İç anadolulu yada doğulu olsa nolcak hocam izmir kadını nasıl ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (13. sayfa)
Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var
(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
-
-
Bencil bir insanla ilişki yaşamak sadece yıpratır, geriye götürür. En kısa zamanda bitirmeni tavsiye ederim.
-
Sen zaten kendi cevabını bulmuşsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle değil işte.. sen bana bunu dersen, bende; her gün çöpleri atmak zorunda değilim derim, her gün markete gitmek zorunda değilim derim, beceremediği işlerini yapmak zorunda değilim derim,
Kadın; yüz verdikce mislini istiyor, eger tavrınızı koymazsanız alıp başını gider bu tür işler... forumda kaç tane sayısız örneği var..
çok klasik olacak ama evliliği erkek idare etmezse evlilik yürümüyor.. (ben hanzoluk yapın demiyorum, ama ipler elinizde olacak)
edit: konu sahibinin mesajını empati kurarak oku.. emin ol az bile yazdım. kafası aysın.. kadını kendisine kiprit çöpü kadar değer vermiyor.. benim evliliğim saygı üzerine kurulu, eşim bana ben eşime saygı duyarım... soruyorum sana konu sahibinin eşi kocasına zerre saygısı sevgisi var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 12 Kasım 2020; 8:59:42 > -
kadın erkek eşitliğine inanmakla beraber.. evlilikte eşlerin görevleri farklıdır...
yukarıda cevapladım.. eşim 1 kere olsun çöp çıkarmamıştır, 1 kere olsun market alışverişi yapmaz cebinde 14bin kredi kartı var ama eve benden 1 saat önce gelmesine rağmen pedine kadar bana aldırır..
yani sandığın gibi hanzoluk değil.. senin dediğini yapmış olsaydım şuan konu sahibi gibi olurdum...
-
Hocam boşanın bence. Yuva bozarım diye düşünmeyin anlattığınıza göre yuva diye bir şey yok. Ve size karşı sağır ve kör biriyle evlenmişsiniz. Ağzınız ile kuş tutsanız da bir şeyler düzelmez. Çünkü yaptıklarınızı "zorunlu gibi" algılamış. Devam eden bu ilişki sizi her zaman yıpratacak ve mutsuz edecek. Tavsiyem boşanın, boşanın ki değerinizi anlayacak yaptıklarınızın büyük bir lütuf olduğunu anlayacak gözü gören kulağı duyan biri ile evlenmeye çalışın hocam. Bunun için de acele etmeyin.
Önce yazıyı okudum sonra oyumu verdim. Bosanalim diyen insan zaten gitmiştir. Erkenden yol ver hocam. Zor olacak ama hayat devam ediyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
samimi cevap veriyorum:
eşim benden 1-2 saat erken geliyor.. başlarda yardım ederdim çamaşırla, evin süpürülmesine vs.
daha sonra bunu suistimal edince ev işlerine karışmıyorum
ben evi dağıtmam/kirletmem.. bizim evi genelde kendisi dağıtır..
şu sıralar ikizlerin bakımında zorlandığı için genelde bana kitliyor bebekleri :) bazı arkadaşlara cevap verdiğim dışardan bakınca anlayışsız /hanzo koca gibi geliyor size.. ama emin olun genelde o beni suistimal ediyor..
bekar mısınız bilmiyorum, evliyseniz ve konu sahibi gibi iyi niyetinizden taviz veriryorsanız deneyimlerinizi merak ediyorum.
-
Karın seni aldatmış. Seni artık beğenmediği için öyle davranıyor. Kaç kurtar kendini zerre kadar da üzülme. Bırak o üzülsün dicem ama o senden ayrılıyorum diye üzülmez rahatı bozulacak baba evinde istediği gibi gezip tozamıcak buluşamıyacak diğerleri ile laf olur söz olur dicekler.
İki bölüm kadar masumlar apartmanına bakınca kitabını okumaya karar verdim. Madolyonun İçi kitabını okumaya başlayınca, hayattaki bir çok problemin altında ruhsal bir hastalık yatma olasılığının yüksek olduğunu gördüm. Hikayeler gerçek hayattan alınma. Yazar kendi hastalarının yaşadıklarını isimleri ve mekanları değiştirerek anlatıyor. Kitapta "İnternette Aşk Başkadır" başlıklı bir hikaye var. Sizinki ile bire bir örtüşen bir hikaye değil. Detaylarına da girmeyeceğim. Ama sonuçta sıkıntıya giren bir evlilik de aslında problemin başka bir şey olduğu meydana çıkıyor. Bu yüzden size tavsiyem, "evliliğinizi bitirmek istemediğinizden" eşinizle beraber iyi bir psikiyatra gitmeniz. evliliğinize bir şans daha vermek istiyorsanız bunu yapın.
