Şimdi Ara

Bireysel Tüketici Heyeti Masraf Iadeleri Geri Alma Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.741
Cevap
257
Favori
274.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Git bi avukata bi vekalet ücretiyle halledersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagdasgun C kullanıcısına yanıt
    Konuda yazıyor.

• ziraat için para alabilen oldu mu ? Ben bankaya yazdim cevap bekliyorum sonra e devlete yazacağım. Yalniz krediyi başka hesaba aktardım bu problem olur mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Git bi avukata bi vekalet ücretiyle halledersin.
    Ne kadara mal olur acaba? O ücreti de tahsil edecek değil mi? Teşekkürler.

• Arkadaşlar puanım 1053tü maaş bankama netten başvurumca sürekli red kredi alıyordum.

Şubemi aradım sağolsun blokeli kredi için yardımcı oldular. Mevduatımı tebe aktardım başvuru oldu ancak 6000tl krediye 372tl hayat sigortası kesiyorlar. Online kredi kullanıma hazır ancak sigprta fazla. Krediyi kullansam, sonra iade alabilirmiyim. Ona göre son günüm yarın ıng ilede görüşücem.

• merhaba arkadaşlar vakıfbanktan yaptırılan hayat sigortasını aegondan sigorta yaptırarak iptal ettirdim, şimdi aegonu da iptal ettirsem sorun olur mu? (60 gün cayma hakkım olduğu söylendi aegon da)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigers615

merhaba arkadaşlar vakıfbanktan yaptırılan hayat sigortasını aegondan sigorta yaptırarak iptal ettirdim, şimdi aegonu da iptal ettirsem sorun olur mu? (60 gün cayma hakkım olduğu söylendi aegon da)
    İptali bankaya bildirmek zorundalar diye biliyorum. O zaman banka tekrar sigorta yapmaya çalışır felan. Denemek gerek.

• fozcan F kullanıcısına yanıt
    Sadece noterden 100 lira ya yakın bi para ya vekalet vereceksin, sonra avukat dava açaçak senin paranı alacak kendiside karşı tarafdan avukatlık ücreti alıcak.

• Bende sigorta iadesi için tebe mail attım bakalım. Sonuçları atarım

• @ayhand28 bu süreçne kadar zaman aldı?tüm adımları aynen takip ettim e devlet üzerinden yazdım 30 gün içinde dönüş yapılacak dendi...E devlet üzerinden para yatması nekadar zaman sürdü.?Paylaşım için ayrıca teşekkür ederim.
  • Geçen hafta Halkbank'tan kredi çektik babama halden anlayan paket yaptılar 250 TL bende iadesi için bugün şubeden dilekçe verdim diğer örneğini de kaşe ve imza ile verdiğime dair 2 saat sonra babamın cebini arayıp istediğiniz yere şikayet edin iadeyi vermiyoruz demişler şu aşamadan sonra ne yapabilirim o imzalı dilekçe örneğini e-devletten belge ekleme kısmından yolladım ama bankadan yazılı red gelmedi kadın acaba içeriye vermemiş olabilir mi sizce arkadaşlar..
  • Verdiğiniz dilekçenin sizde kalan suretini teslim alana imzalattınız mı.

• feykbey kullanıcısına yanıt
    Evet hocam imzalı dilekçe bende onuda taratıp e-devletten belge ekleme kısmından yolladım..Az önce hesaplarımı kontrol ederken 3 gün önce iptal edip 500 TL yatırdıkları Halk emekliliği tekrardan almışlar hesabım eksiye düştüğü halde kesmişler bunun içinde başvuru yaptım..İşe bakılırsa Halkbank bu paraları vermemek için direniyor..
  • karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    takipteyim hocam bilgilendir lütfen bizi de
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bilgilendircem.

Maile cevap bekliyorum banka tarafından

• Bilgilendirme için çok teşekkürler
  • Vakıfbank halden anlayan full paket ücreti bugun hesabıma yatırdılar.Dün aksam arayıp dava acacaz felan diyorlardı bugun yatırıyorlar taktik uyguluyorlar sanırsam :)

• Nefer1963 N kullanıcısına yanıt
    Hayat sigortası var mıydı ? Bizde 10.480 Tl aldılar ve vermiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

Hayat sigortası var mıydı ? Bizde 10.480 Tl aldılar ve vermiyorlar
    314.90₺ ı Güneş Sigorta, Sarı Panjur Konut Paket Sigortası Poliçesinin İstihsal Prim Ödemesi
    200₺ GunesSigorta, Cankurtaran sigortası
    840₺ Ferdi Kaza Sigortası Poliçesinin İstihsal Prim Ödemesi
    26.85₺ Ek Hesap Sigortası Poliçesinin İstihsal Prim Ödemesi
    32.01₺ Hayat sigortarsı

Bunlar var hocam ana başlıktaki gibi ilk önce bankaya yazdım birde e devletten sigortacılık var oraya yazdım bankadan gelen bilgi ile bankalar birliğine basvurcam

• Nefer1963 N kullanıcısına yanıt
    Alırsın hepsini

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.