< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitcoin kâbusa döndü, 28 bin doları gördü (6. sayfa)
-
-
Alamaz orada zaten. 42K'ya civarına order koyması gerekiyor. Onu da düşmeden önce koymuş olması lazım.
-
Öyleleri var ama sen de 5x5 yapamıyorsun. Nasıl olacak bu iş?
-
İnş batarsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakirlikte iyi şanslar ;)
-
çok Şükür arabam var kullandığım telefon 12 pro evim kira değil hatta kira alıyorum yetmezmi
Malesef hala fakirsin ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yav Hehe
İyi uykular ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunların yeter olduğunu düşünüyorsan bence de fakirsin.
-
Üzülmeyin Donanım Haber petibörleri.. Yükseliirrr.....
-
Harley davidson 48 motorum, iphone 7 telefonum, dünyalar güzeli sevgilim var, bunlar bana yetiyor ve artıyorda. Bence zenginlik, insanın zenginliği neyle ölçtüğüne bağlı, direk maddiyata bağlamamak lazım.
-
3 haftadır durmadan kırmızı yakıyor. 50 nin üstüne çıkartmıyorlar. Boğa boğa dedik terste bıraktılar
Nerede 28? Olsada alsak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 6 Aralık 2021; 4:47:26 >
Huobi borsasında USDC paritesi nasıl olduysa 28'lere düşmüş. Grafiksel hata mıdır başka birşey midir bilemiyorum
-
Sevgilinin Güzelliği ile ovunuyorsun.
Telefonun eski ama APPLE.
Motosikletin Yamaha XVS ya da Honda VT750 degil, Harley Davidson.
Gercekten “madde” ile birseyleri olcmedigine emin olamadım.
Habere gelecek olursak, 42000 civarlarına indiğini gordum, Simdi 48- 50 civarında ve bu haber cikiyor.
Editor arkadas, Tren kaçtı, bir sonraki sefere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 6 Aralık 2021; 8:59:0 >
Yazdığınız haber azıcık gerçekçi olsun be felaket tellalı mısınız 48760 dolarda şu an alla alla
-
Altından başkası yalan dolan,çare Drogba!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X