öncelikle herkezin ramazan ayı mübarek olsun diyorum.
--arkadaşlar ben kotasıza geçtim.
--torrent diye bir sey duydum . bilgisayar özürlüsü olduğum için ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var.
--birde bir program vardı arkadaşımda görmüştüm.
--dosyaları sıraya koyuyordu 15 -20 tane gece bırakıyordu . program indiriyordu. onu nasıl bulabilirim.
--ve yerli yabancı dizi ve yerli yabancı film indirebileceğim hangi siteler var acaba ??
son bir sorum daha var kusura bakmayın internetten yabancı liglerin maçlarını izleyebilme ihtimalim varmı?
yardımcı olmak istiyenler özelden yada saat36@hot.. adresimi eklesinler yardımcı olan olmayan herkezden allah razı olsun .
Torrent, Emule ve Usenet gibi konularla ilgili konuşmak forum kurallarına aykırı. Admin @cagri105 forumun başında kuralı anlatmış aynen aktarıyorum "Bu site ve bölüm üzerinden Torrent , Emule, Usenet, Limewire ile ilgili her türlü paylaşımın yapilması yasaktır.
Bu kuralın nedeni bu tür şeylerin illegal olmasıdır.Donanımhaber.com açıldığı günden itibaren hiçbir şekilde yasal olmayan paylaşıma izin vermez. İleriyi düşünerek verilen bu karar için sizlerden saygı bekliyoruz. Zira yarın bir gün sitemizin bu tür paylaşımlar yüzünden kapatılmasını istemeyiz.
Daha önce var olan bu kural üzerinde bugünden itibaren daha fazla durulacak ve kurala uymayan üyeler uyarılıp,ceza alacaktır.
Lütfen bundan sonra bu kurala dikkat ediniz. Teşekkürler " BİLGİNİZE