Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ned.kelly

bdurmus arkadaşım belki forumda vardır ama ben sormak istiyorum kusura bakmayın... bis kullanmıyorum, wifi den whatsapp dediğiniz uygulamayı nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musun bana? ve bu uygulama ile neler yapılır ?

dostum wifi ile telefondaki appworld uygulamasını açabiliyormusun, eğer açılıyorsa oradan search kısmından bulup indirebilirsin ücretsiz.. Bu uygulama ile ücretsiz mesajlaşabilirsin arkadaşlarınla, ama onlarda da bu uygulama yüklü olmalı, sonra kullanan kişiler senin rehberinden otomatik olarak whatsapp arkadaş listende ekleniyor.. örnek vermem gerekirse, mesela rehberinde Ahmet diye bi arkadaşın var ve onun telefonda bu uygulama yüklü, sen whatsapp ı yükledikten sonra senin favori arkadaşların kısmında senin eklemene gerek kalmadan Ahmet'in adı gözükür.. uygulamayı yükledikten sonra senin telefon numaranı istiyor onu yazıyosun (bu şekilde rehberinden algılayıp ekliyor) Ayrıca bu uygulama ile sadece blackberryler arasında değil tüm telefonlar (bb, nokia, samsung, iphone...) arasında ücretsiz mesajlaşabilirsin..

@EliasGS hocam whatapp senin işini görmez mi? yani illa bbm mı kullanacaksın? bu uygulamayı bilmiyosundur belki diye soruyorum yani
    Bide turkcell ve bis kullanmadığım için kota sorgulaması nasıl yapılıyor bilmiyorum.. ama bazı arkadaşların söylediğine göre online işlemlerden bi yerden bakılabiliyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 11 Mayıs 2011; 20:24:14 >

• @bdurmus
    blackberry messenger ile yazışmaları kimse görüntüleyemez, emniyet ya da savcılık da bu bilgilere ulaşamaz, blackberry messenger ile veri iletişimi şifrelenir, son derece güvenilirdir, telefona spy yazılım ya da trojan girme ihtimali de çok çok düşük olduğunu göz önünde bulundurursak bu yazışmaların birilerinin eline geçmesi neredeyse imkansız...
  • öyle olduğunu biliyorum ama benim kimseden gizleyecek saklayacak bişeyim olmadığı için sorun yok zaten çevremde bbm kullanan bi kişi bile yok, o yüzdende bi işime yaramaz yani
  • sevgili @bdurmus

senin bb uygulamalar konusu için bir uygulama tavsiye edeceğim.

quickpull uygulamanın adı.

appworld'den ücretsiz indirilebiliyor.

ne işe yarıyor?

bazen telefonda sorun olduğunda pili çıkartıyoruz ya telefon yeniden başlıyor pili tekrar taktığımızda

uygulama telefonu tekrar başlatmaya yarıyor, pili çıkarıp takmaya gerek kalmadan

uygulama listesinde yoksa ekleyebilirsin...

benim baya işime yarıyor, telefon internete girmezse, pili çıkarıp takmak yerine bu uygulamayı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

öyle olduğunu biliyorum ama benim kimseden gizleyecek saklayacak bişeyim olmadığı için sorun yok zaten çevremde bbm kullanan bi kişi bile yok, o yüzdende bi işime yaramaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 11 Mayıs 2011; 21:07:28 >
  • @bdurmus

whatsapp halen iphone da kullanıyorum ancak bbm kullananların sayısı cok fazla arkadaslarım arasında. push mail de guzel bir olanak, genelde dısarda oluyorum cunku gun icerisinde.

sanırım ben ya internet paketsiz bir konusma ve sms paketi pesine duseceğim ya da paket icerisinde gelen 1GB internet paketini verimli nasıl kullanırım bunu bulacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

@bdurmus

whatsapp halen iphone da kullanıyorum ancak bbm kullananların sayısı cok fazla arkadaslarım arasında. push mail de guzel bir olanak, genelde dısarda oluyorum cunku gun icerisinde.

sanırım ben ya internet paketsiz bir konusma ve sms paketi pesine duseceğim ya da paket icerisinde gelen 1GB internet paketini verimli nasıl kullanırım bunu bulacağım :)

valla hocam bis alırsanız o internet paketi işe yaramaz bence.. ama turkcelli arayıp sorun yinede tabi
  • @bdurmus hocam bisey sorucam.sen ilk mesajda bis olmasan twitter kullanabilirsiniz yazmissin.(Blackberry yazan sekilde) bende bis olmadan bbappworldden ilk indirdigim twitter programi acilmiyor.nasil yapicam bunu? Tarayicdan girince dogal olarak mobile phone yaziyor.
    Bu arada sürümüm 1.1.0.21. sanırım son sürüm bu. deliricem olmuyor. bis pakedi kapanmadan önceki twitler duruyor ve twit yazınca hata veriyor. ne yapmam lazım acaba?

