Şimdi Ara

Bitcoin kâbusa döndü, 28 bin doları gördü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
21.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huobiyi de kontrol ettim 42k altına iğne atmamış neden 28 k ya düştü diye yanıltıcı haber yayınlıyorsunuz. Amacınız ne sizin...

• 2 haftaya kadar FED kararları açıklanacak. Ne kadarlık bir etki olur bilmiyorum ama üzerine ayı sezonu gelirse çok kötü olur. Bu düşüş ilk kez olmuyor umarım piyasa toparlanır ama kâr yapan bir coinde (proje ne kadar sağlam olursa olsun, ne kadar güvenirsen güven) zamanında çıkmak gerektiği gercegini öğrenemedik gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 6 Aralık 2021; 10:28:17 >
  • adam haber editörü ve tamamen gerçekdışı başlık en üst sıralarda. şaka gibi ya.

• Bir hafta bir ay sonra gibi gibi süreçlerde 21 temmuz yükselişindeki 28k dip seviyelerine denk gelen yerlere yakın iğne atıp oradan tekrar bir yükseliş evresine girmeyi deneyecektir tahmininen uzun vadede yine bullrun olmayacak ama doğru zamanda trade ederseniz kar getirecektir btc ve altlar ama 85k iğne atamayacaktır önümüzdeki cycleda. Saygılar bol kazançlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uysaloguz U kullanıcısına yanıt

Sana borsaya girme yasağı mi var? Bu haset ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gg wp mi?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Haberde yanlışlık yok.

USDC / BTC günlük grafiğe bakın

• Ben ve bir çok oyuncu benzer duygular içinde. Sağ olsunlar madenciler sayesinde ekran kartı-hdd gibi bileşenlerin fiyatı artıyor. Küresel ısınmadan bu denli bahsedilirken ayrıca şu kripto paralar için tüketilen elektrik de ayrı bir konu.

Borsaya gir kazan pahalı da olsa donanım al?

• 35 bin doları görürse evi arabayı satın ve btc alın. zengin olunca bu mesajımdan beni bulup bana bir tane porsche alırsınz. (ytd)

Elektrik tüketiyor denilince, "çıkar telefonunu göster" diyen dayılar geliyor aklıma.

• Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

Borsaya mı gireyim? :))) Şahsım adına güvenli tarafta kalmayı tercih ederim. Ayrıca kısa yoldan zenin olmaya veya kolay paraya inanan biri değilim.

• kesinlikle.

• Hocam Allah aşkına "şaka" olarak çıkarılan doge-shib gibi coinler bile nerelere geldi. Tıpkı borsa gibi burada da insanları sömürmekten başka bir şey yapılmıyor. İlla arada para kazanan tabiri caizse küçük yatırımcı da vardır ancak genel olarak manipülatif hareketler ile birileri resmen insanları dolandırıyor. Daha geçtiğimiz gün gerçekleşen düşüşte 500 milyar doların buharlaştığı haber yapılmıştı. Ha diyeceksin ki sana ne, senin paran mı gitti, hayır ama insanların sömürülmesi hoşuma gitmiyor. Özellikle memleket insanın kolay para diye bir şey olmadığını anlamasını isterdim. Bu arada şu "dayı" mevzusuna gelirsek de o durumda telefonu çıkarılması istenen genç olurum muhtemelen.

Girme girme zarar edersin bu düşünceyle

ben de öyle ama bu işi yapanlar var. borsada var olan, şimdi blockchain sisteminde de var. adına crypto broker deniyor. türkçe ismiyle kısaca komisyoncu. olmuyor deme oluyor. ama nasıl oluyor hiç umurumda değil. çünkü bu sisteme ve getirisine hiç ilgim yok. borsada bir günde jeep parası kazanan olur mu dersin? zannedersem, fi tarihinde oldu diyeyim. böyle günlük bir işe girişenin, gün içerisindeki halini hayalinde bir canlandırnayı dene. bunun adı dediğin gibi kolay para. iş kolay para olunca, kimi kolay kaybediyor kimisi de çok kolay kazanıyor. artık kim kimi düdüklerse diyebiliriz sanırım.  

• Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

:) girmeyi hiç düşünmedim zaten. Aslına bakarsan büyük bir finansal çöküş tezgahlandığını, dünyada gerek borsalar gerek kripto paralar üzerinden ciddi miktarda parayı buharlaştıracaklarını düşünüyorum. Tıpkı 2001 krizindeki gibi...

• Ayi seozunumu simdi?

İnsallah karsılık yok,guvence yok,takas degeri yok.Parada olması gereken ozelliklerin hicbiri yok.Kara para aklamak icin olmayan seye deger veren,kısa yoldan koseyi donmek isteyen,yattıgı yerden elektrigin dibine vurarak ve stokculuk yaparak yasayı by pass ederek ekran kartlarını dolduranların kullandıgı bir Saadet Zinciri ve Devletler hala bunu seyrediyor.

Vergi kaybı var,Bosa giden enerji var,İthalat acıgını arttırma var,Yasaları delme var,Caiz olmadıgı cok Net fakat buna ragmen hala göz yumuluyor.Olan Dunyaya,Devletlere ve Gariban Kesime oluyor.

Para Satan Banka 10 liraya 12 lira vermezken bu Saadet Zinciri ile 60 yasındaki adam Todex onunde 10 bin 40 bin oldu hala doymadık daha cok istedik cunku ac gozluyuz diyor.

Yarın bu Digital karsılıksız para basma suc olursa diye de Merkeziyetsiz bir kılıf uydurmuslar.Karaborsa,Stokculuk,Bireysel Gorunumlu Ticariler,Vergi Kaybı,Enerji İsrafı,Dıs Acıgı Artırma ne icin yattıgım yerden para gelsin caiz degil helal haram onemli degil yeter ki yattıgım yerden para gelsin.

Umarım tez zamanda yasaklandıgı ve bunu cıkaranların gerekli cezaları aldıgı,Dunyaya verdigi zararlardan dolayı da sorumlu tutuldugu gunleri de goruruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 6 Aralık 2021; 16:26:56 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.