Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KYgt

Arkadaşlar şimdi Tcell Faturasız Bis paketi alsam ;

Bbm , Facebook , Twittter gibi Bb apn kapsamında şeyleri açabiliyorum. Yukarıda da sorulmuş ama Tcell'in 4gb paketinin içinde şöyle bir olay olabilir mi?

Mesela sahilde oturuyorum sıkıldım BB tarayıcısından Donanımhaber'e girdim mesajlar attım sürekli dolaştım. Bu Bis kapsamında mı yer alır yoksa İnternet paketi içine dahil olup bana ekstra tl ye mi mal olur?

Teşekkürler cevaplarınız için şimdiden

yok hocam sitede dolaşıp mesaj atmak için ücret yazmaz, bis in içinde olur onlar benim bildiğim kadarıyla.. bi tek video falan izlediğinde ücret yazar diye biliyorum ama çok kesin cevap vermiş olmayayım.. turkcell müşteri hizmetlerini arayıp net bi şeklide öğrenebilirsiniz sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Arkadaşlar şimdi Tcell Faturasız Bis paketi alsam ;

Bbm , Facebook , Twittter gibi Bb apn kapsamında şeyleri açabiliyorum. Yukarıda da sorulmuş ama Tcell'in 4gb paketinin içinde şöyle bir olay olabilir mi?

Mesela sahilde oturuyorum sıkıldım BB tarayıcısından Donanımhaber'e girdim mesajlar attım sürekli dolaştım. Bu Bis kapsamında mı yer alır yoksa İnternet paketi içine dahil olup bana ekstra tl ye mi mal olur?

Teşekkürler cevaplarınız için şimdiden

yok hocam sitede dolaşıp mesaj atmak için ücret yazmaz, bis in içinde olur onlar benim bildiğim kadarıyla.. bi tek video falan izlediğinde ücret yazar diye biliyorum ama çok kesin cevap vermiş olmayayım.. turkcell müşteri hizmetlerini arayıp net bi şeklide öğrenebilirsiniz sanırım..

Evet en sağlıklı bilgiyi öyle alacağım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

Orijinalden alıntı: vyc
    arkadaslar bende dun bis aboneligimi kapattirdim ama maalesef ne kendi tarayicisindan ne de opera ile internete baglanamiyorum. bi forumda su sekilde bi olay gordum denedim fakat sonuc olumsuz oraya yazan herkes oldu diyordu, deneyen varmi acaba? linkide burda:http://bit.ly/hjQ05O

-----Alinti-------

Arkadaşlar merhaba,

BIS / BES aboneliği , Wifi olmadan Blackberry browseri kullanabileceğiniz, OTA ve Barcode linklerinden yükleme yapabileceğiniz, Shangmail gibi uygulamalar ile mail alışverişi yapabileceğiniz daha önce denediğim ve çalışan bir yöntemi sizlerle paylaşmak isterim.

Öncelikle sistem yedeğinizi, en azından Servis kitaplarınızın yedeğini almanızı öneririm.

Blackberry cihazında;

Seçenekler > Cihaz > Gelişmiş Sistem Ayarları > Servis Kitapları

Servis kitapları açık durumdayken,

[ALT] basılı tutarak sırasıyla "S B E B" tuşlandığında ve ekranda "Legacy SB Restore Enable" mesajı beliriyor.

Cihazı Blackberry Desktop Manager'a bağladıktan sonra,

Blackberry Desktop Software' de "Cihaz" sekmesinde "Geri Yükle" ye tıklayarak geri yükleme arayüzünü açıyoruz.

"Klasörü değiştir..." butonuna tıklayarak linkten indirmiş olduğumuz .ipd uzantılı Servis kitapları yedeğinin yükleneceği

konumu gösterdikten sonra "Geri Yükle" ye tıklayarak işlemin tamamlanmasını sağlıyoruz.
    "Wifi_Gprs_email.ipd" adlı servis kitabı cihaza kopyalanmış oluyor.

