Şimdi Ara

Birkaç yıl kullanilabilecek telefon, butce sınırı yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun vs. pek oynamam. Sosyal medyada aktifim, fotograf ceker koyarim vs.

Universite boyunca 3-4-5 yıl beni idare etsin, fiyatı onemsiz, tavsiyeler bekliyorum. Kamerası prof. olsun demiyorum, fakat fotografları iyi ceksin siz anladiniz.

Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence note4
    Ya da z3
    Ya da lumia930

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peymacun

Bence note4
    Ya da z3
    Ya da lumia930

+1

• z3 kardesim

• Note 4 senin okulu bitirir
  • Cok tesekkurler.

Hiç apple oneren olmadi. Bir sebebi var midir?

• z3 yada z3compact...appleda batrya sıkıntı fp oranı dusuk sd kart yok bunlar onemlı handıkaplar.
  • Z3 onerırım cunku xperıa z bıle hala guncelleme aldı z3 te uzun sure alacaktır ve donanımıda zaten uzun sure yeterlı gelecektır.
  • öncelikle tekrar teşekkürler.

Z3 teknik anlamada ağır basıyor dediğinize göre. Peki Kamera konusunda sıralama yapsak Z3 kaçıncı olur?

Dediğim gibi amatör bile sayılmaz çekecek olduğum fotograflar ama hangi telefonla çektin diye sorsunlar diyorum. Örneğin, Z3 ten vazgeçip Lumia102 vb. aldığıma değer mi?
  • Z3 ve 1020 kamera testlerını arastırın ınternette z3 zaten daha bu hafta geldı cok cok yenı
  • lumia 1020 almana deymez

• Sony Xperia Z3

• quote:

Orijinalden alıntı: ghonzoo jr.

öncelikle tekrar teşekkürler.

Z3 teknik anlamada ağır basıyor dediğinize göre. Peki Kamera konusunda sıralama yapsak Z3 kaçıncı olur?

Dediğim gibi amatör bile sayılmaz çekecek olduğum fotograflar ama hangi telefonla çektin diye sorsunlar diyorum. Örneğin, Z3 ten vazgeçip Lumia102 vb. aldığıma değer mi?

Lumia serilerinin içinde bulunmadığı kamera kıyaslamasının 1 si note 4 2 iphone 6 3. note 3 tam emin değilim ama sanırım 4. z3 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Orijinalden alıntı: ghonzoo jr.

öncelikle tekrar teşekkürler.

Lumia serilerinin içinde bulunmadığı kamera kıyaslamasının 1 si note 4 2 iphone 6 3. note 3 tam emin değilim ama sanırım 4. z3 oldu

Birinci z3 gözüküyordu.Note baya gerilerde kalmıştı.Test ne kadar doğru tartışılır tabi.

Fiyat sorun değilse iphone 6 64 gb öneririm bende.Fakat ne yalan söyleyeyim fiyatını hak etmiyor.Niye önerdin dersen 3 yıldır android kullanıyorum, telefon iyi de olsa bir yerden sonra android çok sıkıcı gelmeye başladı.Marketi de çok hoşuma gitmiyor hala.

Android dersen z3 derim.

• note 4 1020 kamera burada da göreceğiniz üzere 1020 daha iyi kamera konsunuda.
    burada da z3 ile karşılaştırması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwata -- 24 Ekim 2014; 22:15:19 >

• G2 al.
    İhtiyaçlarını fazla fazla karşılar boşuna 1000 tl verme.
    İlla iyi birşey alacağım diyorsan z3.

• Z3C veya L1020 sisteme göre ver kararını L930 da iyi telefon ama batarya nasıl bilmiyorum gerçi 1020 nin bataryada pek iyi değil sanırım ama
  • Fiyat konusunda sınır koymuyorsan kendine anladığım kadarıyla maddi yönden ferahsın. Sana tavsiyem ortanın biraz üstü bir cihaz alıp (g2, elite vs. ayarında ) 1.5 2 sene götür bu işi ardından yeni bi model çıkar onu alırsın. 2 bin liraya bir cihaz alıp 4 sene kullanmak düşününce mantıklı gelebilir ama uygulamada öyle olmaz.Max kullanacağın 1.5 sene olur yeni modeller geldikçe elindekinden sıkılacaksın.
  • uzun süre kullanım için iphone 6 ideal

ayrıca iphone 6 kamerası çok çok iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.