5 dk önce biri internetten aradılar kampanyaları için aynı kampanyayı daha ucuza ödeyebileceğimi söylediler acaba içinizde Biri interneti kullanan varsa öğrenebilirmiyim nasıl acaba internet kesilmeleri TTNET deki gibi oluyormu?
TTnet üzerinden aldğı içn servisi aynısnn laciverti diyebilirz gibime geliyo hiçkullanmadm ama düşüncem o yönde.
Peki tamam teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: KaVaJa
Beni de aradılar dün , ne dediğini tam hatırlamıyorum ama ttnet ten ucuz olacağını söyledi, mesela şuan ttnette 8 mbite 55 veriyorum,o dedi bizde yani biri adsl de 49 lira.İptal ettirip bize geçin dedi. Bende dedim 2 yıl taahhütlüyüm 8 ay 29 ödüyorum , şimdi size geçersem kar değil zarar ederim çünkü yapmış olduğu indirimleri de alacaklar. O da dedi şimdiye kadar indirimli kullandığın 4 ayın miktarı ödeyip geçebilirsin.Ben dedim düşüneyim. Cuma günü tekrar arayacak
quote:
quote:
Beni de aradılar dün , ne dediğini tam hatırlamıyorum ama ttnet ten ucuz olacağını söyledi, mesela şuan ttnette 8 mbite 55 veriyorum,o dedi bizde yani biri adsl de 49 lira.İptal ettirip bize geçin dedi. Bende dedim 2 yıl taahhütlüyüm 8 ay 29 ödüyorum , şimdi size geçersem kar değil zarar ederim çünkü yapmış olduğu indirimleri de alacaklar. O da dedi şimdiye kadar indirimli kullandığın 4 ayın miktarı ödeyip geçebilirsin.Ben dedim düşüneyim. Cuma günü tekrar arayacak
yok öyle bişey modem falan aldıysan 150 de modeme alıyolar sakat valla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme