Şimdi Ara

Birey C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %95 nickli arkadas sanırım dogru diyor .

Actıgım baslik biraz ters oldu .

birey b den daha zor soru bankası arıyorum önerileriniz neler ?
    + bireyin sitesinde Matematik C gordum nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenCanBozkurT -- 29 Haziran 2013; 12:00:27 >

• ahmet doğan geometri konusunda efsanedir hoca bize bütün sene onun sorularından çözdürdü harbi güzel soruları var ama internette pdf olarak bulabilirsin sanırım eski kitap çünkü:D
  • hiç piyasada birey c görmedim yeni mi çıktı?

karekök geometriye bak istersen,matematikte finale bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphemia

hiç piyasada birey c görmedim yeni mi çıktı?

karekök geometriye bak istersen,matematikte finale bakabilirsin

http://www.bireyegitimyayinlari.com/yayinlarimiz.php?go=a3Q9NiZhbXA7c2Y9MQ==

Hocam burda gordum matematigi de var ayriyetten diyorum ki elimdekileri bitirince yoneliyim oda tahminen bi kac ay içinde olur .
    3 ay boyunca ygs /lys mat geo kasiyim diyorum en azından birer soru bankası bitiriyim zaman kalirsada fizik yonelicem , geriye kalan fen derslerini halletmek kolay olur diye düşünüyorum .
    siz ne dusunursunuz

Edit : Sow yapmıyorum ve normal insanım birey b sandıgın kadar da zor bi kitap değil . Ortamı kasma istersen arkadasım geldik akil danısıyoruz , verecegin birşey yoksa gidebilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenCanBozkurT -- 29 Haziran 2013; 11:53:53 >

• daha geçen konu açmamış mıydın sen ben eren düz lise öğrencisiyim yazımı boş geçirmek istemiyorum. ygs-lys başlamak istiyorum diye.

nasıl oldu da 1 ay geçmeden mat-geo profesörü oldun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: %95

daha geçen konu açmamış mıydın sen ben eren düz lise öğrencisiyim yazımı boş geçirmek istemiyorum. ygs-lys başlamak istiyorum diye.

nasıl oldu da 1 ay geçmeden mat-geo profesörü oldun?

Pm'dende bahsettim burdanda yaziyim profesor oldugum yok . Birey b mat geoyu bitirdigimde yok . Günlük 3/4 min calişma surem var bunu iyi degerlendiriyorum .
    Evet bahsettikleriniz benim .
    Diger bi yandan ben diger yaz tatillerimide iyi gecirdim 0 bi ogrenci değilim sagolsun kasvax nickli arkadasa da derdimi anlattım . Hani butun bi lise hayatı yatip son sene calişan bi ögrenci değilim ben . Sanırım bunu belirtmedigim için ortada bi yalancı konumundayım.
  • pm'den gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: %95

pm'den gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum.

Evet, zaten konuyu da dedigin gibi düzelttim .
    Kasmaya gerek yok sadece ufak bi soru sordum hepsi bu yanlıs anlasıldım sanrım .

Edit : Tekrar belirteyim sow felanda yapmıyorum altı ustu tafsiye istedim hepsi bu .
  • @Zafonte

birey b geometriyi çatır çatır çözen arkadaşlarım vardı,evet mümkün.

@ErenCanBozkurt

Mezun musun? Şahsen bende birey b matematik ve karekök geometri yi bitirmeyi düşünüyorum bu yaz,feni halletmek daha kolay.

lys geometri mevzunda analitik mevzuna yüklen zamanı gelince,matematikte integral türev limit ve karmaşık sayılar dikkat edilmesi gereken konular.

Birey C'yi piyasada görmedim ya bu dönem çıkacak ya da kimse almadığı için pek sürmüyorlar.Birey B'yi bitirdikten sonra tekrar birey yayınlarını çözmene gerek yok çeşitlilik getir başka yayınlar dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphemia

@Zafonte

birey b geometriyi çatır çatır çözen arkadaşlarım vardı,evet mümkün.

@ErenCanBozkurt

Mezun musun? Şahsen bende birey b matematik ve karekök geometri yi bitirmeyi düşünüyorum bu yaz,feni halletmek daha kolay.

lys geometri mevzunda analitik mevzuna yüklen zamanı gelince,matematikte integral türev limit ve karmaşık sayılar dikkat edilmesi gereken konular.

Birey C'yi piyasada görmedim ya bu dönem çıkacak ya da kimse almadığı için pek sürmüyorlar.Birey B'yi bitirdikten sonra tekrar birey yayınlarını çözmene gerek yok çeşitlilik getir başka yayınlar dene.

Mezun değilim 12. sınıfım yeni geçtim . Daha oncede konu acmıstım ygs-lys ye nasıl claişayim diye arkadasların bazıları sanırım ordan yola cıkarak beni bu eleman lise hayatı boyunca yattı son sene geldi calişmaya basladı gibi algıladı fakat yok oyle birşey . Ben duzenli olarak 9-10-11 dede soru bankası bitiriyodum . İzmir Bornova Anadolu lisesine gitmeme ragmen babamın asker olmasından dolayı okulumu değiştirip düz liseye geldim (bolge sartları yüzünden Arn. koyde oturuyorum) Cok iyi bi temelim olmasada normalin üstünde bi temelim var ozellikle matematik biyoloji ve geometri bölümünde ve bunun korelmesini de istemiyorum o yuzden buraya konu actım ama baya bi sert tepki aldım . Bolgenin sosyal yapisi olsun egitim yapisi olsun zaten bu konularda baya geri bunları oturup konusabilicegim insan sayısı cok az ondan soruyorum sizlere .

@Euphemia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenCanBozkurT -- 29 Haziran 2013; 12:17:34 >

• CV'ye gerek yoktu :) ne yaptığın veya kim olduğun pek önemli değil insanların iyi niyetlerini kötüye kullanmadığın sürece her türlü yardımı alırsın. Neyse konu bu değil.

Okulu önemsiz gibi görme,yazılılara iyi çalış lys'de işine yarayacak özellikle biyoloji adeta ezber ki bu yıl göreceğin konulardan tiksinmemeye bak.Bu yaz iki kitabı bitirmen yeterli,konuları halletmeye bak,sorularını da çöz,dönem içinde dershaneye gideceksen zaten kaynakları fazlasıyla veriyorlar,üstüne maksimum 1 kaynak daha al,daha fazlası gereksiz emin ol.

YGS'ye yüklenme acayip gereksiz olduğunu sınavdan sonra anlayacaksın,olabildiğince YGS muhabbetini geçmeye bak.Eğer hedefinde bir okul varsa iyi araştır,puan türlerine dikkat et,bir hayalin olsun.

Bu arada rakibim olduğunu hatırlatayım :) Umarım dilediğimiz gibi olur,kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.