EDİT: 1.1.0.24 güncellemesi sdece işletim sistemi 0S 6 olan blackberrylerde işe yarıyormuş. benimki bold 9000 OS 5 yani. bizde olmuyor heralde????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatersbinenkovboy -- 12 Mayıs 2011; 0:50:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atatersbinenkovboy

@bdurmus hocam bisey sorucam.sen ilk mesajda bis olmasan twitter kullanabilirsiniz yazmissin.(Blackberry yazan sekilde) bende bis olmadan bbappworldden ilk indirdigim twitter programi acilmiyor.nasil yapicam bunu? Tarayicdan girince dogal olarak mobile phone yaziyor.
    Bu arada sürümüm 1.1.0.21. sanırım son sürüm bu. deliricem olmuyor. bis pakedi kapanmadan önceki twitler duruyor ve twit yazınca hata veriyor. ne yapmam lazım acaba?

EDİT: 1.1.0.24 güncellemesi sdece işletim sistemi 0S 6 olan blackberrylerde işe yarıyormuş. benimki bold 9000 OS 5 yani. bizde olmuyor heralde????

evet hocam os5 den dolayı olabilir bu sorun.. bende os6 var ve son sürüm twitter ile bissiz girebiliyorum ve bb ile yazıldığı çıkıyor..

Edit: Şimdi ilk mesaja bu anlattıklarımın 9780 ve os6 da denendiğini belirten bi not yazdım arkadaşlar.. başka model cihaz kullanmadığım için nedir ne değildir bilmiyorum, yanıltmayayım sizi o yüzden, yanlış anlaşılmalar olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 12 Mayıs 2011; 2:54:40 >

• Cuma günü Almanya'ya gidiyorum, kontratsız 9700 kullanıyorum. Sadece wi-fi üzerinden BBM kullanmak mümkün mü? Youtube'da izlediğime göre mobil şebeke kapatılarak kullanılabiliyor ancak ben denediğim zaman hiçbir şekilde mesajlarım gitmedi hatta wi-fi ile internete bile giremedim. Wi-fi yapılandırılmasını ve BBM kullanımını anlatırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

edit: Laptop ile aynı yerde olmama rağmen BB ile bağlanmaya çalıştığımda bağlantı kalitesini gösteren yeşil barlar tek maksimum iki çizgide oluyor.
    edti2: Modemin yanında (4 bar oldu) bağlanmaya çalıştığımda ise Twitter'a girebildim ancak BBM'den attığım mesaj "D" olmadan sadece tik işareti oldu. Web'ten bağlanmaya çalıştığımda ise hiçbir yere giremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen1903 -- 12 Mayıs 2011; 7:07:04 >

• Bende os5 var, bis olmadan twitter son surum kullaniyorum, curve 8520 var bende.
  • bb 9780 ile wifi açmak, sanırım mobil şebekeyi kapatıp ama veri servislerinin açık olması gerekiyor ben öyle denedim bağlandı... ama emin olamadım doğru mudur? bu arada net paketim yok henüz
  • Sagol dostum, herkese yardımcı oluyorsun bu duyarlılığın için teşekkür ederim
    quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

bdurmus arkadaşım belki forumda vardır ama ben sormak istiyorum kusura bakmayın... bis kullanmıyorum, wifi den whatsapp dediğiniz uygulamayı nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musun bana? ve bu uygulama ile neler yapılır ?

