Şimdi Ara

bisikletim bozuldu garanti kapsamına girer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bisiklet kargodan geldi, garanti yerine götürdük ve bisikleti birleştirip bize verdiler. fakat bisikletin ön vitesinde bir sıkıntı vardı. 1'den 2. vitese geçiş yapmaya çalışırken vites geçemiyor, sürekli ses çıkartıyordu. garantiye geri gidip sorunu söylediğimizde adam da denemek istedi ve ne hikmetse adam denediğinde bir sorun çıkmadı. neyse yeni diye böyle olmuştur oturur sürdükçe diye düşündük. dün bisikleti sürerken yine ön vites atmaya çalıştığımda zincir attı ve zincir araya sıkıştı. elimde alet edevat yoktu, zinciri çıkarmakta zorlandım ama en sonunda çıkardım fakat zincir yamulmuştu. kendi kendine vites atıyormuş gibi yapıyordu sürerken. eve vardıktan sonra tekrar bisiklete baktım ama pedal bile dönmüyordu yani. o ilk vitesi denediğimizde biz sürerek denemiştik, garantideki adam ise bisikletin arkasını kaldırarak viteste sorun olup olmadığını kontrol etmişti. bisikletin üzerine yük binince vites atmakta zorlanıyordu.

şimdi biz bu bisikleti garantiye götürdüğümüzde kullanıcı hatası mı olur yoksa üretim kaynaklı hata mı olur?

• Bayi ayarlayıp vermek zorunda. Yaptığı her kurulum karşılığında firmadan para alıyorlar. Garanti kapsamından yaparlar. Yapmayız derlerse markaya şikayet edin , sikayetvar.com'a yazın hiç olmuyorsa Tüketici Hakem Heyetine giderim diyin. Vites ayarlı olsaydı zincir yamulmazdı sonuçta. Kurulum yapan bayi kabahatli.

• huncacare kullanıcısına yanıt

bisikleti tamire götüreceğiz, garanti kapsamına almazsa dediğiniz yollara başvurucagım. tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.