Şimdi Ara

Bisikletimin ön freni çok zayıf!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben salcano efes diye tamirciden bisiklet aldım.Fakat bir sorunla karşılaştım frenler disk olmasına rağmen oldukça zayıf.Arka fren fena değil ama ön çok zayıf.Sizce ne yapmalıyım?

• Aldığın yere götürürsen ayarlar muhtemelen halat gevşektir.Kaliperlerde de sorun olabilir değiştirilmesi gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    Yok ustam gevşek değil orasını ayarladım sonuna kadar sıkmama rağmen ön teker dönmeye devam ediyor...
  • #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    Kaliper dediğniz şey değiştirilebiliniyor mu?Fiyatı nekadardır?İlginiz için teşekkür ederim...
  • seremın S kullanıcısına yanıt
    aldığınız yere götürün, ikinci el olsa bile ücretsiz yardımcı olması gerekir. çünkü yeni aldınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seremın

Kaliper dediğniz şey değiştirilebiliniyor mu?Fiyatı nekadardır?İlginiz için teşekkür ederim...

Diske baskı yapan yerler.Freni sıktığınız zaman içindeki balatalar ile iki yandan sıkıştırıp durmanızı onlar sağlar.Fiyatı hakkında pek bir bilgim yok ama pahalı birşey olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 13 Haziran 2014; 22:21:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Orijinalden alıntı: seremın

Diske baskı yapan yerler.Freni sıktığınız zaman içindeki balatalar ile iki yandan sıkıştırıp durmanızı onlar sağlar.Fiyatı hakkında pek bir bilgim yok ama pahalı birşey olacağını sanmıyorum.

Peki teşekkür ederim...
  • seremın S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.