Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok yakinda facebook 2.0 surumu yayinlanacak, yeni surum ile internet paketi ile facebook'a girme ihtimali yuksek gozukuyor. "insallah" diyelim...
  • Merhaba Arkadaşlar, benimde bir kaç sorum olucak.
    Vodafone'nin kampanyasından yararlanıp faturasız vodafone hattıyla BB8520 almayı düşünüyorum fakat BİS kullanmak istemiyorum.
    BİS kullanmamak için yapmam gereken nedir bir bilgisi olan var mı ?
    Avea hattı kullanarak 9 TL'lik İnternet Paketi alıp Tarayıcıdan istediğim sitelere erişebilir miyim? Örn: Facebook'a, Twitter'a ve Forumlara Avea paketiyle girebilirmiyim? (Facebook'ta, Twitter'da BB aracılığıyla gönderildi muhabbeti olması gerekmiyor.)
    Ve yine aynı şekilde Avea Paketiyle AppStore'ye girip program indirip kullanabilirmiyim?

Anladığım kadarıyla BİS ; BB'de olan Twitter, Facebook, BBM uygulamaları için olmak zorunda. Olmaz ise Tarayıcısından Facebook'a, Twitter'a yine girebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard1st

Merhaba Arkadaşlar, benimde bir kaç sorum olucak.
    Vodafone'nin kampanyasından yararlanıp faturasız vodafone hattıyla BB8520 almayı düşünüyorum fakat BİS kullanmak istemiyorum.
    BİS kullanmamak için yapmam gereken nedir bir bilgisi olan var mı ?

vf den bis almazsın.. birde telefonu başka hat ile kullanmak için şifre alman lazım müşteri hizmetlerinden, yoksa vf den başka hatta çalışmaz..

quote:

Avea hattı kullanarak 9 TL'lik İnternet Paketi alıp Tarayıcıdan istediğim sitelere erişebilir miyim? Örn: Facebook'a, Twitter'a ve Forumlara Avea paketiyle girebilirmiyim? (Facebook'ta, Twitter'da BB aracılığıyla gönderildi muhabbeti olması gerekmiyor.)
    Ve yine aynı şekilde Avea Paketiyle AppStore'ye girip program indirip kullanabilirmiyim?

Anladığım kadarıyla BİS ; BB'de olan Twitter, Facebook, BBM uygulamaları için olmak zorunda. Olmaz ise Tarayıcısından Facebook'a, Twitter'a yine girebilir miyim ?

dostum zahmet edip ilk mesajı okusaydın, bütün sorularının cevapları var orada.. Ayrıca appstore değil appworld demek istedin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 14 Mayıs 2011; 0:27:47 >

• Arkadaşım kusura bakma ya dalgın kafayla okudumda sadece bakmışım.
    Diğer sayfalarıda okuyunca kafa iyice gitti :)
    Başka hattı kullanmak için müşteri hizmetlerini arayıp, kodu alabiliyormuşuz.
    Çok teşekkür ederim cevabın için.
  • rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Twitter'in son surumu bis gerektirmiyor artik.. Internet paketiylede wifi ile de kullaniliyor.. Ama facebook olmuyodu.. Ben bgn wifi ile denedim oluyo ama internet paketi ile olmuyor yine.. Sizin face acildimi wifi ile peki??? Bide surumu ne?

2.0 dan önceki sürümü kullanıyordum güncelleme yapınca açıldı facebook(wifi) diğer uygulamaların da yakında açılabileceğini düşünüyorum
    Bu arada wifi ile facebook'a girdiğinizde videoları açabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ned.kelly -- 14 Mayıs 2011; 15:48:00 >
  • videolar açılıyor sanırım, denemedim ama açıldığını düşünüyorum tabi bazı videolar yani hepsini açmıyor.. ben wifi ile bağlanmakta sıkıntı yaşadığım için girip bakamıyorum şimdi.. arasıra bağlanıyorum ama genelde bağlanamıyorum
  • Facebook yani sira windows live messenger, yahoo messenger, icq gibi uygulamalar var, belki bunlar da bis olmadan kullanima acilir. Gerci msn icin nimbuzz gibi uygulamalar fazlasiyla yeterli oluyor. Facebook bis olmadan erisime acilirsa konu basligi altinda paylasalim lutfen :) ilk ben fark edersem ben paylasirim ;) surekli app world'e giriyorum facebook 2.0 surumu yayinlanmis mi kontrol ediyorum. Ayrica bir blackberry forumuna uyeyim, e-posta bultenine de uyeyim, bir yenilik oldugunda, yeni bir haber yayinlandiginda mail yolluyorlar, mail hesabimi da kontrol ediyorum, facebook yeni surum ile ilgili haber var mi diye.
  • Merhaba öncelikle.

BB 9780 var elimde. Turkcell kontörlü hat kullanıyorum. Cihazı alırken, cihaz - BIS paketini almak için uygun olsaydı şartlarım (hattımın faturalı olması, belli bir kullanım süresi zorunluluğu) o şekilde alacaktık ama öyle olmayınca cihazı ayrı aldım, 1.5 aydır da 250 MB'lık internet paketi kullanıyorum.

İlk soracağım şey biraz konu dışı olacak, internet paketinin kendini otomatik olarak yenilemesini nasıl kapatabilirim, bu ay sonundan sonra normal internet paketi kullanmak istemiyorum artık.

Konu ile ilgili de, kontörlü hat için BIS fiyatı nedir, açtırmak için ne yapmam gerekiyor?

Ya da kontörlü hatlara göre faturalının avantajı var mıdır, yani faturalıya geçmek konuşma - mesaj gibi durumları da katınca mantıklı mı?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan85

Merhaba öncelikle.

