Şimdi Ara

Bireysel Tüketici Heyeti Masraf Iadeleri Geri Alma Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.741
Cevap
257
Favori
274.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vakıfbank konut kredisinden 1800 TL full paket ücreti kesilmişti. tüketici hakem heyetine başvurdum kazandım şimdi ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecegelen06 -- 19 Kasım 2019; 12:18:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbankası için başvurmuştum. Bankalar birliğinden cevap gelmiş, şubenizden talebinize olumsuz yanıt geldiğine dair yazıyı koyun diye.

Onu nasıl yapacağız, dilekçe mi yazmak gerekiyor.?
  • Maalesef ret yedim.Aynı şartlarda yeni sigorta yaptırın öyle parayı alırsınız diyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün itibariyle halden anlayan paket başvurum tam 1 ay oldu. Hâlâ bir gelişme yok. Herkes birden başvurunca işi yokuşa sürmeye başladılar sanırım. Ilk başvuranlar 20-25 gun içinde iade almışlardı. Son10 gündür halden anlayan paket iadesi alan varmı acaba

• Tüketici Hakem Heyetine başvurduk ve tüketici Hakem Heyeti arkadaşın lehine karar verdi. Arkadaşa gelen kağıtta firma savunma yapmadığı yazıyor. Ama paranın iadesi konusunda lehine karar verilmiş. Firmayı aradık, görüştük. Bir süredir sallıyor. Avukatlarına iletmiş, falan filan. İşi hızlandırmak için nasıl bir yol izlemek gerekiyor?
  • Oguzhantasci kullanıcısına yanıt
    Edit: sorun halloldu hocam yinede tesekkurler

Hocam bende halk bankasinda muhatap bulamadim cagri merkezine yonlendiriyorlar cagri merkzide subeyle gorusun diyor.genel mudurluge hayat sigortasinin iptalini istiyorum diye mail attim yeterli olur mu? Birde cayma hakkim 30 is gunu mu yoksa hafta sonlari da sayiliyor mu ekim 23 te police tarihi 23 kasimda bitmis mi oluyor cayma hakkim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 20 Kasım 2019; 12:51:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

Arkadaşlar Vakıfbank konut kredisinden 1800 TL full paket ücreti kesilmişti. tüketici hakem heyetine başvurdum kazandım şimdi ne yapmam lazım?
    Ustam sen maaş müşterisimisin yoksa degilmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: derles63

Ustam sen maaş müşterisimisin yoksa degilmisin.

Alıntıları Göster
    Maaş müşterisiyim. Bu arada Vakıfbank bize ulaşın bölümüne msj yazdım heyet kararını sôyledim para yattı

• Bir ben alamadım parayı 😡

• quote:

Orijinalden alıntı: shewalayte

Yahu harbiden deli edecekler adamı arkadaşlar. beni gün aşırı arayıp sigorta poliçelerinin iptalinden vazgeçtiğime dair dilekçe istiyorlar. Kredi ile bütünleşikmiş, oranı değişirmiş, muaccel hale gelirmiş kredi vs. Sözleşmede yazıyor müşteri talebi olmadan sigorta yapılamaz diye ama bir imza atıyoruz diye kabul etmişsiniz diyorlar anlamadım gitti nasıl iş bu neden bu kadar ısrarlı üstüne düştüler gerçekten krediyi etkiler mi bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Hocam durumunuz ile ilgili herhangi bir gelişme var mı?
  • vedatt859 V kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. E devlet üzerinden sigorta şikayet kısmından poliçelerden cayma hakkımı kullanarak iptal talebinde bulunmuştum. Bundan sonra 2-3 gün boyunca devamlı arayıp şikayetten vazgeçtiğime dair dilekçe vermemi istediler. Bende her defasında reddettim ve haklı olduğumu anlattım. Şikayetten 5 gün sonra hayat sigortası dahil 4 poliçemden 2 si iptal olup hesabıma yattı. Diğer ikisi için beklemedeyim.

• shewalayte kullanıcısına yanıt
    Hayat sigortası iptal oluyor mu ? Babam(65 yaşında) ziraatten 110.000 Tl çekti.10.480 Tl hayat sigortası aldılar.Başvurduk ama iptal etmedikleri gibi,ucuz bulun iptal edelim dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

Hayat sigortası iptal oluyor mu ? Babam(65 yaşında) ziraatten 110.000 Tl çekti.10.480 Tl hayat sigortası aldılar.Başvurduk ama iptal etmedikleri gibi,ucuz bulun iptal edelim dediler
    Ben aldım. Alırsınız. Yada aegon veya fiba emeklilikte yaptırın.

• feykbey kullanıcısına yanıt
    Aegon'da internette tahmini hesapladım 8 binleri buluyor.Bankaya parayı verin diyorum yok diyorlar.Uygun paket bulmam şart

• Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Üstad benim sözleşme içerisinde yazıyordu “müşteri talebi olmaksızın sigorta yapılamaz” diye. Zaten 4077 sayılı Tüketici’nin Korunması Hakkındaki Kanun’un 5. Maddesinde bu durum açıkça belirtilmiş durumda. Özetle bir mal veya hizmetin satışını başka bir mal veya hizmetin satın alınmasına bağlı kılamaz diyor. Yani banka ben sana kredi veririm ama sigorta yapmak şartı ile diyemez. Elbette hayat sigortasının yararı tartışılır ancak bankaların her müşteriye her bankaya yolu düşene sigorta, bes vs gibi kendi kazanacakları prime bağlı olarak bahse konu poliçeleri yapması hem ahlaki hemde hukuki olarak yanlış olduğu düşüncesindeyim.

• @feykbey üstad haklı sigorta iptal edilir paranı alırsın. E devlet sigortacılık şikayet adımından poliçe bilgileri ile poliçe iptaline dair talebini yaz ve bekle 😃

Yazdım,başvuru cevabı olarak " Ziraat bankasından cevap geldi" iptal etmeyiz diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: shewalayte

@feykbey üstad haklı sigorta iptal edilir paranı alırsın. E devlet sigortacılık şikayet adımından poliçe bilgileri ile poliçe iptaline dair talebini yaz ve bekle 😃
    Üstad verdiğin bilgiler için teşekkürler
  • vedatt859 V kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah üstad birilerine bir nebze yararımız olursa ne mutlu.

Hocam ne yapacam inan kafayı yiyecem.E-devletten başvurdum,alay eder gibi ret yedim.Artık ne yapacağımı bilmiyorum.Aradılar,gidin başka yerden sigorta yapın iptal edelim dediler.Kızdım ama laf dinlemiyorlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.