Şimdi Ara

Bireysel Tüketici Heyeti Masraf Iadeleri Geri Alma Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.741
Cevap
259
Favori
273.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feykbey

Alırsın hepsini
    hocam sizede ayrı teşekkür ediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş herkes aldı bana gelince problem çıktı 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ziraat'e iletişim kısmından 3 gün önce yazdım ama halen ses yok, ölü taklidi yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

Arkadaş herkes aldı bana gelince problem çıktı 😂
    Hocam direk tüketiciye basvurdum ben 1 ayda cevap geldi ve cevaptan 1 hafta sonra yattı bilgine

• Nefer1963 N kullanıcısına yanıt
    Ben de başvurdum ama ziraat ile ne anlaştıysalar konuyu kapattılar

• İlçe Tüketici hakem heyeti kararına karşı banka mahkemeye verebilir. Kazanabilirde. Ama Bankalar Birliğinin kararı kesindir. Mahkemeye veremez. Bankalar Birliği üzerinden gidin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefer1963

314.90₺ ı Güneş Sigorta, Sarı Panjur Konut Paket Sigortası Poliçesinin İstihsal Prim Ödemesi
    200₺ GunesSigorta, Cankurtaran sigortası
    840₺ Ferdi Kaza Sigortası Poliçesinin İstihsal Prim Ödemesi
    26.85₺ Ek Hesap Sigortası Poliçesinin İstihsal Prim Ödemesi
    32.01₺ Hayat sigortarsı

Bunlar var hocam ana başlıktaki gibi ilk önce bankaya yazdım birde e devletten sigortacılık var oraya yazdım bankadan gelen bilgi ile bankalar birliğine basvurcam

Alıntıları Göster
    Hocam sen bunlara başvurdun sadece halden anlayan paketmi iptal olup hesabina yatti.

• quote:

Orijinalden alıntı: derles63

Hocam sen bunlara başvurdun sadece halden anlayan paketmi iptal olup hesabina yatti.

Alıntıları Göster
    Halden anlayanı Tüketiciye başvurdum.Diğerlerinin geri alınacağını sonradan burdan feykbeyden öğrendim şimdi bankaya felan msj attım cevap bekliyorum ona göre tekrardan ana baslıktaki gibi basvurcam

• Bende başvurdum vakıf için bakalım.Ben bir şeyi merak ediyorum.Şimdi biz bunları alırız almasınada yarın bir gün tekrar kredi çekmek istediğimizde bu yaptıklarımıza karşılık kredi red yaparlar mı?Kendilerince Kara liste gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Bende başvurdum vakıf için bakalım.Ben bir şeyi merak ediyorum.Şimdi biz bunları alırız almasınada yarın bir gün tekrar kredi çekmek istediğimizde bu yaptıklarımıza karşılık kredi red yaparlar mı?Kendilerince Kara liste gibi.
    Yüksek ihtimal olacaktır.

• 9 gün sonunda bankadan cevap geldi simdi e devlete başvuru zamanı.

İsteğiniz ile ilgili yapılan değerlendirme sonucunda;

Bankamızın sunduğu kredi ürünlerinden yararlanmayı talep eden müşterilerimize, belirli koşullar çerçevesinde kullandırılan kampanyalı kredilerde ancak belirlenen ürünlere sahip olunması durumunda indirimli faiz oranlarından kullandırım yapılabilmektedir.

Şubemiz ile karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde krediniz kampanya kapsamında indirimli faiz oranı ile kullandırılmış olup, kampanya kapsamında kullandığınız kredi ve yine bu kapsamda kullandığınız ürünler namına 6098 Sayılı Türk Borçlar Kanunu, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Tüketici Kredisi Sözleşmeleri Yönetmeliği ve Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliği çerçevesinde işlem yapmak için size en yakın Şubemizle irtibata geçebilirsiniz.

Bankamız Bireysel Kredi Paketleri ve faiz oranları hakkında bilgi almak için internet sitemizi (www.ziraatbank.com.tr ) ziyaret edebilirsiniz.

Talebinizin devam etmesi durumunda, Bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde yazılı iletişim kanallarından ya da e-Devlet Kapısı uygulaması üzerinden Türkiye Bankalar Birliği hakemliğine başvurabilirsiniz.

• Arkadaşlar vakıfbank Sarı panjur sigortasını iptal eden varmı? Edevlet'den sigorta şikayet yerine yazdım ev ipotekli olduğu için iptal edilemez diye cevap vermişler.başka nasıl alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

Arkadaşlar vakıfbank Sarı panjur sigortasını iptal eden varmı? Edevlet'den sigorta şikayet yerine yazdım ev ipotekli olduğu için iptal edilemez diye cevap vermişler.başka nasıl alabilirim?
    Ben aldım.

• teb bankasına iletişimden yazdık. şikayetim sonuçlandı olarak gözüküyor ancak bilgi verilmedi. e-devletten başvurdum bakalım ne olcak
  • Ziraat Bankasından kredi kullandıran görevli aradı, özel konut zorunlu diyor, ailem güvende ve eşya değil ama bu zorunluyMUŞ. Yersen! Yazılı cevap verilsin dedim

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: feykbey

Aynen doğru yapmışsın.
    Hocam saripanjur konut sigortasi iptal başvurumu vakifbank kabul etmedi, yolladikları maili e devletten TBB Türkiye bankalar birligi hakem heyetinemi yolluyayim.

Not: hakkını helal et usta, senide rahatsiz ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derles63 -- 25 Kasım 2019; 17:25:41 >
  • Gelen cevabın ekran görüntüsü ile başvurun alırsınız.

• İşbank hayat sigortası alan var mı ?
  • cagdasgun C kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir hocam?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.