Şimdi Ara

Bisikletten trafik cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam 22 de İzmir kordon malum, nostalji olsun diye 10 15 sene önce dinlediğim şarkıları açtım dinliyorum bide 2 tane bira yuvarladım. 1 saate yakın zaman geçirdim bitirdikten sonra, Alsancak gar'a gidip otobüsümün geçtiği durakta bekleyeceğim Kordondan 7 8 dakika yürüme mesafesi ama baktım elektrikli bisikletler var bu neymiş dedim kiraladım kordondan başladım gar'a sürmeye o sırada trafik polisi kontrol yapıyor durdurdu alkol metre üfletti 6600 lira para cezası yazdı üzerinden 1 saat geçmesine rağmen çıktı. Hayatım da trafik cezası yemedim çünkü araç motor kullanan biri değilim. Aşırı yavaş hızda durağa kadar pedal çırparken başıma geldi. Bu cezayı ödemek kaçınılmaz mı şimdi benim için? Bir de 2 3 ay gecikse faiz ne kadar artar arkadaşlar..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İğne ucu kadar kuru yer kalmayacak

• Sanırım tek şansınız sonuca itiraz edip, hastanede kan üzerinden test yapıp düşük çıkmasını ummaktı. Yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum ceza kesildikten sonra.

• Cio_Ksklee kullanıcısına yanıt
    Maalesef ödemek zorundasınız hocam, üzerinden zaman geçtiği için itiraz etme şansınız yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar 🙏🏻 ödeyelim olsun önemli olan can sağlığı bana da küçük bir tecrübe oldu 🤣

• Alkollü halde bisiklet kullanmanız sizin içinde çok tehlikeli . Yarı ayık kafayla ciddi bir trafik kazası geçirebilirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    geçen ay açıldı
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Trafik Cezası İtiraz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi güldüm kusura bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Komik çünkü dostum 😁

• Ehliyeti aldı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtiraz yeri SUlh Ceza olsa gerek. Yeni bir olay için süresi geçmemiştir. Bisiklette de cezası mı varmış ? ;Alkole karşıyız ama bisiklette ? ceza!

Güzel bir savunma ile iptal olabilir de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.