Şimdi Ara

Birey gelişim serisi ile soru bankası arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bireyin soru çözümleri var teknofemde kapanınca geometri ve matematik birey almayı düşünüyorum .

Gelişim serisini mat ve geometri orta düzeyi nasıldır. kalite ve zorluk olarak femle farkı nedir?

• yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • Gelişim B Geometri çok iyi hocam düşünmeden alabilirsin.
    Matematiğini ben kullanmadım fakat forumda herkes çok kolay diyor temel düzeymiş.
  • hocam gelişim b var bende matı kolay-orta gibi bir şey birey c matı kasıntı diyenler vardı bu forumda kırtasiyeden alıyorsan bi incele derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiveMeYourLife

Gelişim B Geometri çok iyi hocam düşünmeden alabilirsin.
    Matematiğini ben kullanmadım fakat forumda herkes çok kolay diyor temel düzeymiş.

çözümleri nasıl ?
  • Birey B normal Mat ve Geo cozdum gelisinden daha zor normal serileri. Ozellikle Birey B Geo kol gibi. Mati Geimetrisine gore cok daha hafif...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xzes X kullanıcısına yanıt
    Kimya Biyoloji Coğrafya B düzeyi, Matematik C düzeyi kullanıyorum. Coğrafyası cidden çok iyi, ya açıkçası hepsi çok iyi bence çözümleride güzel anlatılmış çok yararı oluyor. Mata gelirsek abartıldığı kadar değil bence Karekökün bi üstü gibi. karekökte bir testi 20 dkda çözüyosan bunda 25-27 dkda çözersin diyeyim. Normal serilerini kullanmadım ama bilgilendirme olsun bence gelişim iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzes

quote:

Orijinalden alıntı: GiveMeYourLife

Gelişim B Geometri çok iyi hocam düşünmeden alabilirsin.

çözümleri nasıl ?

Geometrinin ve fiziğin çözümleri çok güzel hocam birey b gelişim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.