Şimdi Ara

biraz önce ki maçta yaşadığım olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önce maç linkini vereyim http://www.dotabuff.com/matches/1264915206

ben silencer aldım mide gittim. aslında kötü başladım karşımda night stalk vardı 3 kill verdim ona. bizim takımda 2 türk vardı nicklerden anladım ama hiç konuşmadılar jugg ve biri daha türktü. ve ben de maç başlarken türkçe konuştum yani biliyorlar türk olduğumu. sonra baya iyi oynamaya başladım 14 kill aldım takımın geri kalanının ki toplam 14 etmiyordu. oyunun ortalarıydı. işler iyi giderken 2 kişi birden daldı bana ama bizden 3 ya da 4 kişi hemen yanımdayken bana yardım etmeyip başka birini öldürmeye gittiler ve görmeme ihtimalleri yok yani haritaya uyarı falan da verdim yardım etmediler. ben de chate bana yardım etmeyin yazdım, ingilizce yazdım ve orda bi şerefsiz var earthshaker oynuyordu türk mü bilmiyorum ama ing. konuşuyordu ok yazdı. ben de çok sinirlendim hiç bişey demedim gittim ormana oyunun sonuna kadar ordaki mahlukları kestim. önce bizimkiler üstündü özellikle earth iyiydi. bana hiç bi şey demediler özür dileriz ya da napıyosun oynasana falan. ama ben hiç bi şekilde kasıtlı besleme falan yapmadım. sonra karşısı bi ara saldırmaya başladı ben de baya bi para biriktirmiştim gittim divine aldım. ormanda mahluk kesmeye devam ettim. divine'ı aldıktan sonra 3 kişi birden fark etti beni ve öldürdüler ama bilerek ölme falan yok. aldılar tabi divine'ı. sonra bir kez daha öldüm ama yine bilerek değil ormandatakılırken. tabi divine alma sebebim takımın kaybetmesini istememdi. ama bilerek vermedim. söyledim takıma divine'ı aldıklarını. ben yine durdum kenarda. ve kaybettik. sizce ben mi suçluyum ? yoksa takım mı? takımdaki türkler'in bana destek olması gerekmez mi? konuşmadılar bile.

• Kimse seni kurtarmak zorunda değil başının çaresine bakmayı bilmiyosan solo girme bence baya üzülürsün, belki orda seni kurtarmaktansa karşıdaki carry'yi öldürme fırsatını kaçırmamayı daha doğru buldu takım. Bir kere öldün diye bu kadar ağlaman gidip afk farm yapman çok çocukça. Suç tamamen sende maçı kaybetmenizin nedeni de sensin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 sen suçlusun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Kimse seni kurtarmak zorunda değil başının çaresine bakmayı bilmiyosan solo girme bence baya üzülürsün, belki orda seni kurtarmaktansa karşıdaki carry'yi öldürme fırsatını kaçırmamayı daha doğru buldu takım. Bir kere öldün diye bu kadar ağlaman gidip afk farm yapman çok çocukça. Suç tamamen sende maçı kaybetmenizin nedeni de sensin.

maç sonucu umrumda değil, şimdiye kadar oynarken hep maçı kazanmaktan çok eğlenmek için oynadım. takımda biri zor durumda kaldıysa mesela öleceğimi bile bile kurtarmaya gittim. o maçta da öyleydi ve oyunda yeniyim yani takımın geri kalanı da yeniydi aynı maçta oynadığımıza göre. dereceli maç da değildi normal maçtı dereceli maçlara giremiyorum seviyemden dolayı. yani ortada profesyonel oyuncular yoktu. kendim bencil oynamadığımdan dolayı takımdan böyle bir hareket gördüğüm için üzüldüm ve yazdığım şeye ters cevap verildi. vatan kurtarmıyoruz sonuçta oyun oynuyoruz. ayrıca sen blokluymuşsun bende bloğu kaldırıp yazıyı okudum çok ters bir üslubun var. çocuk değilim 20 yaşındayım. haklıymışım bloklamakta.

• çocuk gibi trip yap sonra ben suçlu muyum de, suçlusun tabi
  • "Pc oyuncusu oyunsuzluktan ölme noktasına geldi oyüzden konsollara özel çıkan bu oyunları hazmedemiyorlar kendilerine.

