Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brovito

Iyi gunler arkadaslar. Benim Bis ile alakli bir sorum olacakti. Temmuz ayinda isim nedeniyle 1 ay boyunca ABD'de olacagim. Su anda Turkcell Bis aboneligim mevcut. Eger yurt disinda baska bir operator ile telefonumu kullanirsam Bis aboneligimden faydalanabilir miyim? Yoksa yurt disindaki operatore tekrardan Bis kaydi mi yaptirmam gerekir? Ayrica pin numaram Turkiye'de Bis'e kayitli oldugumdan dolayi bir problem olur mu?
    Tesekkurler.

orada alacağınız yeni hattın bisi ni almanız gerekir.. pin kayıt işlemini bilmiyorum onu operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp bi sorun isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: brovito

Iyi gunler arkadaslar. Benim Bis ile alakli bir sorum olacakti. Temmuz ayinda isim nedeniyle 1 ay boyunca ABD'de olacagim. Su anda Turkcell Bis aboneligim mevcut. Eger yurt disinda baska bir operator ile telefonumu kullanirsam Bis aboneligimden faydalanabilir miyim? Yoksa yurt disindaki operatore tekrardan Bis kaydi mi yaptirmam gerekir? Ayrica pin numaram Turkiye'de Bis'e kayitli oldugumdan dolayi bir problem olur mu?
    Tesekkurler.

orada alacağınız yeni hattın bisi ni almanız gerekir.. pin kayıt işlemini bilmiyorum onu operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp bi sorun isterseniz

tesekkur ederim cevabiniz icin. Musteri hizmetlerini arayip sordum tam bir bilgi verememekle birlikte anladigim kadariyla sizin dediginizi soylediler. ama telefonu hatsiz konumda kullanip wi-fi ile internete baglanirsam her hangi bir sorun olmadan kullanabilecegimi soylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 15 Haziran 2011; 12:29:10 >

• tabi wifi ile kullanabilirsiniz.. ben gideceğiniz yerde de bis kullanmanız gerekiyor sandım.. eğer illa bis lazımsa oradan yeni bir hat almanız ve o hattın bisini almanız lazım.. ama dediğim gibi ben kullanmadığım için pek bilmiyorum bu pin ile kayıt işlemini.. önce burdaki kaydınızı kaldırıp sonra mı ordan kayıt yapılmalı onu bilmiyorum.. ama bis şart değilse oradan alacağınız bi internet paketi yada wifi ile kullanabilirsiniz
  • meraba arkadaslar,

yaklaşık 1 ay kadar önce blackberry 9780 aldım.

vodafone 79 tl
    - vodafone + sabit hatlar sınırsız,
    - heryone (turkcell, avea) 2000dk,
    - heryone 2000 sms,
    - 2 gb internet paketi.

faturalı hattına sahibim.

Fakat interneti kullanamıyorum. konu ile ilgili müsteri hizmetlerini aradım ordaki arkadas BIS olmadan Blackberry cihazlarda interneti kullanamazsınız dedi. Fakat forumu inceledim BIS olmadan internete girebiliyoruz bu sebeple gidipte BIS için ekstra 30 tl vermeyeceğim. Telefondan cok sık internet kullanmıyorum.
    Fakat ben bu 2 gb lık interneti nasıl kullanıcam?

Gelişmiş sistem ayarlarında >> TCP/IP >> burdada APN ayarları var. burdan bişi mi yapmak lazım.

yada internet ayarlarını yüklemek için ne yapmak lazım??

Çünkü tarayıcıdan internete giremiyorum. ("isteğinizi işlemek için sebeke kapsama alanı yetersiz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.") şeklinde hata veriyor.

özellikle bdurmus isimli arkadasın yorumları ve çözümleri çok iyi sizin bu konuda bilginiz aşıkar. yardımcı olursanız çok memnun olurum.

BB 9780 kullanıp vodafone dan internete BIS olmadan giren arkadaslar varmı yardımcı olurmusunuz?

Çok teşekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayaltay -- 16 Haziran 2011; 10:59:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korayaltay

meraba arkadaslar,

vodafone 79 tl
    - heryone 2000 sms,
    - 2 gb internet paketi.

Fakat interneti kullanamıyorum. konu ile ilgili müsteri hizmetlerini aradım ordaki arkadas BIS olmadan Blackberry cihazlarda interneti kullanamazsınız dedi. Fakat forumu inceledim BIS olmadan internete girebiliyoruz bu sebeple gidipte BIS için ekstra 30 tl vermeyeceğim. Telefondan cok sık internet kullanmıyorum.

Gelişmiş sistem ayarlarında >> TCP/IP >> burdada APN ayarları var. burdan bişi mi yapmak lazım.

Çünkü tarayıcıdan internete giremiyorum. ("isteğinizi işlemek için sebeke kapsama alanı yetersiz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.") şeklinde hata veriyor.

özellikle bdurmus isimli arkadasın yorumları ve çözümleri çok iyi sizin bu konuda bilginiz aşıkar. yardımcı olursanız çok memnun olurum.

BB 9780 kullanıp vodafone dan internete BIS olmadan giren arkadaslar varmı yardımcı olurmusunuz?