Daha sonra Cihaz ayarlarından APN ayarlarını yapacağız.
    Seçenekler > Cihaz > Gelişmiş Sistem Ayarları > TCP IP ayarlarında,
    APN ayarlarını aktif duruma getirerek kullandığınız şebeke için geçerli olan APN' yi (Vodafone ve Avea için; "internet" ) girdikten sonra kayıt ederek çıkabilirsiniz.

Bunun ardından hemeen deneme yapabilir Blackberry Browserinizi Güle Güle Kullanabilirsiniz :)

NOT: Bu yöntem 9800 Torch modelinde ve Vodafone Hattında tarafımdan denenmiştir sağlıklı bir erişim Mümkün.

------Alinti ------

Yukarida mesajda yazili olan seyleri yapin. Ek olarak yazilim guncellemesi yapin. Bis kapattirdiktan sonra yazilim guncellemesi yapilirsa telefon internete giriyor. Bis kapattigimda her turlu yolu denedim olmadi son care yazilim guncellemesi yapmistim, duzelmisti.

ben de bis'i kapattırdım, yazılım güncelleme bold 9000'de işe yaramıştı bis'i kapattırdıktan sonra, ama curve 8520'de yazılım güncelleme de fayda etmedi.
    bis'i kapattırdıktan sonra curve hiçbir şekilde internete girmiyor.

---> 403:yasak

yazıyor

tarayıcıyı açınca

yassağ gardeşim anlamıyon mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 7 Mayıs 2011; 21:13:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreamstream

Mrb arkadaslar

BIS olmadan, bold 9780 ile wifi veya mobil internet paketi üzerinden internet sitelerinde dolaşıp facebook a felan girebiliyor muyum ?

bir de bold 9780 de felan facebook a girince facebook chat kısmı çıkıyor mu çıkmıyor mu ? -BIS olmadan- (mesela kuzenimde htc desire var çatır çatır facebook açıp facebook chat kullanıp arkadasları ile yazışabiliyor hem de wi fi ile yani internet paketi felan değil)

bu konuda net bir cevap alırsam bb alıp almayacağıma karar vereceğim.

zahmet edipte ilk mesajı okudunuz mu acaba?? bi okuyun sonra yine sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım

Edit: bağlantı için internet paketi öneririm, wifi sorun çıkarıyor genelde..

tamamdır sorularımın bir kısmına yanıt buldum ama bir kısmı için yanıt bulamadım. ayrıca diğer arkadaşların mesajlarını da okuyunca kafam iyice karıştı.
    benim düşündüğüm model bold 9780. onun üzerinden gidelim konuya. gördüğüm kadarı ile BIS değil de normal bir internet paketi alıp browser ile istediğim her siteye (facebook youtube hotmail gmail vs.) girip işlerimi halledebiliyorum ama bbm, mail hesabı ve facebook uygulamasını kullanamıyorum. ama tahminime göre mailler için de uygulama indirip herhangi bir mail programı aracılığı ile gmailimi kontrol edebilirim. (tabi blackberry mail servisi gibi güvenli ve hızlı olmayabilir problem değil)

ancak bir diğer nokta wireless ile sorun çıkıyor demişsiniz, evimde wireless aracılığı ile sörf yapamaz mıyım ? sorun mu çıkarır? mesela kuzenimde htc desire vardı wireless ile evinde çatır çatır istediği siteye girebiliyor. ben bunu yapamayacak mıyım ? bir de internet paketi veya wireless ile ücretsiz application yüklenen o yer artık adı neyse blackberry app mı neyse oraya da giremiyor muyum ? yani ücretsiz uygulama indirmek için de illa BIS gerekiyor mu ?

Ben telefonu BBM veya mail servisi veya facebookta bişey paylaşınca blackberry yazsın diye değil, klavyesi ve görünümü için istiyorum. diğer bir alternatifim htc desire ve o telefonda her istediğimi yapabiliyorum ancak tip olarak ve pratiklik (klavye) bakımından bold daha çok hoşuma gidiyor. eğer yukarıda uzunca ve detaylıca yazdığım sorulara yanıt verebilirseniz memnun olurum.
    bir de şöyle birşey var her iki telefon (desire ve bold 9780) 600 lira civarına geliyor yani telefona 1000 lira gibi bir para vermeyeceğim belki (telefonun pratikliği ve görünüşü için 1000 lira vermeye değmez) diye düşünürseniz bunu da göz önünde bulundurmuş olursunuz.

yanıtınız için şimdiden çok teşekkür etmek istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Mrb arkadaslar

BIS olmadan, bold 9780 ile wifi veya mobil internet paketi üzerinden internet sitelerinde dolaşıp facebook a felan girebiliyor muyum ?

bir de bold 9780 de felan facebook a girince facebook chat kısmı çıkıyor mu çıkmıyor mu ? -BIS olmadan- (mesela kuzenimde htc desire var çatır çatır facebook açıp facebook chat kullanıp arkadasları ile yazışabiliyor hem de wi fi ile yani internet paketi felan değil)

bu konuda net bir cevap alırsam bb alıp almayacağıma karar vereceğim.

zahmet edipte ilk mesajı okudunuz mu acaba?? bi okuyun sonra yine sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım

Edit: bağlantı için internet paketi öneririm, wifi sorun çıkarıyor genelde..

tamamdır sorularımın bir kısmına yanıt buldum ama bir kısmı için yanıt bulamadım. ayrıca diğer arkadaşların mesajlarını da okuyunca kafam iyice karıştı.
    benim düşündüğüm model bold 9780. onun üzerinden gidelim konuya. gördüğüm kadarı ile BIS değil de normal bir internet paketi alıp browser ile istediğim her siteye (facebook youtube hotmail gmail vs.) girip işlerimi halledebiliyorum ama bbm, mail hesabı ve facebook uygulamasını kullanamıyorum. ama tahminime göre mailler için de uygulama indirip herhangi bir mail programı aracılığı ile gmailimi kontrol edebilirim. (tabi blackberry mail servisi gibi güvenli ve hızlı olmayabilir problem değil)

ancak bir diğer nokta wireless ile sorun çıkıyor demişsiniz, evimde wireless aracılığı ile sörf yapamaz mıyım ? sorun mu çıkarır? mesela kuzenimde htc desire vardı wireless ile evinde çatır çatır istediği siteye girebiliyor. ben bunu yapamayacak mıyım ? bir de internet paketi veya wireless ile ücretsiz application yüklenen o yer artık adı neyse blackberry app mı neyse oraya da giremiyor muyum ? yani ücretsiz uygulama indirmek için de illa BIS gerekiyor mu ?

Ben telefonu BBM veya mail servisi veya facebookta bişey paylaşınca blackberry yazsın diye değil, klavyesi ve görünümü için istiyorum. diğer bir alternatifim htc desire ve o telefonda her istediğimi yapabiliyorum ancak tip olarak ve pratiklik (klavye) bakımından bold daha çok hoşuma gidiyor. eğer yukarıda uzunca ve detaylıca yazdığım sorulara yanıt verebilirseniz memnun olurum.
    bir de şöyle birşey var her iki telefon (desire ve bold 9780) 600 lira civarına geliyor yani telefona 1000 lira gibi bir para vermeyeceğim belki (telefonun pratikliği ve görünüşü için 1000 lira vermeye değmez) diye düşünürseniz bunu da göz önünde bulundurmuş olursunuz.

yanıtınız için şimdiden çok teşekkür etmek istiyorum.

Sırayla cevap veriyim hocam.. Bende 9780 kullanıyorum bu arada

Dediğiniz gibi internet paketi ile tarayıcıdan facebook falan açarsınız, youtube zaten kendi üstünde var telefonun uygulama şeklinde ve bis gerektirmiyor.. Mesela gmail uygulaması var onu indirirsiniz ve yeni mail geldiğinde uyarı verir 5-10dk sonra düşüyor telefona yalnız.. mail alıp gönderebilirsiniz bu uygulama ile rahatça.. zaten zaman sizin için önemli değilmiş yani bi problem olmaz..

