylıyım yoksa ilk main game 'ı kurup kasıp belirli bir noktaya gellip THE BURNING CRUSADE 'imi kurmalıyım nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpinar

Merhaba benimde sormak istedigim bir kaç ufak sorum olacaktı,

bende battlechesti aldım ve şu anda kurulumunu yapıyorum sorum şu olacak biliyorsunuzki battlechest içinden THE BURNING CRUSADE adında bir paket de geliyor şimdi ben ilk etapda ikisinidemi kurmaylıyım yoksa ilk main game 'ı kurup kasıp belirli bir noktaya gellip THE BURNING CRUSADE 'imi kurmalıyım nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz ?

Sen Burning Crusadei kurmazsan zaten oyun downloaderı oyuna girmene izin vermeden önce Burning Crusade dahil, Wotlk + Cata indiricek, ondan sonra Play butonu gelcek. Yani yükle tabikide Burning Crusadeı, downloadtan kısılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SehRıdo

quote:

Orijinalden alıntı: canpinar

Merhaba benimde sormak istedigim bir kaç ufak sorum olacaktı,

Sen Burning Crusadei kurmazsan zaten oyun downloaderı oyuna girmene izin vermeden önce Burning Crusade dahil, Wotlk + Cata indiricek, ondan sonra Play butonu gelcek. Yani yükle tabikide Burning Crusadeı, downloadtan kısılır.

Peki ala Burning Crusade 'di kurmadıgımı varsayıyorum 60 lvl a geldikten sonra görevler bitecek hali ile 60 lvl sonrasımı Burning Crusade 'ı oynamaya baslıcam ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.