Şimdi Ara

Çukura girdim herhangi bi hasar varmıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.viteste giderken resimdeki çukura girdim araçta herhangi bi ses gelmiyor fakat altına falan baktırmama gerek varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbirşey olmaz yola devam , aracı yeni aldıysan böyle takıntı yapman normaldir zamanla kafaya takmazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Hiçbirşey olmaz yola devam , aracı yeni aldıysan böyle takıntı yapman normaldir zamanla kafaya takmazsın

3 senedir bende hocam araç fakat ilk kez böyle derin bi çukura girdim o yüzden sorayım dedim...Allahtan çok yavaş gidiyodum ses falanda gelmediğine göre kafaya takacak bi şey yok dediğiniz gibi sağolun

• Araba pert
  • quote:

Orijinalden alıntı: vortex35

Araba pert

Hocam insan gibi bişey sorduk zaten araba donanımı konusunda üst düzey bilgim olsa açmam bu konuyu...Alaya alınacak bişeymi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 2 Mart 2018; 18:16:34 >
  • Lastik ve janti kontrol ettirin, lifte kaldirip altinada baktirin egilen kirilan bir yer var mi diye iciniz rahat etsin

• 2. Viteste 50 km hızla gectiyseniz rotiller değisecek aks körüğü değişecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

2. Viteste 50 km hızla gectiyseniz rotiller değisecek aks körüğü değişecek

50 yoktu hocam 20-25 le falan gidiyodum...telefonla konuşuyodum o yüzden yavaştım ve görmedim zaten...değiştirmesem ne olur yada değişmesi gerektiğini anlamam için herhangi bi ses çıkması lazımmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

50 yoktu hocam 20-25 le falan gidiyodum...telefonla konuşuyodum o yüzden yavaştım ve görmedim zaten...değiştirmesem ne olur yada değişmesi gerektiğini anlamam için herhangi bi ses çıkması lazımmı ?

Madem ciddi bir görüş istediniz bildiğim kadarıyla yardımcı olayım o zaman. Ek olarak kusura bakmayın bu tarz konular genelde trol oluyor bizde ciddi bir şey yazdığımızda alay konusu ediliyoruz hem yazıp bilgi verdiğimizle kalıyoruz hemde sinirleniyoruz...

Fotoğrafını atacağım tarzda döşeme taşlı bir yola girin ama fotoğraftaki kadar düz olmasın yol biraz bozukluk olması daha iyi.

Teybi ve camları kapatıp 20-30km hızla arabayı boşa alıp frensiz aheste aheste geçin bozuk yollardan ve aracı dinleyin anormal bir ses var mı ? Metal metale sürtme veya 2 metal arasında ki boşluk yüzünden oluşan lokurtu sesi var mı ?

Ben bunlardan anlamam derseniz bulunduğunuz yerdeki en gelişmiş sanayi bölgesine gidin ön düzenci dediğimiz esnafı bulun ve alt takım kontrolü yaptıracağım diyin 10-20tl arası bir paraya komple fiziki kontrolünü sağlayıp bir sıkıntı varsa söylüyorlar geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

quote:

Madem ciddi bir görüş istediniz bildiğim kadarıyla yardımcı olayım o zaman. Ek olarak kusura bakmayın bu tarz konular genelde trol oluyor bizde ciddi bir şey yazdığımızda alay konusu ediliyoruz hem yazıp bilgi verdiğimizle kalıyoruz hemde sinirleniyoruz...

Fotoğrafını atacağım tarzda döşeme taşlı bir yola girin ama fotoğraftaki kadar düz olmasın yol biraz bozukluk olması daha iyi.

Teybi ve camları kapatıp 20-30km hızla arabayı boşa alıp frensiz aheste aheste geçin bozuk yollardan ve aracı dinleyin anormal bir ses var mı ? Metal metale sürtme veya 2 metal arasında ki boşluk yüzünden oluşan lokurtu sesi var mı ?

Ben bunlardan anlamam derseniz bulunduğunuz yerdeki en gelişmiş sanayi bölgesine gidin ön düzenci dediğimiz esnafı bulun ve alt takım kontrolü yaptıracağım diyin 10-20tl arası bir paraya komple fiziki kontrolünü sağlayıp bir sıkıntı varsa söylüyorlar geçmiş olsun.

Hocam dediğiniz tarzda bi yoldan geçtim eve gelirken hatta daha bozuk bi yoldu ama herhangi bi ses gelmedi...sanırım bi sorun yok ama zaten yakın zamanda yıllık bakımını yaptırmaya gideceğim sanayiye o zaman genede bi baktırırım içim rahat etsin diye teşekkürler....

• Hocam böyle pert ediyolar arabaları sonra hatasız diye satıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Hocam böyle pert ediyolar arabaları sonra hatasız diye satıyolar

• İçim rahat etsin diye sanayiye gittim altına baktırdım çok şükür herhangi bi sıkıntı yok

• quote:

Araba pert

Yersiz bir ironi...

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

Araba pert

Yersiz bir ironi...

Yukarı da konuyu açan arkadaşa sebebini açıkladım ve sorunuyla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.

Konuyu tamamen okumadan yorum atmayalım...
  • Hiç bir şey olmaz hocam içinizi rahatlatmak için bakım sırasında kontrol ettirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Araba pert

Oldu olacak satılık mı deseydin bir de
  • "Çukura düştü diye sevinmeyin anne karnındaki gibi evimdeyin"

#ÇUKUR

---------------------

Geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.