. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prensesela -- 10 Ocak 2021; 4:57:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prensesela -- 10 Ocak 2021; 4:57:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben de mal ml android samsung fan boyluğu yapmıştım değil mi xd.Üşenmesem o dediklerimi tek tek düzenleyip samsung pişmanlıktır yazacağım.Sileyim onları bari xd.Yok android özgür yazilimmis yok apkymis falan filan.Adamlarin tabletini ekrani daha iyi yazılanlara gore parmak izi tutmaz ve yansima yapmazmis da tabi yansima olayi ust modellerde yaziyordu da ikinci el bi ipad pro ipad air alirdim odedigim fiyata.Neyse işlemcileri ustun ekranları üstün daha cok uygulama cesidi var her yönden üstün ipadler:).Ekranini cok kucultmusler ipad 8 in diyerek kendimi ateşe attım.Bu kadar para veriyoruz bi goodnotes al yani sanki apk indirip ne yapacaksın androidi:). Ipad varken samsunga bakmayın bile ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |