Şimdi Ara

Bisikletimi boyamak istiyorum ; kadroyu nasıl sökebilirim ?(Bisikletçi 100 Lira istedi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bisikletimin üzerinde paslar var ve boyası bayağı eskidi.Nasıl boyayacağımı biliyorum ama kadroyu nasıl sökeceğimi bilmiyorum.Bisikletçiye sordum söküp takması 100 TL dedi.Kendim kadroyu sökebilir miyim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayasa -- 12 Mayıs 2014; 18:43:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette bir suru video var, sokup takmak problem değil asıl prolem ayarların duzgun yapılması.
    Bence uygun bir fiyat vermiş bisikletçi.
  • Bence pahalı ve gereksiz . Tavsiyem ; bisikleti sokmeden önce videoya çek mesela vitesin olduğu kısmı frenleri vs bu sayede geri takarken bu nasıldı diye düşüneceğine acar videoya bakarsın . Sökmek için hangi parçalar lazım onlar sende var mı bak yoksa birinden ödünç alırsn ya da uygun fiyata satın alırsın . Boyayı bitirip geri topladıgın vakıt baktın ayarlarda sorun var bir bilene yaptırırsn ayarları.

• quote:

Orijinalden alıntı: istisnalarKaideyiBozmaz

Bence pahalı ve gereksiz . Tavsiyem ; bisikleti sokmeden önce videoya çek mesela vitesin olduğu kısmı frenleri vs bu sayede geri takarken bu nasıldı diye düşüneceğine acar videoya bakarsın . Sökmek için hangi parçalar lazım onlar sende var mı bak yoksa birinden ödünç alırsn ya da uygun fiyata satın alırsın . Boyayı bitirip geri topladıgın vakıt baktın ayarlarda sorun var bir bilene yaptırırsn ayarları.

Katılıyorum hocam.Ayarlar düzgün olmazsa bi bisikletçiye gider düzelttiririm.

• Sökmene gerek yok aslında sadece ön tekeri ve koltuğu sök gerisini bantla gitsin , boyanmasını istemediğin yerleri bantla kağıt boya bandıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GetLucky -- 13 Mayıs 2014; 13:40:22 >
  • aynakol hariç gerisini alyan ve somunla çıkarırsın sadece aynakolu kaça sökerler bilmiyorum öyle yap bence
  • eskiden bende bmx vardı ( 1997 ) ozamanlar bütün parçalarını ayırıp söküp geri takabiliyordum.
    sonra biyankim oldu ( 2001 ) 21 vitesti onuda çok güzel parçalara ayırabiliyordum.
    ozamandaki bisikletlerle şimdiki bisikletler arasında fazla fark yoksa gözün korkmasın çok rahat parçalayıp toplayabilirsin.
    ama benim zamanımda hd yada md frenler yoktu öyle seninki bunlardan biriyse bilmiyom ayarı kaçarmı kaçmazmı.
    öbür türlü vites ayarı falan diyorsan kendin yapabilirsin bence. tabi şimdiki vitesler daha detaylandıysa bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.