Şimdi Ara

Bişey olmuşmudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sürüşümdü bugün ve turuncu bariyerin üzerinden geçtim napıyım yolu kötü yapmışlar fakat ilk başta direksiyon sertleşti bi süre sonra düzeldi baya korktum bende bişey olmuşmudur ?? Araba golf tsi

• Birisi bişey desin valla korktum
  • Bişey olmuştur
  • Peki ne olacak ne olmuştur hocam ??
  • olmuş işte plastik bariyerin üstünden geçtin daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeNGeSiZ_1925

olmuş işte plastik bariyerin üstünden geçtin daha ne olsun

Hocam direksiyon sertleşince bi an panik oldum halada geçmedi panik :S bariyer umrumda değilde arabada hasar olurmu o plastik biyerine falan sıkışmasın arabanın :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minem0syne -- 26 Haziran 2013; 12:23:47 >
  • Yaz geldi okullar kapandı Ergenler doldu foruma töbe töbe

Araban pert olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ha arabayı soruyon sen ona bişey olmaz merak etme altından gecerken sesi rahatsız eder ama bişey olmaz günde 2defa 20dk trafikte beklememek için 4 5 tanesinin üstünden geçiyorum
  • Beyler adam ergenin önde gideni traş olacakmış makine alması lazım, hadi hayırlı traşlar

''Millet 2 aya üniv.ye gideceğim bi traş makinesi tavsiyesinde bulunurmusunuz... ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeNGeSiZ_1925

ha arabayı soruyon sen ona bişey olmaz merak etme altından gecerken sesi rahatsız eder ama bişey olmaz günde 2defa 20dk trafikte beklememek için 4 5 tanesinin üstünden geçiyorum

Çok sağol için rahatladı valla Allah tuttuğunu altın etsin senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Beyler adam ergenin önde gideni traş olacakmış makine alması lazım, hadi hayırlı traşlar

''Millet 2 aya üniv.ye gideceğim bi traş makinesi tavsiyesinde bulunurmusunuz... ''

Hocam eyvallah benden büyüksündür benden çok şey bilirsin ama bunlara gerek yok zaten bu konuda benden iyi bildiğinizi düşünmesem danışmazdım size yinede sen sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: minem0syne

quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Beyler adam ergenin önde gideni traş olacakmış makine alması lazım, hadi hayırlı traşlar

Hocam eyvallah benden büyüksündür benden çok şey bilirsin ama bunlara gerek yok zaten bu konuda benden iyi bildiğinizi düşünmesem danışmazdım size yinede sen sağol

Sevdim seni

Korkma hiç bir şey olmamıştır plastik onlar zaten

• Kaskoyu bozma bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzafferKaan

Kaskoyu bozma bence :)

Kasko nasıl bozuluyor hocam :D Allasen etme gitme yeni ferahlamıştım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: minem0syne

quote:

Orijinalden alıntı: MuzafferKaan

Kaskoyu bozma bence :)

Kasko nasıl bozuluyor hocam :D Allasen etme gitme yeni ferahlamıştım zaten

Yok dostum o bariyerlerden geçince birşey olmuyor zaten plastik hemen yatıyor en kötü aracın önden boyasını çizebilir oda oladıysa korkulacak birşey yok zaten sert olsa gidemezsin ve aracın altına zarar verir :)
  • araç golf olduğundan demir bariyerden de geçsen sıkıntı olmaz kardeşim

• Çok sağolun sizde olmasanız içim içimi yiyecekti valla
  • Millet arabanın atlını kasise, taşa sürtüyo bişey olmuyo merak etme. Bigün baban perodiyodik bakıma giderken sende git arabanın altını gör sonra için rahatlar zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.