Bisiklete yeni fren kolu aldım . Ancak takamıyorum. Aldığım kol demir, eğilip bükülmüyor. Ancak koldan geçmesi lazım. Koldaki tutma yeri de kalın geliyor oradan geçmiyor. Şimdi bu tutma plastiği nasıl yerinden çıkar? Çakmak ile ısıttım, yumuşasın kolay çıksın diye . Yandı gene de yumuşamadı Kerpeten ile çektim, yırtıldı gene çıkmadı. Nasıl takarım bu fren kolunu? Aldığım fren kolu da şu: http://www.hepsiburada.com/xlc-bl-v04-aluminyum-fren-kolu-siyah-gri-p-SPORBS4031659879 bir de iç lastik var, ama o da şişirdikçe bi tarafından şişiyor, öteki taraftan şişmiyor. Aha böyle: Küçük prenste bir boa yılanı vardı onun gibi oldu bu da
Geçmiş Olsun, lastiği , yakında bi motorcu, lastikci varsa halleder o zor bir şeye benzemiyor, küçük. Prens olayı çok iyi olmuş :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ELçiğin arasını tornavida ile azıcık açıp arasından bulaşık deterjanı döktüm. Vorç vorç derken çıktı. Bu forum ölmüş yahu.
quote:Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni burda doğru dürüst bisikletçi yok. Yırtsam aynısından bulabilir miyim? iç lastik her bisikletçide bulunur ama kalite farkı olabilir. acilse marka aramadan alın işiniz görülsün