Şimdi Ara

birazdan bebe şampuanı kullanacağım.##KULLANDIM##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
9.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden heden şoldırs badem yaglısını kullanırdım ve sacı kurutur kurutmaz saçlar havalanırdı yani elektriklenirdi.2 gün sonrada saçlar acayip yaglanır ve kasınırdı.kasırken birkaç kücük tuz büyüklüğünde şeyler gelirdi elime.ve mesela kasırken bazen 1 tel saç gelirdi ve o saç telinin kökü beyaz kücür birseyle kaplanmıstı sanırım o yağ tabakasıydı bunun ne oldugu bilen varsa söylesin bu arada.

şimdi bebe şampuanını kullanmıs bulunuyorum saçı kurutunca elektriklenme olmadı ve saç sanki yeni doğmus gibi bir yumusaklık ve tazelikle doldu.şimdilik 15 dk oldu ve gözlemlediklerim bunlar ha bu arada saç derim acayip rahatladı bebe şampuanının arkasını okurken parapen vs içermez saç ve saç derisi için uygundur alerjik etki yaratmaz gibi yazılar vardı ve ayrıca bebeklerin haricinde aile üyelerinin hepsinin bunu kullanabilecegini söylüyordu.suan vaatlerini yerine getiriyor gibi.bakalım bi 2 gün sonra uplarım sonuclar ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 16 Mart 2017; 21:38:3 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bebek Şampuanı Yetişkinler Tarafından Kullanılabilir mi?

Bebek şampuanları, bebeklerin hassas saçları ve cildi için özel olarak formüle edilmiştir. Nispeten hafif ve tahriş edici içerikler içermeden üretildikleri için yetişkinler tarafından da kullanılmayı düşünebilirsiniz.

Dalin Bebek Şampuanı Yetişkinler İçin Uygun mu?

Dalin bebek şampuanı, bebeklerin hassas saçları ve cildi için özel olarak geliştirilmiş bir üründür. Hafif formülü, yetişkinlerin saçına ve cildine zarar vermeden kullanılmasını sağlar. Ancak, yetişkinler için özel olarak tasarlanmış şampuanların aksine, Dalin bebek şampuanı yoğun günlük kullanım için uygun olmayabilir.

Yetişkinler Bebek Şampuanı Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yetişkinler bebek şampuanı kullanırken aşağıdaki hususlara dikkat etmelidir:

• Gözle temasından kaçının.
    • Saçınızı çok sık bebek şampuanı ile yıkamayın, çünkü bu saçınızı kurutabilir.
    • Saçınızı iyice durulayın.

Sonuç

Dalin bebek şampuanı, yetişkinler tarafından ara sıra kullanım için uygun bir üründür. Ancak, yoğun günlük kullanım için yetişkinler için özel olarak formüle edilmiş şampuanları tercih etmek daha iyi bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hiç bir b.k olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkindalik yaratmak derken? Fark yaratmak dogrusu. Napacak saclarin aktivist mi olacak, toplantilar mi duzenleyecek, akademik kariyer mi yapacak ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    dur olum daha girmedim heden şoldırsın bademini kullanıyodum elektriklenme 2 gün sonra yaglanma kasıntı ve deriyi kasırken tız büyüklügündeki cisimler felan belki iyi gelir ne biliyon.hem daha az kimyasal
  • evt.
  • Bu nedir ya hocam gözünüzü yakıyor mu onu da test etseydiniz barı

• ilk kez bebe sampuanı kullanmadan önce saclarım güzel kırıksız ve yıpranmamıştı sağlıklıydı. ilk kullandığımda yumuşattı vaaay dedim güzelmiş artık hep bunla yıkanırım. 3-4 yıkanmadan sonra sacım saman gibi oldu ve inanılmaz yıprandı her yeri kırık kırık oldu önermiyorum birdaha kullanma bence... dalindi kullandığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    benimki dalin deil ve arkasında yetişkinlerde kullanabilir yazıyor ama bilemedim.bi iki gün etkilerine bakiyim.ona göre karar veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

benimki dalin deil ve arkasında yetişkinlerde kullanabilir yazıyor ama bilemedim.bi iki gün etkilerine bakiyim.ona göre karar veririm.

yahu şampuan bu... bebeklerın sacına olur yetişkinler kullanmasın saç döker diye bişeymi var ?

• çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    haklıymışsın kanka.sacı matlastırdı.neyse tecrübe edindik en azından birdaha kullanmam.şimdi kanka ben heden şoldırın badem yaglı sampuanını kullanıyorum ama yukarda dedigim etkileri yarattıgı için rahatsızım.şampuanın 2/3 ü bitmiş durumda.sence ne yapmalıyım artık kullanmayı bırakıp baska sampuanamı gecmeliyim.hangi sampuanı önerirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Farkindalik yaratmak derken? Fark yaratmak dogrusu. Napacak saclarin aktivist mi olacak, toplantilar mi duzenleyecek, akademik kariyer mi yapacak ^^

Yaratmak alemlerin rabbi olan Allah'a mahsustur.
  • Bebe sampunlari bebelere ozeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

haklıymışsın kanka.sacı matlastırdı.neyse tecrübe edindik en azından birdaha kullanmam.şimdi kanka ben heden şoldırın badem yaglı sampuanını kullanıyorum ama yukarda dedigim etkileri yarattıgı için rahatsızım.şampuanın 2/3 ü bitmiş durumda.sence ne yapmalıyım artık kullanmayı bırakıp baska sampuanamı gecmeliyim.hangi sampuanı önerirsin?

argan yağlı şampuanlar var gratiste falan bulabılırsın yağlı dedıgımde gozun korkmasın yağlı falan kalmıyor sacın memnunum ben kokusuda hoş.
  • GaravelUsta kullanıcısına yanıt
    Dogru ddn pardon .dd

• haftada 1 ben de dalin kullanıyorum, fena değil ama biraz kalınlaştırıyor sanki.

• Bebek şampuanları iyidir, diğer şampuanlardaki kadar kimyasal bulunmuyor. Tek kötü yanı sertleştirmesi. Benim saçlarım zaten çok yumuşak olduğu için ben memnunum ama saç kremi kullanıp yumuşatılabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.