Hepinize merhabalar, benim 3 ay önce Bi ilişkim başladı her şey çok güzel gidiyordu çok mutluyduk. Yaşım 20 onun ise 18 dershanede tanıştık. O bu ilişkiye başlarken bu durumu annesine söylüyor annesi başta sesini çıkarmıyor ama bir hafta sonra ayrılmamız istiyor. O da yalan söyleyip benle ilişkisine devam ediyor. Aradan geçen uzun zamandan sonra annesi telefonunu kurcalayarak tekrardan ilişkimizi öğreniyor. Sonucunda benden ayrılmak zorunda kalıyor. Onun asıl korkusu bir daha yakalanırsa ailesinin ona hayatını zindan edeceği hatta onu istemeden erkenden evlendirebilceklerini düşünüyor. Aynı dershanedeyiz aynı sınıftayız hatta ben başta boşvermek istesemde başaramadım onu hala seviyorum ve benide sevdiğini biliyorum. Onunla Bi kaç kez konuştuk ilk konuşmamızda her şeyi söyledim ona başarabileceğimizi ailesinden zamanı gelene kadar saklayabileceğimizi o da bana sarılıp ağlıya ağlıya beni sevdiğini ama çok üzgün olduğunu söyledi sonra gözlerimin içine bakıp sen hep farklıydın öyle kal diyip gitti ama o çok korkmuş olmaz diyor sürekli. Daha sonrasındaki gün başarısız Bi konuşma çabam oldu. Şimdi asıl sorun çok uzattım biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ve onun beni sevdiği bilmek onu bana daha çok bağlıyor ne yapabilirim bana yardımcı olun.Ondan vazgeçmem gerekiyorsa daha napabilirim görünce artık umursamayacak duruma gelmek için |
Bildirim