-
Arkadaşım karşı tarafı dinlemeden hüküm vermek doğru olmamakla beraber 6 yıllık evli bir adamın bırak karısını hiç tanımadığı bir kadınla aynı eve koy 1 haftada aldatılıyor mu aldatılmıyor mu, ev işlerini yemekleri sana 3 kaattan mı yaptırıyor yoksa hakikaten mi yapamıyor, gerçekten yorgun da mı uyuyor yoksa numaradan senden kaçıyor mu sorularına şak diye cevap verebiliyor olması lazımdır.
Sen sevginden belki de az saflığından bu gözle bakmamış olabilirsin ama böyle olmaz o zaman evliliğin alamı ne? Niye evlenilir?
Eşin de çok saf, zayıf bünyeli içe kapanık masum biri olabileceği gibi;Birisi senin olmadığın 15 gün eşin gününü gün ediyor olabilir diye yazmış.Çok usturuplu yazmış, bu ne demek biliyorsun di mi?Bunun olma ihtimali de var malesef Allah korusun.
Bu farklı 2 senaryoya göre karşı senin yapman gereken davranış şekli zıttır.2 satır yazı üzerine alacağın cevaplarla hayata yön verilmez.Bunu senin görmen lazım.
Hakkınızda hayırlızı daha gençsiniz 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam Boşanan erkek çamaşırlarımı yemeğimi temizliği kim yapacak diye düşünür yuvam yıkılacak der zaten her şeyi sen yapıyorsun cinsel ilişkide 2 yıl çok uzun bi süre insallah düşündüğüm gibi bişey yoktur. Hakkınızda hayırlısını diliyorum hocam
Seninki evlilik değil ki kölelik
Buramı şimdi bunu sormanın yeri.
-
Konu ekşiye taşınmış.
Farklı dünyaların insanları aynı dili konuşamaz. Ben 12 yıllık evliyim, her zaman eşimle aynı dili konuştum, ben onun duygularına önem verdim, aynı şekilde o benim.. Evlilik sadece aynı evi paylaşmak değildir, hayatı paylaşmaktır. Ama olmayınca olmaz. Zorlamak saçma. Karşındaki seni anlayacak biri değilse baştan evlenmek normal arabaya traktör lastiği takmak gibi büyük bir hata, zamanla olur, zamanla sever, zamanla düzelir falan hep hikaye.
-
Dövüşüp didişmiyo ve kafa ütülemiyosa sorun yok. Yemek falan halledilir ona da söylenmeyin. Diğer önemli konu içinde, en önemlisi bol bol bacak egzersizi yapmak. Futbolcuların antrenmanlarını izleyin ağırlık salonlarında nasıl çalışıyorlar öğrenin. Salona gidemiyosanız, Yere çömelip kalkma gibi evde yapabileceğiniz şeylere bakın, 1-2 alet edavat almaktan da kaçınmayın.. Beslenmenize de Yer fıstığı, lapa pirinç gibi testestorunu yükseltecek gıdalar gerek (araştırın netten). Parfümü de ihmal etmeyin, çikolata özlü yada benzer aromaların olduğu güzel birşey kullanın. Sonra su akar yolunu bulur. Yani kas yapıcaz, güzel karizma giyinicez ve kokucaz. Aynı zamands sosyal de olucaz akadaş çevremizi kız erkek genişleticez.. sonrası herşey tamam. Bunu herkes için yazdım, konuyu açan arkadaşa değil sade...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 12 Kasım 2020; 9:31:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuk yoksa boşan gitsin,daha uzatmanın anlamı yok,bu evlilik ölmüş soğumuş,
Ha bi de sakın ama sakın nafaka ödeme,evleri ayır,resmi olarak boşanma,ne olursa olsun nafaka ödeme
Ömrünün sonuna kadar kahrolursun
nafaka falan vermeden boşanabilmenin yollarını düşünsen iyi edersin. eğer anlattığın gibiyse bunca zaman beklemen bile hata. hatta kusura bakma böylesine temel şeyler evlenmeden kendini gösterebilecek şeyler. biraz mantıklı düşünmek, akılcı olmak gerekiyor.
ille de kurtarılabilecek bir şeyler olduğunu düşünüyorsan profesyonel yardım almanız doğru olacaktır. bu tarz sorunların çözümleri ancak ve ancak profesyonel yollarla halledilebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X