Ben wireless ile bağlanamıyorum doğru düzgün evde.. Ama enteresan olan dışarıda bütün ttnet wifi noktalarında sorunsuz bağlandım, ama dediğim gibi evde kendi modemime bağlanamıyorum.. bi ayarımı var bilmiyorum ama durum böyle.. Birçok 9780 kullanıcısıda wifi ile bağlanmada sorun yaşıyor malesef.. O yüzden sanki telefonda wifi özelliği yokmuş gibi güşünün derim Eğer sizin için wifi önemli ise htc yi daha ön plana alabilirsiniz..

Ücretsiz application kısmına gelince internet paketi ile blackberrynin kendi aplication sitesi olan appworld'e girebilirsiniz.. bunun için telefonun üzerinde appworld uygulaması var ve bis gerektirmiyor.. Ayrıca illa oradan değil başka sitelerden, blackberry forum sitelerinden de internet paketiniz ile uygulama indirebilirsiniz..

Eğer avea kullanıyorsanız faturasızlarda 1gb internet 9tl... faturalılarda sadece yeni yıl paketinde 1gb internet 9tl.. onun dışanda 29tl olarak ücretlendiriliyor.. Ben yeni yıl tarifesi kullanıyorum 1gb internetim var ve çok memnunum.. Sizde kendiniz için uygun bir internet paketi bulursanız işinizi fazlası ile görür.. Zaten sizde benim gibi bis gerektiren uygulamalar kullanmayacaksınız onun için 30tl vermeye gerek yok...

Birde şu var, blackberry fazlasıyla karışık bi telefon.. yani çok kolay değil ilk başta alışması.. benim alışmam neredeyse 1ay falan sürdü.. kullandıkça bilmediğim özelliklerini keşfettim.. belkide hala bilmediğim şeyleri vardır.. Yani ilk başlarda biraz zorlanabilirsiniz.. çok fazla araştırma yapmanız gerekiyor forumlarda ben öyle yaptım şahsen.. Haa ben zora gelemem diyosanız htc alabilirsiniz, ama htc hiç görmediğim ve kullanmadığım için onun kolay mı zormu olduğu hakkında bişey diyemicem

Son olarakta benim neden blackberry aldığımı açıklıyım, iphone4 ve 9780 arasında kaldım.. sonra dokunmatik telefon kullanamayacağıma karar verdim.. birde ekranı çok büyük olduğu için çizerim, bakımı zor olur diye almadım.. 9780 aldım, tuşları falan çok iyi, mesaj çok rahat yazılıyor.. ben klavyeye basınca bastığımı hissetmek, o çıt çıt seslerin çıktığını duymak isterim o yüzden ip4 ü eledim gittim 9780 aldım ve şu an çok memnunum..

Bu arada aklınıza takılan başka bişeyler olursa sorabilirsiniz çekinmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Mayıs 2011; 16:00:48 >

• Arkadaşlar twitter'ın son sürümünü bis olmadan kullanabiliyoruz

Darısı facebook'un başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 10 Mayıs 2011; 14:53:10 >
  • quote:

Arkadaşlar twitter'ın son sürümünü bis olmadan kullanabiliyoruz

oo bu çok iyi haber eğer böyle giderse htc desire dan vazgeçip bold alcam :)

msj yazmışken sorayım, ekranın 65k olması herhangi bir sorun yaşatıyor mu ? çoğu kullanıcı "blackberry nin kağıt üstünde bazı donanımları düşük görünebilir ama eline alıp kullanınca iş hiç de öyle değil" diyorlar. katılıyor musunuz buna ?

fiyatı biraz daha insin alcam hemen ama keşke wireless ile ilgili sıkıntı yaşatmasaydı. neyse o kadar da olacak artık. bence blackberry bis siz blackberrylerin çok kullanılışsız oldugu yönündeki bazı eleştirileri dikkate alıyor ve ona yönelik güncellemeler çıkarmaya devam ediyor. sanırım yakında bis sadece bbm ve mail service için gerekli olacak, onun dışında herşey bis olmadan kullanılabilecek. yani umarım öyle olur :)

• quote:

Cok hizlisin :) Nerden aldin haberi? ;)
    Facebook uygulamasi icin de ayni sey olacak miymis?
  • quote:

quote:

valla uzun zamandır öyle heralde (yani son güncellemeden beri) ama benim twitter hesabım olmadığı için hiç telefondan açıp denememiştim BBtrk forumunda öğrendim burayada yazayım dedim hemen bi hesap açtım denemek için gerçektende çalışıyo bis olmadan.. bişiler yazıncada altında blackberry ile yazıldı ibaresi çıkıyor Facebook içinde yapacaklarmı bilmiyorum valla, inşallah olur..