Çok teşekkurler..

dostum merhaba,
    seçenekler> cihaz> gelişmiş sistem ayarlarında> TCP/IP > ilk satırdaki kutucuğu işaretle, alt satırdaki "APN:internet" yaz.. sonra pili çıkar tak.. ve telefon açıldıktan sonra internet paketini kullanmaya başla

Bu operatörlerde yalan söylüyor siz bakmayın onlara.. bis olmadan internete girilmezmiş.. hey allahım yaa

• kardesim ilgin cok saol denedim, fakat olmadı.

baska ne yapabılırız acaba?

acaba cihazı 3g ye acmakmı lazım? sen vodafone kullanıcımısın aynı problem sendede oldumu?

opera dan da girmeye calıstım normal kendı browserdan da denedım olmadı.

kardes yardımına cok ihtiyacım var. cok saolasın.
  • quote:

kardesim ilgin cok saol denedim, fakat olmadı.

baska ne yapabılırız acaba?

acaba cihazı 3g ye acmakmı lazım? sen vodafone kullanıcımısın aynı problem sendede oldumu?

opera dan da girmeye calıstım normal kendı browserdan da denedım olmadı.

kardes yardımına cok ihtiyacım var. cok saolasın.

ben avea kullanıyorum.. internet ayarlarını aldın mı peki? belki ondan olmuyodur.. vf de nası yapılıyo bilmiyorum bi bak sitesinden istersen.. internet ayarları için mesaj atarsın gelir o zaman olur belki..

3g yi de tanımlattır hattına eğer tanımlı değilse.. gerçi 3g ile alakası yoktur ama sen tanımlat yinede bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 16 Haziran 2011; 18:10:29 >
  • şuan itibaryle bende turkcell bis e geçmiş bulunmaktaym :D
  • Yaw bazı şeyleri tam oalrak anlayamıyorum. Bende bir blackberry kullanıcısıyım. BIS paketim bulunmamakta. Bununla beraber internet paketimde bulunmamakta. Sonuç olarak;
    -WIFI ile istediğim gibi internete bağlanabiliyorum. Opera browser yüklediğiniz anda internet elinizin altında.
    -Opera ile Facebook a rahatlıkla erişim yapabiliyorum.
    -Nimbuz uygulaması ile istediğim gibi msnde arkadaşlarımla sohbet edebiliyorum.
    -TuneIn radyo programı ile wifi üstünden pekçok radyoyu rahatlıkla dinleyebiliyorum.

Hani bir noktayı anlayamıyorum. Sanki telefonun herşeyi BIS e bağlıymış gibi bir imaj var insanlarda. Kardeşlerim, abilerim, allah aşkına biraz araştırma yapın. Bu telefon internet paketi ve BIS paketi olmadanda gayet güzel ve tatmin edici bir şekilde kullanılabiliyor. Ha yaz tatiline çıkarken, bir internet paketi almayaı düşünmüyo değilim. Sonuçta heryerde wifi bağlantısı yok.
    Sizden ricam, lütfen araştırma yapın, operatörlerin sizi dolandırmasına engel olun.

Saygılarla...

• quote:

meraba arkadaslar,

vodafone 79 tl
    - heryone 2000 sms,
    - 2 gb internet paketi.

Çok teşekkurler..

Birde şunu deneyebilirmisiniz acaba...

menü.................>Seçenekler..........>Gelişmiş seçenekler..................>Tarayıcı......................>Varsayılan tarayıcı...>Vodofone wap2
    şeklinde ayarlarınızı kontrol edebilirmisiniz?
    Bende avea kullanıyorum. BIS paketi ve internet paketi olmamasına rağmen Opera web browser ile edge hızında bağlantı gerçekleşiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: svs

Yaw bazı şeyleri tam oalrak anlayamıyorum. Bende bir blackberry kullanıcısıyım. BIS paketim bulunmamakta. Bununla beraber internet paketimde bulunmamakta. Sonuç olarak;
    -WIFI ile istediğim gibi internete bağlanabiliyorum. Opera browser yüklediğiniz anda internet elinizin altında.
    -Opera ile Facebook a rahatlıkla erişim yapabiliyorum.
    -Nimbuz uygulaması ile istediğim gibi msnde arkadaşlarımla sohbet edebiliyorum.
    -TuneIn radyo programı ile wifi üstünden pekçok radyoyu rahatlıkla dinleyebiliyorum.

Hani bir noktayı anlayamıyorum. Sanki telefonun herşeyi BIS e bağlıymış gibi bir imaj var insanlarda. Kardeşlerim, abilerim, allah aşkına biraz araştırma yapın. Bu telefon internet paketi ve BIS paketi olmadanda gayet güzel ve tatmin edici bir şekilde kullanılabiliyor. Ha yaz tatiline çıkarken, bir internet paketi almayaı düşünmüyo değilim. Sonuçta heryerde wifi bağlantısı yok.
    Sizden ricam, lütfen araştırma yapın, operatörlerin sizi dolandırmasına engel olun.

Saygılarla...

