Şimdi Ara

Kaldırımda lastik yardım sigorta-kaskoya girer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam C4 var 2005 model dün kaldırıma dokundum tıs dedi indim ki 10 cm ye yakın yarık var lastik yanında.Bunlar sigorta kasko ya girer mi.Tesekkurler.

• sanmam ama ginede arayıp sor en iyi cevabı sigortan verecektir 444 lü bişeydir mutlaka
  • Bizim koç allianz var sigorta malesef hiç bir şekilde girmez dediler. Biz de değiştirmiştik cebimizden.
  • girecegini sanmıyorum
  • Bence kaskoya girebilir.Gece şişlemişler dersin.Haberim yok dersin. O zaman kaskoya girmesi lazım. Şaka bi yana yılbaşı gecesi gerçekten bizim 2 lastiğimizi şişlemişler, bide arka stopun birinin dış plastiğini yarım bi şekilde kırmışlar. servisi aradık, kaskoya girer dediler.iki lastiğide götürdüler, geçici bi lastik verdiler. Bi taneside biz stepneden taktık. yarın sabah yeni lastikleri almaya servise gidecez bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurs79

Bizim koç allianz var sigorta malesef hiç bir şekilde girmez dediler. Biz de değiştirmiştik cebimizden.

niye lastik orjinal ekipman değil mi ???

ya git servise onlar bilirler sana bi şey yazdıracaklar, halledilir sanırım. benim sağ ön-arka balon yapmıştı çukurdan dolayı, üstündeki orjinal lastiklerin parasını aldım bridgestone du, üstünede kattım 1 tk goodyear F1 taktırdım
  • Bilemem hangi kapsamda. Sigorta şirketini yazdım. Açıp sor istersen.
    quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurs79

Bizim koç allianz var sigorta malesef hiç bir şekilde girmez dediler. Biz de değiştirmiştik cebimizden.

niye lastik orjinal ekipman değil mi ???

ya git servise onlar bilirler sana bi şey yazdıracaklar, halledilir sanırım. benim sağ ön-arka balon yapmıştı çukurdan dolayı, üstündeki orjinal lastiklerin parasını aldım bridgestone du, üstünede kattım 1 tk goodyear F1 taktırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet şimdi yorumları okudum ve çok şaşırttınız arkadaşlar beni neden derseniz?

geçen ön lastiğime vida batmış. kaskoyu aradım tanıdıktı kaskocu. abi dedim böyle böyle karşılıyonuz mu dedim malum öğrenciyiz fln
    yeğenim dedi karşılarız dedi ama 10 milyon için fotokopilerle git gellerle uğraşma dedi. allah vermesin büyük bişey olursa kredini harcama dedi. lastik bu kırk yılda bi patlar dedi. hasarsızlıkta 500 ytl ye kadar bozulmuyor bu arada.

patlamayı bırakın cüzi miktar. kaskocu dedi ki yarılsa fln lastik hemen hallederiz dedi. bu tip durumlarda kaskoyu kullanman daha mantıklı dedi. kaskon varsa kesinlikle karşılar. ya şişlemişler haberim yok diyecen ya da açık açık söyle bence.

kesinlikle karşılar. bu arada biliyosunuz kasko yapılırken araca tek parça olarak değer biçiliyor. nasıl teyp çalınınca ödeniyor. e lastiksiz araba olur mu mutlaka o da arabanın ana parçası. saygılar.

• Ya vallahi okudukça ben de şaşırıyorum. E biz de adam gibi sigortamız var sanıyoruz. Bir dahakine daha dikkatli davranmak gerek sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

evet şimdi yorumları okudum ve çok şaşırttınız arkadaşlar beni neden derseniz?

geçen ön lastiğime vida batmış. kaskoyu aradım tanıdıktı kaskocu. abi dedim böyle böyle karşılıyonuz mu dedim malum öğrenciyiz fln
    yeğenim dedi karşılarız dedi ama 10 milyon için fotokopilerle git gellerle uğraşma dedi. allah vermesin büyük bişey olursa kredini harcama dedi. lastik bu kırk yılda bi patlar dedi. hasarsızlıkta 500 ytl ye kadar bozulmuyor bu arada.

