Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bis düşünmüyorum diyorsanız bence Blackberry almayın. Tabiki bunu twitter,facebook yoğun kullananlara diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atatersbinenkovboy

Bis düşünmüyorum diyorsanız bence Blackberry almayın. Tabiki bunu twitter,facebook yoğun kullananlara diyorum.

twitter bis olmadan çalışıyor
  • BBM yerine WhatsApp indirebilir ve bu uygulamayı kullanan arkadaşlarınızla ücretsiz mesajlaşabilirsiniz (sadece blackberryler ile değil, nokia, samsung, iphone vs. yani bu uygulama kimlerde varsa onlarla)

Konuyla ilgili olarak sormak istediğim, bu uygulamayı yüklediğimizde hangi telefon olursa olsun, tüm dünya için geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ned.kelly

BBM yerine WhatsApp indirebilir ve bu uygulamayı kullanan arkadaşlarınızla ücretsiz mesajlaşabilirsiniz (sadece blackberryler ile değil, nokia, samsung, iphone vs. yani bu uygulama kimlerde varsa onlarla)

Konuyla ilgili olarak sormak istediğim, bu uygulamayı yüklediğimizde hangi telefon olursa olsun, tüm dünya için geçerli mi?

hangi telefonlarda yüklü ise onlarla mesajlaşabilirsiniz.. tüm dünya ile oluyomu bilmiyorum.. sizin rehberinizde bu uygulamayı kullananları listeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

BBM yerine WhatsApp indirebilir ve bu uygulamayı kullanan arkadaşlarınızla ücretsiz mesajlaşabilirsiniz (sadece blackberryler ile değil, nokia, samsung, iphone vs. yani bu uygulama kimlerde varsa onlarla)

hangi telefonlarda yüklü ise onlarla mesajlaşabilirsiniz.. tüm dünya ile oluyomu bilmiyorum.. sizin rehberinizde bu uygulamayı kullananları listeliyor

anlaşıldı denemek lazım...

• Dün gece BIS üyeliğimin haftalık yenilenme zamanı olduğu aklımdan çıkmış ve ben de kontör yüklemeyi unutmuşum.
    Haliyle BIS üyeliğinizin devamı için TL yükleyin gibisinden bir mesaj aldım saat 00.15 sularında.
    00.30 civarında da hattıma TL yükledim.
    O saatten beri hattımdan TL kesilip BIS üyeliğimin açılmasını bekliyorum fakat gelen giden yok, acaba yapmam gereken başka bir şey mi var ?

• whatsapp uygulaması için 1.99 dolar yıllık ücret istiyor mesajlaşırken ücretsiz mi oluyor? biraz daha aydınlatabilirseniz cok sevinicem
  • bis alıp evdeki interneti kapatsak nasıl olur? bisin hızı kaç megabit?
  • quote:

whatsapp uygulaması için 1.99 dolar yıllık ücret istiyor mesajlaşırken ücretsiz mi oluyor? biraz daha aydınlatabilirseniz cok sevinicem

Uygulama ilk yil ucretsiz, daha sonra satin almak gerekiyor kullanmak icin.. Mesajlasmak ucretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedif
    bis alıp evdeki interneti kapatsak nasıl olur? bisin hızı kaç megabit?

Hizini bilmiyorum ama iyidir yinede.. Modem olarak kullanmaniz icin turkcell faturali bis kullanmaniz lazim.. Eger 4gb kotanin hem pc de hemde telefonda kullanima yetecegini dusunuyorsaniz dediginiz gbi yapabilirsiniz..
  • Çok şükür şu bis olayını tam olarak anlatan arkadaş çıkmış teşekurler, sırf şu bis yüzünden telefon almaktan vaz geçtim aklımda soru işareti kalmadı artık .
  • Şarj sorunum hiç yokken whatsapp yüklü olduğundan beri çabuk tükeniyor... ne yapmak gerekir? en iyi çözüm silmek belki de.
  • quote:

Şarj sorunum hiç yokken whatsapp yüklü olduğundan beri çabuk tükeniyor... ne yapmak gerekir? en iyi çözüm silmek belki de.

Arka planda calismasin uygulama.. Kullanmadiginiz zaman cikmak icin uygulama acikken bb tusuna basin ve oradan exit I secerek kapatin.. Bu sekilde arka planda calismaz ve sarja bi etkisi olmaz.. Uygulama kapaliyken size gonderilen mesajlari alabilirsiniz yinede.. Herzaman exit yaparak cikin ama
  • Tema muhabbeti yok mu arkadaşlar 9700' ler de ?
  • Var
  • quote:

Var

Var da nasıl , nereden hocam ?
  • blackberry forumlarını araştırırsan telefon için temalar bulup indirebilirsin.. b.b.turk.com var mesela b lerin aralarındaki noktaları sil ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sedif
    bis alıp evdeki interneti kapatsak nasıl olur? bisin hızı kaç megabit?

Hizini bilmiyorum ama iyidir yinede.. Modem olarak kullanmaniz icin turkcell faturali bis kullanmaniz lazim.. Eger 4gb kotanin hem pc de hemde telefonda kullanima yetecegini dusunuyorsaniz dediginiz gbi yapabilirsiniz..

Ben aynen öyle yaptım. Sorun şu ki; 3g olduğu zaman hız yeterli edge olduğu zaman kötü. Ben bir de 1 GB 9 TL lik avea modem düşünüyorum eve ama o çekecek mi bilmiyorum.
  • quote:

blackberry forumlarını araştırırsan telefon için temalar bulup indirebilirsin.. b.b.turk.com var mesela b lerin aralarındaki noktaları sil ama

Teşekkürler.
  • Iyi gunler arkadaslar. Benim Bis ile alakli bir sorum olacakti. Temmuz ayinda isim nedeniyle 1 ay boyunca ABD'de olacagim. Su anda Turkcell Bis aboneligim mevcut. Eger yurt disinda baska bir operator ile telefonumu kullanirsam Bis aboneligimden faydalanabilir miyim? Yoksa yurt disindaki operatore tekrardan Bis kaydi mi yaptirmam gerekir? Ayrica pin numaram Turkiye'de Bis'e kayitli oldugumdan dolayi bir problem olur mu?
    Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.