Şimdi Ara

Birbirimizi hala severken mecburen ayrılmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar, benim 3 ay önce Bi ilişkim başladı her şey çok güzel gidiyordu çok mutluyduk. Yaşım 20 onun ise 18 dershanede tanıştık. O bu ilişkiye başlarken bu durumu annesine söylüyor annesi başta sesini çıkarmıyor ama bir hafta sonra ayrılmamız istiyor. O da yalan söyleyip benle ilişkisine devam ediyor. Aradan geçen uzun zamandan sonra annesi telefonunu kurcalayarak tekrardan ilişkimizi öğreniyor. Sonucunda benden ayrılmak zorunda kalıyor. Onun asıl korkusu bir daha yakalanırsa ailesinin ona hayatını zindan edeceği hatta onu istemeden erkenden evlendirebilceklerini düşünüyor. Aynı dershanedeyiz aynı sınıftayız hatta ben başta boşvermek istesemde başaramadım onu hala seviyorum ve benide sevdiğini biliyorum. Onunla Bi kaç kez konuştuk ilk konuşmamızda her şeyi söyledim ona başarabileceğimizi ailesinden zamanı gelene kadar saklayabileceğimizi o da bana sarılıp ağlıya ağlıya beni sevdiğini ama çok üzgün olduğunu söyledi sonra gözlerimin içine bakıp sen hep farklıydın öyle kal diyip gitti ama o çok korkmuş olmaz diyor sürekli. Daha sonrasındaki gün başarısız Bi konuşma çabam oldu. Şimdi asıl sorun çok uzattım biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum çok seviyorum ve onun beni sevdiği bilmek onu bana daha çok bağlıyor ne yapabilirim bana yardımcı olun.Ondan vazgeçmem gerekiyorsa daha napabilirim görünce artık umursamayacak duruma gelmek için

• Muhabbete gel ben lise 2yken lise1e giden kızla çıkıyordum o zaman yapmıştı babam kızıyo muhabbetini

kocaman insanlarsınız yazık günah

• Bencede öyle ama işte konu ortada bende şaşırıyorum ailesinin böyle yapmasına

• Severken ayrılmak diye bir şey yok kendinizi kandırmaya devam edin

• Hocam sal kızı,kız istemiyor bir de üzerine dürüstçe söylemek yerine aile vs diye bahane üretiyor.Bence kız dalga geçiyor senle
  • O konuda biraz haklı olabilirsiniz yeterince sevse her şeyi göze alırdı

• Dalga geçme o kadar da söz konusu olamaz ama zaten içinde Bi eksiklik hissediyorsa ailesi de işin tuzu biberi olmuştur o konuda haklı sayılabilirsiniz

• Bu ilişkiyi yaşamaya isteği kalmamış veya psikolojik olarak çok yıpranmış ki devam edemeyecek durumda olabilir.
  • ResulTR R kullanıcısına yanıt

Tabiki de öyle. Aşık insan asla ama asla bırakmaz:(

• Ayrılmayı kabul edip bir süre çok gözükme ona, sadece bazen karşılaş. Karşılaşıncaki tavırlarından anlarsın zaten olayı
  • İŞTE DURUP KARŞINDA
    BELKİ DE

SON DEFA

SORUYORUM SANA

BİTTİ Mİ HİKAYEMİZ

BU NE BİÇİM SON BÖYLE

DEĞMEZ MİYDİ SEVGİMİZ

SAVAŞIP DİRENMEYE

DEĞMESİN ELLERİMİZ

BULUŞMASIN BU GÖZLER

YİNE ERİR GİDERİZ

UNUTULUR YEMİNLERRRR

BİZ HİÇ BECEREMEDİK

SEVMEYİ DE TERKETMEYİ DE

AŞK DOLU MISRALARIN KARŞISINDA

DİRENMEYİ DE

BİTMESİN HİKAYEMİZ...
  • O biraz zor aynı sınıftayız

• barryallenn kullanıcısına yanıt

Psikolojik olarak yıprandığını varsayalım onu düzeltmek için ne yapabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.