Şimdi Ara

Bitcoin kâbusa döndü, 28 bin doları gördü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
21.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklemedeyim.bitcoin acele para kazanirim. Diyenler hep batar. 40 35 bin bandini bekliyorum.dip ooursa cakarim .Ha olmassa dip beklerim.bana dip asla olmicak diyen varmidir??????

• oly1786 kullanıcısına yanıt

her şey öyle...borsa sanki farklı yatırımcı varsa artar..yoksa düşer....önemli olan şu gelecekte insanlar nereye yatırım yapacaklar paraya mı altına mı borsaya mı kripto varlıkalra mı?bence insanlar paradan altından borsadan yavaş yavaş kopup kriptoya yönelecekler....

• Hiç bir katma değer üretmeyen bir sistem, anca avanak avlıyordur.

• 6 kere 6 yı çarpamayanların bitcoin piyasasında kendini wolf of wall street borsa insanı sanmasından baydık cidden

inş komple ortadan yok olur bu bitcoin işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ansuruk A kullanıcısına yanıt
    Oraya para bırakabiliyorsanız o para zaten "puf"tur...

Dünya genelinde birkaç kurum dışında hiç kimse ses çıkaramıyor Bitcoin'e, bu düzene lanet olsun denilmez mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

42.000'den yaptığın alımı buraya atar mısın? O fitili yakalamak imkansız olduğu bir yana, önceden emir koymuş olman gerekir. Emirler bile çalışmadı o sırada.

• @ekrem71 hayırdır neyin peşindesin?

• Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

niye düzgün iş yapmıyonuz ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli bir düşüş gösteren bilgisi de enterasan. Donanımhaber kimlere emanet! Clickbate yakışıyor mu hiç? Alım fırsatı sundu klasik kripto piyasası.

Çok kar alıcam diye beklersen elindekini alıverirler. Mantıklı seviyelerde kar görünce çıkıp bu silkelemeleri takip etmek şart.

Bu mantıkta hareket ederken düşüşe yakalanırsan, ki kırk yılda bir olur o da, kardan zararla yırtarsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Binance'da bakınca 42k'ya değmiş

Nerede 28K?

• Yerle bir olsada şu ekran kartlarını salsalar ama çok zor bu düşüşler geçici

• Totalde 40 dolar falan liq oldum. Kaldıraçtan uzak durun piyasa çok riskli

• Rouvax kullanıcısına yanıt

katma değer üretmez mi? kara para aklamaları örnek verilebilir. bu durum haliyle coin piyasasına etki eder. gun'ın tabiriyle, bazı dönemlerde "kiraz toplama" yapılır.  

alıntı:

Bitcoin, tüm işlemlerin kaydedildiği halka açık bir defter olan blockchain'e dayanmaktadır. C hareketi, A hareketine bağlanabilen B hareketine bağlanabilir. Suçluların göreceli bir anonimlik düzeyiyle çalışabilmesinin nedeni, bitcoin adreslerinin bireylere kayıtlı olmaması ve yalnızca bitcoin cüzdanına giriş bilgilerine sahip olan sahibi tarafından erişilebilir olmasıdır. Başka bir deyişle, bu işlemlerin suç faaliyetleriyle ilgili olduğundan şüphelenilse bile, yetkililer bunu belirli bir kişi veya kuruluşa geri izlemekte çok zorlarlar.

Ama paraya çevirme zamanı geldiğinde ne olur? Nakde çevirmek için kullanılan işlem bir şekilde suçluyu tespit ederse, bu potansiyel olarak fidyenin alınması veya yasadışı malların satılması gibi yasadışı faaliyetlerle ilişkili işlemlere geri bağlanabilir. Bitcoin karıştırma hizmetleri, suçluların suç gelirlerinin kaynağını gizlemelerine yardımcı olarak, güvenli bir şekilde paraya çevirebilmeleri için suç faaliyetleriyle olan ilişkilerini ortadan kaldırmaktadır.

Bitcoin aklama nedir? | NGM Avukatları

• Elyın Mask ın zihninde olmak isterdim :))

• EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

Editörlerin resim ve yaşlarına bakman yeterli 

• fero01 kullanıcısına yanıt

aynen bende ülkede kabus derinleşiyor yazmaya gelmiştim

btc yi herkesin az cok öğrenmesini tavsiye ederim 1-2 yıl sonra yine kolay kazanç zamanı gelicek.

• dromerokan kullanıcısına yanıt

aynen bende, o kadar parası var kaldığı konut 50bin lik

• emregök kullanıcısına yanıt
    Space X in hisselerini elinden çıkarmaya başlamış. Bu parayla napacak gerçekten çok merak ediyorum

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

Hay maasallah. Ortalama 1 milyonluk oynamissin. Görsel atsana merak ettim nasıl almışsın öyle zartadan :) Arkadaşın birisi daha istemiş hem :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.