Bu arada cidden şu bisi artık iş adamları için yapsınlar ya şirketler versin abonelik parasını Mailler ve bbm için bis kullanılsın yukarda @dreamstream arkadaşımızın da dediği gibi.. Bireysel kullanıcılar için cidden ağır oluyo yani, bizlere böyle sosyal siteleri falan açsınlar işte mis gibi sanki ellerine yapışcak

@dreamstream ekran gayet iyi hocam bence.. Tim lerde yada teknoloji marketlerde falan git bi incele eğer incelemediysen Diğer cihazlarla arasında fark varsa anca iki cihazı yan yana koyduğunda anlarsın.. Ama sadece bb kullanacağın için gözün çok algılamaz o farkı diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 10 Mayıs 2011; 16:38:21 >

• quote:

quote:

quote:

valla uzun zamandır öyle heralde (yani son güncellemeden beri) ama benim twitter hesabım olmadığı için hiç telefondan açıp denememiştim BBtrk forumunda öğrendim burayada yazayım dedim hemen bi hesap açtım denemek için gerçektende çalışıyo bis olmadan.. bişiler yazıncada altında blackberry ile yazıldı ibaresi çıkıyor Facebook içinde yapacaklarmı bilmiyorum valla, inşallah olur..

Bu arada cidden şu bisi artık iş adamları için yapsınlar ya şirketler versin abonelik parasını Mailler ve bbm için bis kullanılsın yukarda @dreamstream arkadaşımızın da dediği gibi.. Bireysel kullanıcılar için cidden ağır oluyo yani, bizlere böyle sosyal siteleri falan açsınlar işte mis gibi sanki ellerine yapışcak

@dreamstream ekran gayet iyi hocam bence.. Tim lerde yada teknoloji marketlerde falan git bi incele eğer incelemediysen Diğer cihazlarla arasında fark varsa anca iki cihazı yan yana koyduğunda anlarsın.. Ama sadece bb kullanacağın için gözün çok algılamaz o farkı diye düşünüyorum..

Yazmakla iyi yapmissin, benim de senin sayende haberim oldu, saolasin. Duyduguma gore donanim haber yonetimi seni blackberry bolumune moderator(admin) olarak atayacakmis :D

• Teşekkür ederim beni bu şerefe layık gördüğünüz için
  • Facebook uygulamasınıda bis olmadan kullanabilicez sanırım
    Şimdi onun üzerinde uğraşıyorum bi sonuç alırsam paylaşıcam sizlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 10 Mayıs 2011; 20:04:56 >

• şu an için beceremedim gibi ama olursa sölicem merak etmeyin
  • quote:

şu an için beceremedim gibi ama olursa sölicem merak etmeyin

Blackberry'e cok dadandın, dersleri boşladın :) senin universite 8 senede bitmez soyleyeyim :D şaka yapiyorum ;)
  • quote:

quote:

şu an için beceremedim gibi ama olursa sölicem merak etmeyin

Blackberry'e cok dadandın, dersleri boşladın :) senin universite 8 senede bitmez soyleyeyim :D şaka yapiyorum ;)

yok yok bitcek bu sene sorun yok allahtan, notlarımda iyi nazar değmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 11 Mayıs 2011; 0:36:34 >

• öncelikle sayın bdurmus'a ve bu sayfaya destek veren arkadaşlara teşekkür ederim.

birkaç gün içerisinde BB9780 alacağım. Hali hazırda kullandığım Turkcell Full Paketim var. Paket özellikleri arttı ve internet 1GB oldu.

şimdi BIS paketi almalı mıyım? alırsam 4GB BIS ve 1GB Internet paketini birlikte nasıl kullanabilirim? Internet paketinden gelen 1GB ı modem özelliği dahilinde kullanabilir miyim?

sizce nasıl bir ayarlama yapmalıyım her iki paketi beraber kullanacağımı düşünürsek, ya da hiç BIS almamalı mıyım? :)

şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
  • BB 9780 kontratli mi alacaksiniz?
    Kontratli ise zaten bis aboneligi veriyorlar.
    1 gb ve 4 gb internet paketlerini bir arada kullanma ile ilgili musteri hizmetleri daha dogru bilgi verebilir.
    Mail alisverisi(push mail) sizin icin onemli ise bis aboneligi alin. Cevrenizde bb kullananlar varsa, bb messenger kullanacaksaniz bis aboneligi alin. Facebook iletilerini aninda cep telefonundan goruntulemek (mesela biri tarafindan arkadas olarak eklenmek istediginizde ekranda uyari almak) istiyorsaniz alabilirsiniz.
  • @heathrow(+) arkadaşımızında dediği gibi, eğer bis gerektirecek uygulamaları kullanacaksanız (ilk mesajda okumuşsunuzdur hangileri olduğunu) bis almalısınız, ama alırsanız sizin 1gb internet paketi bir işe yaramayacak.. benim bildiğim kadarıyla önce bisde olan 4gb kullanılır daha sonra o biterse 1gb internet paketinden kullanmaya devam eder.. ama 4gb kotayı bitirmek zor tabi sonuç olarak bis almalımıyım sorunuzun cevabını kendiniz vereceksiniz, kullanım şeklinize ve kullanmak istediğiniz uygulamalara göre..

Bu arada internet paketi olanlar ektra ücret olmadan telefonu modem gibi kullanabiliyormu bilmiyorum, yani kotadan düşüyormu bilmiyorum.. aslında ben internet paketi kullanıyorum ama hattım faturalı olduğu için anlayamayacağımdan dolayı hiç denemedim, birazda korku var tabi sonra fatura şişer falan bide faturasız hattı olup internet paketi kullanan arkadaşlar bi denese süper olur aslında.. yada kesin bilen bi arkadaşımız bizi bilgilendirirse seviniriz

benim pakette 1gb ve fazlasıyla yetiyor (baya bi uygulama vs. indirmeme rağmen), 1gb pcler için az gelebilir ama telefon ile kullanılınca bitirmek imkansız gibi bişey

Edit: bence siz cihazı alın, internet paketiniz ile kullanın önce, eğer bis e ihtiyaç duyarsanız sonradan 12 ay taahütlü bis alırsınız turkcellden.. Genelde bu şekilde öneriyorum ben, internet paketini denemiş olursunuz hoşunuza gitmezse bis alırsınız.. eğer hoşunuza giderse, internet paketi sizin kullanım şeklinize uyarsa her ay boşuna 30tl vermemiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 11 Mayıs 2011; 18:54:11 >

• teşekkür ederim yorumlarınız için

bbm kullanacağım için BIS paket zaten alacağım. telefonu kontratlı almayı düşünmüyorum, muhtemelen yaz sonunda piyasaya çıkacak olan 9900 ı almak istiyorum, o zaman 9780 i elimden çıkaracağım.

kalan kota anında sorgulanıyor değil mi? bunu kontrol ederek BIS i modem olarak kullanabilirim diye düşünüyorum, internet paketinin modem olarak kullanırken kullanılıp kullanılmayacağını müşteri hizmetlerine soracağım. Full paketten daha uygun konuşma ve mesajlaşma paketi bulamadım, eğer böyle bir paket bulursam internet dahil olmayan bir pakete geçeceğim.

açıkçası 500 dk dan fazla konuşma olan ve içerisinde 300 den fazla sms bulunan bir paket bana yetiyor ancak bunları karşılayan benim bulabildiğim sadece Full paket.
  • bdurmus arkadaşım belki forumda vardır ama ben sormak istiyorum kusura bakmayın... bis kullanmıyorum, wifi den whatsapp dediğiniz uygulamayı nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musun bana? ve bu uygulama ile neler yapılır ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.