patlamayı bırakın cüzi miktar. kaskocu dedi ki yarılsa fln lastik hemen hallederiz dedi. bu tip durumlarda kaskoyu kullanman daha mantıklı dedi. kaskon varsa kesinlikle karşılar. ya şişlemişler haberim yok diyecen ya da açık açık söyle bence.

kesinlikle karşılar. bu arada biliyosunuz kasko yapılırken araca tek parça olarak değer biçiliyor. nasıl teyp çalınınca ödeniyor. e lastiksiz araba olur mu mutlaka o da arabanın ana parçası. saygılar.

• valla lastiği ödemezlerse neyi ödeyecekler? nerdeyse en çok risk altında bulunan parçalar bence lastikler. siz iyice bi yoklayın kaskoyu.

birde şu var. aracınız full kaskoluysa şöyle bir madde var. terör anarşi vs eylemlerine karşı araç kaskosu geçerlidir diye.. burada ona benzer durum var yani şişlenmiş diyebilirsiniz. ki aracı düz duvara gidip çaksanız bile yorgundum aracı viteste unuttum yaşlıyım gencim hastayım gibi inandırıcı bilgilerde kullanabilirsiniz. bunlar olmayan şeyler değil. tabi iyi niyet önce gelir. duvara vurmayında vurursanız yanlışlıkla da söyleyeceğiniz mazeretler bunlar.

yani kasko poliçenize göz atın orada 2 yada 3 tü sanırım kaza türü var.
    tek taraflı hasar(kendi kendinize oluşan hasar tek araç oda sizinki)
    çift taraflı (2-3 vs araçlı) kaza ve bunlara benzer ayrılmıştır.
  • Arkadaşlar bu kaskoyla ilgili bilgileri burada paylaşmakta fayda var.Benimde honda aracımın ön camı hasarlandı servise gittiğimde orjinal cam takarlarsa hasarsızlığımın ortadan kalkacağı bilgisini aldım sigorta merkezini aradım ha bu arada kaskom anadolu sigorta görüştüğüm yetkili cam hasarsızlığının yılda bir adete düşürüldüğünü daha önce 3 adetti ve piyasadaki yan sanayi camlardan taktırmayı kabul edersem hasarsızlığımın bozulmayacağı yönünde bilgi verdi.Ben sigortamı ocak ayında yaptırmışım bana sundukları şartlar ortada fakat ağustos ayı içersinde kendilerine göre karar alıp bunu herkese uyguluyorlar ve bizlerin bunlara karşı herhangi bir yaptırımımız yok bende mecburen hasarsızlığımı bozdurmamak için yaklaşık hasarsızlık indirimim 400 ytl civarında piyasadan cam taktırdım.Şimdi bazen kendi kendime soruyorum bu sigortacılar bir kaza anındada acaba değişmesi gereken parçalarıda yan sanayi takılacak diye tuttururlarmı.

• ewet sanki bedava iş yapıyormuş gibi ön plana çıkarıyorlar kendilerini "yılda 1 cam bedava" birde önceden 3 yapmışlar yılda 3 cam patlatan guinesse girer sanırım. tabi taktıkları yan snayi cama da güvenmiyorlardır.

çoğu kaskonun hasarsızlığı bozmama olayı var.

bizim HDI sigorta 500 ytl ye kadar. birde koç alianz var ond da var böyle hasarsızlığı bozmamam durumu belli limite kadar. zannediyorum anadoluda da vardır. yani gazeteye boy boy ilan veren ben dahil toplumun geneline güven sağlayan bi firmadan da bu beklenir. bence vardır. gazeteci gibi sağlam yumurtalı(!) sorular sorun çekinmeyin muhatap olduğunuz k işilere. yüzde 1 milyon kendi çıkarlarınızı aklınızdan geçirerek konuşun adamlarla.
  • Yarısı giriyormuş ama kasko deliniyormuş arkadaşlar.
  • hangi kasko şirketinine bağlısınız öğrenebilir miyiz?
  • opel astra ile kaldırıma vurdum allah kimseye vermesinn 2 lastik te değişti
  • ray sigorta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.