Arkadaşlar Yeni aldıgım bisikleti evin garajında saklı bi yerde üstü kapalı ve sifre kilitli sekilde duruyor acaba sizin önerilerniz varmı bu Hırsızlara karsıt..
Çalınacak olduktan sonra hırsızları o şifreli klitler vs. sökmez :) Ama garajda demişsiniz, üstü de kamufle edilmiş :) göstermelik bir klit de varmış.Yeterli gibi geldi bana hayla aklınızda soru işaretleri varsa elektrik akımlı ufak bir caydırıcı sistem hazırlayabilirsiniz.
Oraya bir kangal koy
Aynen kangal işi çözer
Ben bisikletimi evin arka tarafındaki kömürlüğe koyuyorum artık doğalgaza geçtiğimiz için içerisi bom boş biraz klim işte piknikte kullanacağımız kömür felan filan şişeler var kenara uzun bir klim serdim betondan tekerin havası inmesin diye en iyi yöntem bu bence kilidim var ama kilitleme gereği duymuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Crookshanks
Çalınacak olduktan sonra hırsızları o şifreli klitler vs. sökmez :) Ama garajda demişsiniz, üstü de kamufle edilmiş :) göstermelik bir klit de varmış.Yeterli gibi geldi bana hayla aklınızda soru işaretleri varsa elektrik akımlı ufak bir caydırıcı sistem hazırlayabilirsiniz.
Hocam valla gece nöbet tutuyorum Yani öyle derken odada oturken ufak bir ses duyayım hemen camdan bakıyorum Allah a emanet :)
benimki binanın içinde öylece duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Adem3468
benimki binanın içinde öylece duruyor.
Hocam dikkatli olun Bi kilit Felan hiç olmassa takın şifreli olanlardan. Üstünü örtün gözükmesin bisiklet. Sonra bi dua okuyun Allah a emanet :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme