-Anakarttaki otomatik oc özelliğini kullansam işlemcimin sogutması yeterli gelirmi
Not: pc kasası casper nirvana serisinin kasası
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
İşlemciyi k serisi alman çok iyi olmuş seni daha uzun götürür. Bence ram 16 gb çok olmuş tabi onlara yönelik bir çalışman varsa bilemem. Ben senin yerinde olsam 8 gb yapar kalan parayı ekran kartına yatırırdım
rami 16 GB almanız saçma ve gereksiz işlemci soğutucu olarak Thermalright Macho HR02 Intel LGA1155 ve AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu 120 TL güçlü bir soğutucu seninkide yeterli olur ekran kartı olarak ne seçtin onuda belirtirsen ?
16 gb ram almanın sebebi 3d modelleme kullanıyorum hesaplamalarda aşırı derecede ramden yiyor ekran kartına gelince onu onumzdeki aya alacağım için su an araştırma içindeyim tabi oneriyede açığım ilginiz için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: sipsi3
16 gb ram almanın sebebi 3d modelleme kullanıyorum hesaplamalarda aşırı derecede ramden yiyor ekran kartına gelince onu onumzdeki aya alacağım için su an araştırma içindeyim tabi oneriyede açığım ilginiz için teşekkürler.
modelleme felan içinse 16 GB tamamda oyun içinse 8GB bile fazla :) ekran kartı olarak ne kadar bütçe düşünürsün
Aklımdan geçen nvidia quarto 4000 ama butcemi zorlayabilir bide kasaya sigarmi çok dusunceliyim.