Kesinlikle telefonu bis ile kıyaslamak aşırı saçma olur. Ben turkcell den bis aboneliği yaptım haftada 11 lira kusur bişey gidiyor eğer para yoksa hattımda oto olarak bis iptal oluyor ben sırf yaz tatili için aldım bisi.Bana da sorucak olursanız bis'in en iyi özelliği facede youmların yanında çıkan bb amblemi onun dışında boşş

• ne yazıkkı dediginiz seyi yapamadım cünkü varsayılan tarayıcı secengi yok bende :((( yada benmi beceremiyorum allahım yarabbım. 5 gundur 1 kb internete bile giremedim 2 gb paketim olmasına ragmen kafayı yıcem arkadas yaaa :((((((
  • quote:

ne yazıkkı dediginiz seyi yapamadım cünkü varsayılan tarayıcı secengi yok bende :((( yada benmi beceremiyorum allahım yarabbım. 5 gundur 1 kb internete bile giremedim 2 gb paketim olmasına ragmen kafayı yıcem arkadas yaaa :((((((

Vodafone dan internet ayarlarini aldinizmi??
  • kadın tutturdu sizin cihaz blackberry siz sadece BIS kullanabilirsiniz. manyakmıdır nedır yaa cıldırcam yanı..
    dediginiz gibi 3g actım. edge actım internet servislerini actim. ama yok yaaa... olmuyor. aynı tarife iphone 4 kullanan arkadasımda var. o mis gibi netini kullanıyor. hemde hic bir ayar falan yapmadan... blackberry kullanıcısıyız diye BIS almak zorunda degiliz dimi. 2 gb paketimiz var kullanamıyoruz ama... bdurmus kardes yardım edermısın bana su olayı yapalım bıtsın bu dert cıldırcam valla telefondan sogudum yaa...
  • sizin apn ler kapalı olaiblir. vodafonu arayın. blackberryden hiç bahsetmeyin. şu model nokia model telefonum falan var. internet paketimi kullanamıyorum. hattım internet erişimene kapalı mı diyin. kontrol edip açarlar. sonra o ayarlarla girebilirsiniz.
  • quote:

kadın tutturdu sizin cihaz blackberry siz sadece BIS kullanabilirsiniz. manyakmıdır nedır yaa cıldırcam yanı..
    dediginiz gibi 3g actım. edge actım internet servislerini actim. ama yok yaaa... olmuyor. aynı tarife iphone 4 kullanan arkadasımda var. o mis gibi netini kullanıyor. hemde hic bir ayar falan yapmadan... blackberry kullanıcısıyız diye BIS almak zorunda degiliz dimi. 2 gb paketimiz var kullanamıyoruz ama... bdurmus kardes yardım edermısın bana su olayı yapalım bıtsın bu dert cıldırcam valla telefondan sogudum yaa...

Opera web browser şuanda telefonunuzda kurulumu acaba?
    Blackberrynin kendi web browserı BIS ile çalışmakta. Farklı bir web browser yüklerseniz (opera gibi) probleminizin çözülmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs -- 20 Haziran 2011; 23:54:00 >
  • evet arkadasslar cok saolun suan itibariyle BIS olmadan internete sahibim...

arkadasların dedigi gibi apn leri Internet ve web yazdım

teli kapattım ve sarjı cıkardım tekrar takıp calıstırıdıgımda internete girebiliyordum...

cok saolun arkadaslar allah razı olsun ozellikle bdurmus allah razı olsun kardes....

• quote:

Orijinalden alıntı: svs
    quote:

kadın tutturdu sizin cihaz blackberry siz sadece BIS kullanabilirsiniz. manyakmıdır nedır yaa cıldırcam yanı..

Opera web browser şuanda telefonunuzda kurulumu acaba?
    Blackberrynin kendi web browserı BIS ile çalışmakta. Farklı bir web browser yüklerseniz (opera gibi) probleminizin çözülmesi gerekir.

Os6 nin kendi tarayicisi bis olmadan calisiyor..

Hocam senin sorunu cidden anlamadim ya.. Internet ayarin var, apn:internet yazdin, pili cikarip taktin ama olmuyor.. Normalde olmasi lazim yani.. Belki yukarda arkadasimizinda dedigi gibi apn ler falan kapalidir ne bileyim yani bi cozum bulamadim.. Onlar bis olmasi lazim diyolarda yok oyle bisey, kullanan nasil kullaniyo o zaman.. Siz bidaha arayin sorun internet wap apn kapalidir belki..

• quote:

evet arkadasslar cok saolun suan itibariyle BIS olmadan internete sahibim...

arkadasların dedigi gibi apn leri Internet ve web yazdım

teli kapattım ve sarjı cıkardım tekrar takıp calıstırıdıgımda internete girebiliyordum...

cok saolun arkadaslar allah razı olsun ozellikle bdurmus allah razı olsun kardes....

Ah be hocam daha once neden olmamistiki ozaman yaa :)) nese hadi hayirli olsun, gule gule kullanin :D buradan vf dekilerin nasil salladigini, yalan soylediginide gormus oldunuz :p

• bu konunun sonu geldi galiba türkcell bis 7 lira olmuş :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.