Arkadaşlar bir işyerinde çalışıyorum. Bilgisayarlarda win xp home edition kurulu. Bilgisayarlar ağa server üzerinden bağlanıyor.Sorunum şu; Herhangi bir bilgisayardan Ağ Bağlantılarımdan çalışma grubu bilgisayarlarına girdiğimde bilgisayar önce donuyo sonra hata mesajı veriyo nasıl düzeltebilirim. Bir de ağı server üzerinden kendim yeniden yapılandırmak istiyorum. Beni Msn de yönlendirerek yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim... Saygılar...
Öncelikle şunu sormak lazım ustad server derken DC varmı yoksa sadece DNS Cahce only mi var. Bide Server kullanıyorsanız Xp sürümlerini yükseltmenizi tavsiye ederim Home edition domaine join olamaz bide ağ sistemleri açısından oldukça zayıftır. Bu arada ağ yapılandırmasından kastını tam anlayamadım. Email aatarsan yardımcı olurum.
evet direk pro edition'a geç ve domain kur donmalar %100 dns'lerden olur ben bile bazen domain yapıda karşılaşıyorum dns 'i elle giriyolar login esnasında direk telekoma login olmaya çalışıyo makinalar. gerçi senin workgroup var anladığım kadarıyla dnsleri bi kontrol et