|
Bildirim
Nerde 28 bin doları gördü. Zimbabve borsasında mı?
15 dakikalık mumda iğne göstermiş editör. 1 dakikalık mum gösterseydin. O fiyattan ne kadar hacimde işlem gerçekleşmiş acaba? Sırf dikkat çekici başlık atalım diye insanların öfkesini çekmeyin. |
Yine kiraz silkeleme operasyonu
|
kripto para, dijital saadet zinciridir, yeni katılımcılar sayesinde para kazanılır.
blockchain teknolojisi ile paranız dijital olarak sertifikalandırılmış olur. |
Hani sürekli küresel ısınma, karbon salınımı vs deniyor ya kripto para madenciliği için büyük miktarlarda elektrik harcanıyor öyle ki harcanan elektrik miktarı bir çok ülkede tüketilenden daha fazla. Tez zamanda şu kolay para kazanma hırsı son bulur da biz de bu illetten kurtuluruz inşallah!
|
Böyle haber yapan adamları nasıl editör yapıyorsunuz anlamış değilim.
|
Bu Ekrem71'i kovamadılar gitti. Adamın yaptığı çoğu haber ya yanlış ya da yalan. |
Ulan ben aldım diye oldu ha, vay arkadaş :D
O kadar karşı çıkıyordum, 2-3 hafta önce alayım dedim, alış o alış, o zamandan beri belini doğrultamadı. |
Adam donanımhaber gibi teknoloji forumunda takılıyor ve kripto paraların bir gün patlayacağını sanıyor ve millet para kaybettikçe keyifleniyor.
Olay dijitale dönüyor koçum. Hiç boş yere düştükçe keyiflenme. Cebindeki telefonla hayali para gönderiyorsun birinden birine. Ortada milyarca tl para transferi var ama ortada para yok. Artık devir buna dönüyor. Millet para kırdıkça kıskanma, sen de bu merkeziyetsiz sisteme katıl, seneler sonra trenin arkasından bakakalma. Avelliğin alemi yok. |
42 bin dolardan aşağısına denk gelmedim. 28 bin hakikaten ağır sallamasyon bir ifade olmuş. Haklı bir mesaj yazmışsınız.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 4 Aralık 2021; 19:48:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Borsanın her türlüsünde aynı hareket var. Panik satışı yapanları tokatlayıp düşükten almak. Bu artık bu işin kuralı, kanunu, kitabı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Neresiymiş o bazı borsalar ? Bağımsız btc fiyatlaması mı yapıyorlar ? Anlık attığı iğne 41900 idi. 45000 altında işlem gördüğü anlar ise 17 saniye ! |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|