Şimdi Ara

birisi benim email adresimle instagram açmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana paso uyarılar geliyo. kim bu dedim gireyim şunun şifreyi resetleyim de görsün dedim. girdim resetledim şifreyi. veledin teki çıktı. 13yaşında anca fakat instagramda ne haltlar yemiş neler. Arkadaşlarına çıplak fotolar mı dersin, kızlara mesajlar mı dersin. o yaşta o kadar cinsellik çok anormal geldi. veledin arkadaşına yazdım, dedim o arkadaşına söyle bana email adresi bildirsin yoksa hesabı kapatıcam ona göre. o da tamam abi dedi hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazının ana fikri: HESAPLARINIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN DESTEKLEYEN TÜM PLATFORMLARDA İKİ ADIMLI DOĞRULAMAYI KESİN AÇIN. İKİ ADIMLI DOĞRULAMA AÇIKKEN HESABINIZIN ŞİFRESİ ELE GEÇİRİLSE BİLE CEP TELEFONUNUZA FİZİKSEL OLARAK ERİŞİMİ OLMAYAN VEYA TELEFONUNUZA UZAKTAN ERİŞİM SAĞLAMAYI BAŞARAMAYAN HİÇ KİMSE ASLA HESABINIZA GİRİŞ YAPAMAZ.

Benim de gmail hesabımı patlatmışlardı 1 ay kadar falan önce. Güçlü bie şifrem vardı(büyük-küçük harf, özel karakter ve rakamdan oluşan) normalde ama her yerde aynk şifreyi kullanıyordum. Farkedince şifreyi değiştirip ayrıca iki adımlı doğrulama destekleyen her yerde etkinleştirdim. Nasıl farkettin derseniz saçma sapan kadkm kıyafetleri, yapay vajina, mastürbatör reklamları falan çıkıyordu Hemen çaktım köfteyi. Google hesabımı yönetten oturum açık olan cihazlara baktım. Samsung galaxy s8+ telefondan biri giriş yapmış hesabıma. Google hesabımda diğer şifrelerimde kayıtlı olduğu için sosyal medya hesaplarıma da girmiş. İşin ilginç tarafı bana zarar verecek hiçbir şey yapmamış. Ha bir de forum hesabımda kendi numaram ekliydi oraya başka numara eklemiş. Foruma numarasını ekleyebilmesi için önce benim numaramı bilmesi gerekiyordu.(Numaranın son 4 hanesi gizli olduğu için) Elemanın eklediği numarayı kaldırabilmem için ise benim o numarayı bilmem gerekiyordu. İşte en saçma kısmı burası. Numaranın ilk hanelerini tuşladım ve arkadaşımın eski numarası çıktı. Ama durum şu ki o numara artık arkadaşımda değildi ve bu olay olduğunda o yeni numara sahibindeydi. Numaranın yeni sahibini tanımıyorum fakat bütün bu olayları yapan şahsın o olduğuna eminim. Hesaplarımı güvene aldığım için uğraşığ üstüne gitmedim. Ama böyle saçma bir hatıra olarak kaldı işte :)

• Hocam çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim. Biraz da özenli yazamadım kusura bakmayın. Son sözüm tekrardan İKİ ADIMLI DOĞRULAMAYI MÜMKÜM OLAN HER YERDE AÇIN!

• bende durum farklı. çocuğun biri instagram hesabı açarken benim email adresimi girmiş. email doğrulaması yapamamış çünkü email bende. doğrulama yapamadan o şekilde aylarca hatta belki yıllarca kullanmış instagram hesabını.

bende şifremi unuttum menüsünden girip cart diye instagram hesabına girdim çocuğun.

• benim maili de kullanıp insta açmış hemen sonra şifre değiştirmiş
    cimere ihbar ettim

• yahu çocuk daha 13-14 yaşında, sınıftan 10-15kızla instagramda konuşuyo. sen kimi seviyosun o onu seviyo falan.. bütün sınıf birbirini seviyo.o ona onu ayarlıyo bu çıplak foto atıyo. daha 13yaşındasınız birader yavaş olun.

bu bizim veled bi kız arkadaş yapmış, kız buna diyoki sen sevgili gibi değil arkadaş gibi takılıyosun. bu da kıza tamam seni ilk gördüğümde dudaklarına yapışcam yazmış. vay dedim velede bak be. sonra kankasına yazmış kız bana arkadaş gibi takılıyosun diyo naapıyım kanka şapıyım mı kızı diyo.

kızın birine yazmış ben sercandan ayrıldım yazıyo.bizim eleman 10kıza birden yürümüş.

• pompacı nesil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin başınıza bir defa geldiyse ya benim mail adresinde ya da bu insanlarda bi problem var.

Aktif kullanmadığım mail adresinde instagram, facebook, netflix, hepsiburada vb. hesaplar hiç eksik olmuyor. Ben kapadıkça yenileri açılıyor çoğu fake hesap. Uğraşmıyorum bile artık. Hadi bunu geçtim.

Her ay sonu 5-10 farklı kişinin Turkcell fatura bilgileri (şirket hatları da var bunun içinde), 2 farklı kişinin Garanti 1 kişinin Akbank hesaplarının borç, uyarı vb. dökümleri düzenli olarak geliyor. Gözümden kaçmış bile olabilir bazıları. Farklı farklı isimler adına gelen bültenleri saymıyorum bile. Spam olarak ayarladım artık hepsini.

5 sene kadar önce bir şirketin muhasebe dökümleri gelmişti. 3 sene önce 2 aylık paypal mail trafiği sonucunda avukata verilen bi adama gönderilen tüm uyarı mailleri yine bu adrese geliyordu.

En son 1-2 ay kadar önce amazon hesabı açmıştı biri. Kindle ile her uygulama indirdiğinde çat pat mail geliyordu. Şifre değiştirmek oturumu kapatmayınca adamın cihazını formatlamak zorunda kaldım amazon üzerinden.

Sırada ne var hiç bilmiyorum. Kerizin biri icloud hesabı açıp bide telefona tanıtırsa şaşırmam. Çocuk oyunu sanıyorlar herhalde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.