Pc de oyun 1994'de PS1'in çıkışıyla birlikte tamamiyle tarihe gömüldü. Ozamandan bu zamana pc oyuncularının %98 i konsola döndüler geriya kalan %2 si de son çırpınışlarını yapıyorlar ve aynı konuda yaptıkları gibi etrafa sarıyorlar.

Torrentlerden oyunları çekip beleşe oyun oynarlar pc oyun dünyasına 1 gram katkıları olmaz sonrada buraya gelip Order gibi oyuna kelime yaparlar.

Her 3 ayda bir ekran kartı değiştirirler her 5 ayda bir ram değiştirirler vs vs değiştirirler harcadıkları para 400 dolarlık PS4'e yetişemez.

10 bin tl lik pc de toplasan bir order oynayabiliyormusun hayır bir uncharted hayır bir gow hayır bir gt hayır hayırda hayır ama hala kalkıp etrafa sararlar.

Oyun konsol ile oynanır kalan %2 lik kısımda o konsola mecbur geçecekler. "

PS bölümünde beni alıntılayan prematüre doğuma ne yazayım beyler?Blog oldu sonuçta burası di mi artık?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En nefret ettiğim oyuncu tipi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

"Pc oyuncusu oyunsuzluktan ölme noktasına geldi oyüzden konsollara özel çıkan bu oyunları hazmedemiyorlar kendilerine.

Pc de oyun 1994'de PS1'in çıkışıyla birlikte tamamiyle tarihe gömüldü. Ozamandan bu zamana pc oyuncularının %98 i konsola döndüler geriya kalan %2 si de son çırpınışlarını yapıyorlar ve aynı konuda yaptıkları gibi etrafa sarıyorlar.

Torrentlerden oyunları çekip beleşe oyun oynarlar pc oyun dünyasına 1 gram katkıları olmaz sonrada buraya gelip Order gibi oyuna kelime yaparlar.

Her 3 ayda bir ekran kartı değiştirirler her 5 ayda bir ram değiştirirler vs vs değiştirirler harcadıkları para 400 dolarlık PS4'e yetişemez.

10 bin tl lik pc de toplasan bir order oynayabiliyormusun hayır bir uncharted hayır bir gow hayır bir gt hayır hayırda hayır ama hala kalkıp etrafa sararlar.

PS bölümünde beni alıntılayan prematüre doğuma ne yazayım beyler?Blog oldu sonuçta burası di mi artık?

Ben aslen konsol oyuncusuyum, PS4, XboxOne dahil tüm konsollar elimden geçti ama hiçbiri bir Dota değil açıkçası 7-8 aydır oynayan biri olarak söylüyorum. O tipleri kaale alma babası karne hediyesi PS4 alıyor böyle salak salak triplere giriyolar.

• Sizin gibi oyuncular yüzünden türkler laf yiyor , bir de buraya gelmiş kendini savunmalar falan :D

Jungle da afk farm yapıp da silencera divine almak nasıl bir hareket nasıl bir oyun anlayışı nasıl bir throw. İnşallah report yiyip bir daha bu oyunu oynayamazsınız da sizin gibilerden temizlenir community.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

"Pc oyuncusu oyunsuzluktan ölme noktasına geldi oyüzden konsollara özel çıkan bu oyunları hazmedemiyorlar kendilerine.

Ben aslen konsol oyuncusuyum, PS4, XboxOne dahil tüm konsollar elimden geçti ama hiçbiri bir Dota değil açıkçası 7-8 aydır oynayan biri olarak söylüyorum. O tipleri kaale alma babası karne hediyesi PS4 alıyor böyle salak salak triplere giriyolar.

olabilir,the order çöpünü savunmadığım için ps bölümünden ban yedim

• Ohoooo. Senin başına bi maçta gelmiş, bana hep denk geliyor. Yardım etmedi diye afk mı kalayım? Belki takım o an yardım edecek halde değildi. "Yanımdalar ama yardım etmediler ben de orman döndüm(afk kaldım)" bak hele bak. Bi de kaybettirmek için divine kasmış. %1500 suçlusun abi.

Madem ortada takım yok, kendin kurtarmaya çalış. Ne o öyle "bana yardım etmediler bu takıma win yok" diyenler gibi? Olmaz.

Bu arada lina daedalus-divine... Tek atıyo muydu :D
  • O bilerek yardim etmeyenlerden gına geldi oyunu birakma noktasina geldim. Adam yardim etmez,hep ks icin bekler,sen onu kurtarmak icin ölürsün vb ama umrunda olmaz oyleleri geldi mi artik bende vanguard kasip jungle da takiliorum sdece. Eger dota takim oyunuysa takim gibi oynayacaksin yardim edeceksin,kollayacaksin,haber vereceksin vb ama yok adam oldrmek icin bi tarafimi yirtmisim ordan riki efendi atlicak benim 1550 heal dan 200 heal e indirdigim heroya son vurus yaparak ks aticak he operim boyle dotanin izdirabini

Sana gelince kizmissin kizmakta haklisin ama divine alman hata gercekten,bu resmen rakibe yardim bi nevi tamam bende afk takiliorum cok kizinca ama rakibin lehine bi sey yapmiorum,base de def yapiorum vb o yuzden divine almam genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 23 Şubat 2015; 21:53:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doto linkini verde yoksayam dırek o.O
  • quote:

kardeş pc bitti diyon... ps1 çıkınca demişsin... yağdırmışsın gow filan falan ama bencede tam tersi.

ben pc de go2 oynarım... ama consolsa

half life 2

brood war...

starcraft 2...

diablo 2...

world of warcraft

counter strike...

age of empires/ mythology

civilization

company of hereos

max payne 2

unreal tournament

quake 3

elder scrolls oblivion

fallout

dota

warcraft 3

dota 2

torchlight

daha bilmediğim duymadım ne oyunlar... mmorpg ler filan... bu liste böyle böyle uzar gider.

Aynen dediğin gibi; sana o 400$ lık makineyi aldırmak için bir iki tane iyi oyun piyasaya sürülüyor. peki ya pc de ? baba oyunları say say bitmez...

artı torrent mevzusuna gelirsek sen gow ı uncharted ı kimse korsan oynamadı mı sanıyon? ama iyi oyun kendini sattırır.. mesela ben dotayı w3 üzerinden oynuyom (klasik dota) korsan cd kullanıyordum. ama oyun iyiydi gidip orjinalini aldım. korsan oynama fark etmiyor yapılan iş iyiyse hertürlü kendini sattırır... hala bile bazen görüyorüm forumlarda diablo 2 nerden bulabilirim brood war nerden bulacam filan..

senin 400$ lık makine de iş yapar pc de iş yapar ama bence pc de kesin fark var. sen yukarda ver(eme)diğim mihenk taşı oyunları oynamadan gidip uncharted oynarsan; hayran kalman benim için o kadar şaşırtıcı olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerergul -- 26 Şubat 2015; 22:13:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

quote:

kardeş pc bitti diyon... ps1 çıkınca demişsin... yağdırmışsın gow filan falan ama bencede tam tersi.

ben pc de go2 oynarım... ama consolsa

half life 2

brood war...

starcraft 2...

diablo 2...

world of warcraft

counter strike...

age of empires/ mythology

civilization

company of hereos

max payne 2

unreal tournament

quake 3

elder scrolls oblivion

fallout

dota

warcraft 3

dota 2

torchlight

daha bilmediğim duymadım ne oyunlar... mmorpg ler filan... bu liste böyle böyle uzar gider.

Aynen dediğin gibi; sana o 400$ lık makineyi aldırmak için bir iki tane iyi oyun piyasaya sürülüyor. peki ya pc de ? baba oyunları say say bitmez...

artı torrent mevzusuna gelirsek sen gow ı uncharted ı kimse korsan oynamadı mı sanıyon? ama iyi oyun kendini sattırır.. mesela ben dotayı w3 üzerinden oynuyom (klasik dota) korsan cd kullanıyordum. ama oyun iyiydi gidip orjinalini aldım. korsan oynama fark etmiyor yapılan iş iyiyse hertürlü kendini sattırır... hala bile bazen görüyorüm forumlarda diablo 2 nerden bulabilirim brood war nerden bulacam filan..

senin 400$ lık makine de iş yapar pc de iş yapar ama bence pc de kesin fark var. sen yukarda ver(eme)diğim mihenk taşı oyunları oynamadan gidip uncharted oynarsan; hayran kalman benim için o kadar şaşırtıcı olmaz...

• okuyup yorum yapanlar var :D ben üşendim bunuda egomu tatmin etmek için yazıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weed Man -- 28 Şubat 2015; 19:57:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.