Şimdi Ara

Bitcoin kâbusa döndü, 28 bin doları gördü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
21.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USDC gibi hacimsiz bir eşi haber yapmak da yeni donanımhaber editörlerine yakışırdı ancak.

• Dipten toplamayanlar, vadeli işlem yapanların hazin sonu. Ben çok çektim, dersimi aldım, bugün dipten topladım, keyfim yerinde 🔥

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu haberin yazılış şeklinden dolayı bu siteyi takip etmekten vazgeçebilirim.

Zira teknoloji sitesi olan bir portalin geleceğin para teknolojileri için bu kadar yüzeysel bir haber yakışmadı.

• kardeşim bu nasıl başlık allah aşkına 28 bine düşmeyecek diye bir bir kaide mi var , borsa bu 2 binede düşer 500 binede çıkar . benim için 28 bine düşmesi süper bir olay çünkü nakitteyim. kime göre neye göre kabus. bu forumdaki insanları ne yerine koyuyorsunuz siz anlamıyorum. şikayet ediyorum.

• Bence tüm ülkeler resmi olarak Bitcoin kazımına başlamalıdır. Bireysel, şirket ve devlet bazında. Herkes, evinde, iş yerinde, telefonunda, memurların bilgisayarlarında, şirketlerin bilgisayarlarında, süper bilgisayarlarda...

Küresel ısınmadan dem vuran herkes Bitcoin kazıyor. Hiçkimse geri kalmasın.

• Bu Ekrem71'i kovamadılar gitti. Adamın yaptığı çoğu haber ya yanlış ya da yalan.

• labtek38 kullanıcısına yanıt
    42 bin dolardan aşağısına denk gelmedim. 28 bin hakikaten ağır sallamasyon bir ifade olmuş. Haklı bir mesaj yazmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleimer kullanıcısına yanıt

Öncelikle haftalık kapanışı ve 3 günlük grafiği incelemeden bunu kimse söyleyemez. Haftalık kapanış 52k üzeri olursa yine yukarı yönlü küçük ataklar gelecektir. 48-50 bandı ise tam olarak huzursuzluk yaratan kararsızlık aşılayan yer. Orada fazla takılmadan 52k üstünde bir süre akümüle olması ve hacim toplaması gerekli. Sene sonuna doğru Noel ve yılbaşı derken büyük kar realizasyonu yapılır ve muhtemelen toplam piyasa değeri bir miktar düşer. Yani Aralık sonuna kadar hiç toplanamayabilir de , ya da 2 gün içinde hızlı bir toparlanma gösterip 55k ya doğru yürüyebilir de. Öncelikle biraz sabredip grafikleri ve hacmi incelemek gerek.

• Hacimsiz paritede olağandır. 30Kları gördü ama zayıf order bookta, BTC/USDC'de oldu.

• biriniz şu soruya cevap verebilir mi?

kurumsal büyük bir firmanın coin satın alması suretiyle; sıradan bir coin alıcısı nasıl kazanıyor, kaybederse de neden kaybediyor? her iki neticede de gpu'nun bir önemi var mıdır?  

• ETH 3700 değil 3200 bile yapmış Binance'de. Şu anda 4200. Yani %30 artış.
    İşini bilen 15 dakikada %30 net kazanç sağladı. %50 veren altlar da oldu. Bu piyasalar böyle. Margin açanlar patladı.

• Adam donanımhaber gibi teknoloji forumunda takılıyor ve kripto paraların bir gün patlayacağını sanıyor ve millet para kaybettikçe keyifleniyor.

Olay dijitale dönüyor koçum. Hiç boş yere düştükçe keyiflenme. Cebindeki telefonla hayali para gönderiyorsun birinden birine. Ortada milyarca tl para transferi var ama ortada para yok. Artık devir buna dönüyor. Millet para kırdıkça kıskanma, sen de bu merkeziyetsiz sisteme katıl, seneler sonra trenin arkasından bakakalma. Avelliğin alemi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 35 bandinda 100.000 tl alinir??

• eyvah çok korkunç bir olay hemen satalım çıkalım kurtulalım yoksa çok feci çok korkuncumsu bir olay

• Haberi yapan ralliyi kaçırmış belli  

• Her düşüş bir alım fırsatıdır. 42 binden yüklü girdim anlık 5 bin dolar kardayım. Bir ay önceki fiyatına dönerse (68 bin) karım 15 bin doları geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 5 Aralık 2021; 9:58:31 >
  • Bi türlü giremedim şu kriptoya. Sistemini bilmediğim için sanki girdiğim gibi para puf olecak.

• Mega boğadan önceki hareket olabilir. Özellikle sağlam projeli altların bir süre ralli yapması beklenebilir. Ancak ayı sezonu da illa gelecektir. Şubat, mart diyorlar.

• Huobi borsasın en fazla 41 küsur bin oldu. Görseldeki grafikte huobi borsasından fakat 21 Hazirandaki düşüşe ait.

• Yalan yanlış haberlerle insanlarsa farklı algılar yada gereksiz satış yada alımlara yol açıyorsunuz bu yapmış oldugunuz şey insanları kandırmak. Sizleri seviyeli haberler yapmaya davet ediyorum usdt paritesi dışında hiç bir parite esas alınmamalıdır

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.