dostum wifi ile telefondaki appworld uygulamasını açabiliyormusun, eğer açılıyorsa oradan search kısmından bulup indirebilirsin ücretsiz.. Bu uygulama ile ücretsiz mesajlaşabilirsin arkadaşlarınla, ama onlarda da bu uygulama yüklü olmalı, sonra kullanan kişiler senin rehberinden otomatik olarak whatsapp arkadaş listende ekleniyor.. örnek vermem gerekirse, mesela rehberinde Ahmet diye bi arkadaşın var ve onun telefonda bu uygulama yüklü, sen whatsapp ı yükledikten sonra senin favori arkadaşların kısmında senin eklemene gerek kalmadan Ahmet'in adı gözükür.. uygulamayı yükledikten sonra senin telefon numaranı istiyor onu yazıyosun (bu şekilde rehberinden algılayıp ekliyor) Ayrıca bu uygulama ile sadece blackberryler arasında değil tüm telefonlar (bb, nokia, samsung, iphone...) arasında ücretsiz mesajlaşabilirsin..

@EliasGS hocam whatapp senin işini görmez mi? yani illa bbm mı kullanacaksın? bu uygulamayı bilmiyosundur belki diye soruyorum yani
    Bide turkcell ve bis kullanmadığım için kota sorgulaması nasıl yapılıyor bilmiyorum.. ama bazı arkadaşların söylediğine göre online işlemlerden bi yerden bakılabiliyormuş..

• merhabalar tekrar,

bugun bir 9780 sahibi oldum ve BIS aboneliği yaptırdım.

9780 ve BIS ile ilgili ilk yapılması gerekenler hakkında detaylı bilgiler icin hangi sayfalardan faydalanmam gerekmektedir, ilk kurulum, bis, bbm kurulumu; dikkat edilmesi gerekli seyler gibi :)
  • quote:

Sagol dostum, herkese yardımcı oluyorsun bu duyarlılığın için teşekkür ederim

Rica ederim, ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen1903

Cuma günü Almanya'ya gidiyorum, kontratsız 9700 kullanıyorum. Sadece wi-fi üzerinden BBM kullanmak mümkün mü? Youtube'da izlediğime göre mobil şebeke kapatılarak kullanılabiliyor ancak ben denediğim zaman hiçbir şekilde mesajlarım gitmedi hatta wi-fi ile internete bile giremedim. Wi-fi yapılandırılmasını ve BBM kullanımını anlatırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

edit: Laptop ile aynı yerde olmama rağmen BB ile bağlanmaya çalıştığımda bağlantı kalitesini gösteren yeşil barlar tek maksimum iki çizgide oluyor.
    edti2: Modemin yanında (4 bar oldu) bağlanmaya çalıştığımda ise Twitter'a girebildim ancak BBM'den attığım mesaj "D" olmadan sadece tik işareti oldu. Web'ten bağlanmaya çalıştığımda ise hiçbir yere giremedim.

edit3: bir ara bağlanıp whatsapp'tan insanlarla konuştum ancak sonradan tekrar gitti ve wi-fi beyaz gözükmesine rağmen bir yere bağlanamadım.

Telefonun wi-fi bağlantısında sorun olabilir mi diye düşünmeye başladım..

Acil yardım...

• sizin 9700 os5 mi yoksa os6 mı?? os6 ların wifi de sorun var bağlanmıyo doğru düzgün
  • Arkadaşlar şu an mobil operatörü kapattım ve wifi ile nete girdim evdeki modemden (nasıl wifi bağlandım onuda bilmiyorum, şansıma heralde çünkü genelde bağlanamıyordum) facebook uygulamasını açtım ve bisim olmadan wifi ile facebook uygulaması çalıştı.. Hatta bişeyler yazdığımda altında blackberryle gönderildiğini yazdı ve bb logosu çıktı benim face in sürümü 2.00.19 blackberry beta zona dan indirmiştim.. belki sadece bu sürümde olabiliyodur bu tam emin değilim.. sizlerde bi deneyin kendi telinizde eğer sizlerdeki versiyon ile olmazsa betazone dan yeni sürümün nasıl yükleyeceğinizi anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 12 Mayıs 2011; 22:41:51 >

• Ben de bis olmadan wifi ile twitter uygulamasına girdiğimde açıldı önceden de böylemiydi acaba
  • Twitter'in son surumu bis gerektirmiyor artik.. Internet paketiylede wifi ile de kullaniliyor.. Ama facebook olmuyodu.. Ben bgn wifi ile denedim oluyo ama internet paketi ile olmuyor yine.. Sizin face acildimi wifi ile peki??? Bide surumu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Mayıs 2011; 0:36:42 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.