Şimdi Ara

Kapana giren lastik tamir olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba olursa güvenli olurmu yada deliğin durumuna mi bakılır? Yada direkt copmu olur 2016 Michelin lastikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kapana Giren Lastik Tamiri: Bilmeniz Gerekenler

Lastiğin bir kapandan geçmesi sonucu hasar görmesi, yaygın bir sorundur. İşte kapana giren lastikle ilgili bilmen gerekenler ve tamir seçenekleri:

• Tamir Olabilir mi?

Çoğu durumda, kapana giren lastikler tamir edilebilir. Ancak hasarın boyutu ve konumu, tamirin mümkün olup olmadığını belirler.

• Hasarın Değerlendirilmesi

Kapana giren bir lastiği tamir ettirmeden önce, hasarın bir uzman tarafından değerlendirilmesi gerekir. Bu, tamirin mümkün olup olmadığını ve lastiğin güvenli bir şekilde kullanılıp kullanılamayacağını belirlemeye yardımcı olacaktır.

• Tamir Seçenekleri

Kapana giren lastiklerin tamiri için çeşitli seçenekler mevcuttur:

* **Yama:** Küçük delinmeler ve kesikler için bir yama kullanılabilir.
    * **Plug:** Yamaya benzer şekilde, plug da küçük delikleri ve kesikleri kapatmak için kullanılır.
    * **Yan Duvar Tamirleri:** Lastiğin yan duvarı hasar görmüşse, özel yamalar veya tamir kitleri kullanılabilir. Ancak, yan duvar hasarları her zaman tamir edilemez.

• Güvenlik Hususları

Kapana giren bir lastiğin tamir edildikten sonra güvenli bir şekilde kullanılıp kullanılamayacağı, hasarın boyutuna ve tamir yöntemine bağlıdır. Lastiğin güvenle kullanılıp kullanılamayacağından emin değilsen, bir uzmanla görüşmen önemlidir.

• Önemli Uyarı:

Kapandan geçen ancak patlamayan lastikleriniz varsa, yine de bir uzman tarafından kontrol ettirilmesi gerekir. Lastikte görünür bir hasar olmasa bile, iç hasarlar olabilir.

Kapana giren bir lastiği tamir ettirmek, aracının güvenli ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak için önemlidir. Hasarın boyutunu değerlendirmek ve uygun tamir seçeneğini belirlemek için her zaman bir uzmanla görüşmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çöp olur bence.

• Ben Ankara Göksuya girerken girdim kapana. Gittim yaptırdım hic bir sorun olmadı.

• 150 ile giderken bi engebeli çıksa lastik falan yarılır kapanın girdiği yerden mazallah. Ben riske atmaz yeni takardım şahsen

• Up! Başka yorum varmı arkadaşlar

• Olmaz. Yani kapana girip lastiğiniz patladıysa lastiğin telleri kırılıyor. Olsa da sağlıklı olacağını sanmam. Benim kanaatim bi lastikten kaçıp başınıza daha büyük iş almayon.

• Allah Korusun cok sikintili olur..Bir abimiz girmisti 4 teker degisti direk..Guvenlik acisindan..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima Gazı Garantiye Girer mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lastikci olur dese bile bence yapılmaması lazım
  • Belki bir sey olmaz ama arabanin yola temasini saglayan tek sey lastik. Onu da riske atmamak lazim. Ben olsam degistirirdim. Hic olmazsa ikinci el temiz bir lastik bakin.

• olur yenisi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.