BB 9780 var elimde. Turkcell kontörlü hat kullanıyorum. Cihazı alırken, cihaz - BIS paketini almak için uygun olsaydı şartlarım (hattımın faturalı olması, belli bir kullanım süresi zorunluluğu) o şekilde alacaktık ama öyle olmayınca cihazı ayrı aldım, 1.5 aydır da 250 MB'lık internet paketi kullanıyorum.

İlk soracağım şey biraz konu dışı olacak, internet paketinin kendini otomatik olarak yenilemesini nasıl kapatabilirim, bu ay sonundan sonra normal internet paketi kullanmak istemiyorum artık.

Konu ile ilgili de, kontörlü hat için BIS fiyatı nedir, açtırmak için ne yapmam gerekiyor?

Ya da kontörlü hatlara göre faturalının avantajı var mıdır, yani faturalıya geçmek konuşma - mesaj gibi durumları da katınca mantıklı mı?

Saygılar

ilk sorunuzu bilmiyorum ama iptal yazıp bi yere mesaj atılarak iptal edilebilir heralde

faturasız için bis fiyatı haftalık 11tl, bi mesaj talimatı ile açılıyormu bilmiyorum, müşteri hizmetlerini arayarak açtırabilirsiniz tahminimce

faturasız hattın bisi aylık 44tl gibi olurken faturalıda 12 ay taahüt verirseniz aylık 30tl ödersiniz.. ayrıca faturalı bis bütün apn leri kapsar (internet, wap ve blackberry apn leri) ve telefonu 4gb kotanız dahilinde modem olarak kullanabilirsiniz.. konuşma ve mesaj paketlerini bilmiyorum onuda forumda mobil operatörler kısmından bulabilirsiniz.. (http://forum.donanimhaber.com/forumid_215/tt.htm)

EDİT: Ayrıca arkadaşlar lütfen önce ilk mesajı okuyun yahu.. sorulan birçok sorunun cevabı orada mevcut.. eğer orayı okuduktan sonra kafanıza takılan yada anlamadığınız bişey olursa tabiki bidaha sorun ama anladığım kadarıyla çoğu kişi okumuyor ilk mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 15 Mayıs 2011; 22:31:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

Facebook yani sira windows live messenger, yahoo messenger, icq gibi uygulamalar var, belki bunlar da bis olmadan kullanima acilir. Gerci msn icin nimbuzz gibi uygulamalar fazlasiyla yeterli oluyor. Facebook bis olmadan erisime acilirsa konu basligi altinda paylasalim lutfen :) ilk ben fark edersem ben paylasirim ;) surekli app world'e giriyorum facebook 2.0 surumu yayinlanmis mi kontrol ediyorum. Ayrica bir blackberry forumuna uyeyim, e-posta bultenine de uyeyim, bir yenilik oldugunda, yeni bir haber yayinlandiginda mail yolluyorlar, mail hesabimi da kontrol ediyorum, facebook yeni surum ile ilgili haber var mi diye.

Facebook 2.0 sürümü yayınlandı diye biliyorum... yanlışınız olmasın? çünkü uygulama bis kullanmadan açılmış durumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ned.kelly

quote:

Facebook yani sira windows live messenger, yahoo messenger, icq gibi uygulamalar var, belki bunlar da bis olmadan kullanima acilir. Gerci msn icin nimbuzz gibi uygulamalar fazlasiyla yeterli oluyor. Facebook bis olmadan erisime acilirsa konu basligi altinda paylasalim lutfen :) ilk ben fark edersem ben paylasirim ;) surekli app world'e giriyorum facebook 2.0 surumu yayinlanmis mi kontrol ediyorum. Ayrica bir blackberry forumuna uyeyim, e-posta bultenine de uyeyim, bir yenilik oldugunda, yeni bir haber yayinlandiginda mail yolluyorlar, mail hesabimi da kontrol ediyorum, facebook yeni surum ile ilgili haber var mi diye.

Facebook 2.0 sürümü yayınlandı diye biliyorum... yanlışınız olmasın? çünkü uygulama bis kullanmadan açılmış durumda...

Beta surumu yayinlandi, resmi surum yayinlanmadi henuz. Beta surumu wi-fi ile acilabiliyor, biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Beta surumu yayinlandi, resmi surum yayinlanmadi henuz. Beta surumu wi-fi ile acilabiliyor, biliyorum.

Peki... Ben yanlış biliyormuşum demek bilgimi paylaşmak istedim ben de...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki... Ben yanlış biliyormuşum demek bilgimi paylaşmak istedim ben de...

Sorun deil :)

• cok sacma normal ınternetle bbm kullanılamamsı gercekten ılgınc cunku ewdekı wıfıyle bunu basarabılıorum
  • evet saçma bendcede.. yani madem wifi ile olabiliyor o zmn internet paketi ilede olması lazım.. yeni sürümlerle artık bunların internet paketi ilede çalışabilir şekilde yapmaları lazım.. gerçi o zaman da çoğu kişi bis almaz ve rim in para kaynağı kesilir.. bakalım ne olcak
  • Arkadaşlar youtube da açılıyor sizde de öyle mi?
  • benim ilk baştan beri açılıyordu zaten youtube
  • Face açılıyormu internet paketi ile haberiniz doğrultusunda gidip 9780 alıcam yarın :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Face açılıyormu internet paketi ile haberiniz doğrultusunda gidip 9780 alıcam yarın :D :D

internet paketi ile açılmıyor şu an (ilerde yeni sürüm ile açılabilir belli olmaz) ama wifi ile kullanılabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.