Şimdi Ara

bişey danışacaktım da...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar sizce 2006 model 160.000km de 1.2 motor opel corsa ya 16500 tl verilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel bi cevap oldu teşekkürler benimde corsa da kafamı kurcalayan iki mesele vardı 1.2 motor ve 160 binde olması peki daha sonra satmak istesem punto elden çıkarılabilir mi ? Fiesta içinde sizden bi yorum almak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giftt -- 16 Haziran 2013; 8:10:22 >
  • corsayı diger araclardand aha cabuk satarsın eski bir dizel arac basına cok iş acabilir corsa sorun cıkarmaz arıza cıkarmaz binersin binersin sonra da goturup satarsın. 1.2 motora burda herkes atıp tutar fiyatta anlaşırsanız takılma git al kullan istedigin gibi sat her zaman satılır.
    benim kayınbabam 3 yıl kullandı 2006 model corsa 1.2 aracı vardı pazara satmaya cıkaracaktı 17000 e oglu aldı babasını pazara dahi göndermedi su anda isterse 1 gunde satar gayet satılıyor yani.
    burdaki üyeler genelde 2500cc++ mototrlu 15156455 beygirden daha düşük araclara binmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giftt

Çok güzel bi cevap oldu teşekkürler benimde corsa da kafamı kurcalayan iki mesele vardı 1.2 motor ve 160 binde olması peki daha sonra satmak istesem punto elden çıkarılabilir mi ? Fiesta içinde sizden bi yorum almak isterim

ford araçların opel gibi 2.eli kuvvetlidir almanız mantıklı.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-lpgli-makyajli-kasa-fiesta-klimali-128599549/detay
  • Zaten forumu biraz okuyunca kafam karıştı ben hız meraklısı bi insan değilim sadece rampada bayılmasın bu lafı söyleyen çok oldu o yüzden ikilemde kaldım

• kalma dostum eger cok buyuk beklentilerin yoksa sıkıntı olmaz 4-5. vitesle cıkmazsın da 3. vitesle cıkarsın en buyuk farkı bu olur onu da devirli kullanırsan aracı halledersin. sıkıntı etme begendiysen al cok takılma forumdaki fikirleri elbette önemse ama o fikirleri dinlemeye kalkarsan arac alamazsın :)
  • 1.2 MOTORA YANAŞMA BİLE SORUN YAŞARSIN ÇEKMEZ ARAÇ AZDA YAKMIYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.