< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (11. sayfa)
Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var
(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
-
-
15 yillik evliyim 3 cocugum var sana tavsiyem cocugun varsa bosanma ama yoksa 1dakika değil 20 saniye bile tutma evde bosarim ben olsam yatakta karilik yapmiyacak mutfaktak ta karilik yapmiyacak sen 6 sene iui katlanmış sin. Ve sanirim peygamber sabrin var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kadın nasıl haklı oluyor anlamadım. Adam yemeği ben yapıyorum diyor işleri ben yapıyorum diyor. İşe gidiyor 15 gün gelmiyor. Kim daha ağır çalışıyor tartışmaya gerek var mı? Adam yemeği hazırlamış çağırmış yok demiş gelmemiş bunun yorgunlukla ne alakası var bu sadece emeğe saygısızlık. Evet sadece cinsellikle ilişki yürümez ama 2 yıl hiç olmuyorsa bir sorun vardır cinsellikte bir ihtiyaç sonuçta.
-
Gençsin, bir gün bile durma. Boşan ve vakit kaybetmeden evlen.
Bir şey yaşamıyorsun ki evlilikle ilgili, Ayrıl bir süre hayatını yaşa. Ancak zaman kaybetmeden evlen.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hatta senin durumunda asla.
ne nafakası abi iyi misin kusura bakma gayet medeni bir boşanma onun sana para vermesi lazım hatta da neyse sadece kadına nafaka demi pardon
-
Elbette karşı tarafı da dinlemek lazım ancak anlattıklarınız doğrultusunda yapılacak tek şey direkt boşanmaktır ki boşanıyoruz demişsin.
Kusura bakma hocam çok taviz vermişsin.Eşine olan sevginden dolayı kendine olan saygını unutmuşsun.Bazıları o kadar çok yıpratır ki seni sende ne özgüven bırakır ne de kendine olan saygını.Allah gönlüne göre verir umarım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güldürdün aklıma bu geldi
-
Hocam insanın yorum yapması için o anı yaşamasına gerek yok. Yaşadığın duruma sen duygusal, biz mantıkla bakıyoruz. Ben evlenmedim fakat 5 yıllık ilişkimi geçen sene bitirdim. Sürekli taviz ve karakterimden ödün verdim. Ara sıra büyük kavgalarımızdan sonra haklı olsam bile ben özür dilerdim. Çünkü yıllarca verdiğim emeğe yazıktı. Aslında bu çok yanlış bi düşünce. 5 yıllık emeğim gelecek tüm hayatımı satın alamaz. Uzun süre mantıklı düşünmeye çalıştım. Her ne kadar küsüp küsüp tekrar barışacak olsak da, kendimi rahat ve mutlu hissetmediğim bu ilişkiden kurtardım. Ama ilişkiyi bitirirken insanın kendinden emin olması gerek. Keşke ayrılmasaydım dememeli. Ayrılık sonrasında şimdiye kadar bikaç kez aklıma gelmiştir gözyaşımı akıtacak şekilde. Ama bu gözyaşları yaşanan güzel anılara, her şeyi bıraktık tadında. Bir kere geldiğim dünyada israf edemem bir dakika daha. Yani hocam bu ilişki artık düzelmez kusura bakma. Emin ol senden iyisini de bulamayacaktır. Ama sen ondan iyisini bulacaksın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Konu gerçekçi gelmedi en kötü CSB'lerdendir diye ummak istiyorum. 2 yıl nedir bırak 2 haftayı.
-
Cinsellik yok, ev işlerine yardım etmek yok, güler yüz yok, eşini düşünmek yok... Yok yok yok... Ne var ki hocam evli kalacaksın? Sana bunları sağlayacak birini bul. Ömür boyu böyle bir insanla ne yapacaksın yahu?
-
verdiğin emeğe yazık boşa gitsin hocam
-
Eğer boşanmaz isen bize haberdar et kardeşim, forumca gelip mezarının toprağına bir kürekte olsa birer tane atalım sebaptır yani, nede olsa derdini bizimle paylaştın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 12 Kasım 2020; 2:48:16 > -
Sizinle evlilik süresi aynı olan biri olarak umarım yanlış anlaşılmam ancak eşinizin size sevgisi bittiğini görüyorum ve belkide hayatında başka biri olabilir.
Ben sizin yerinizde olsam acil olarak resmiyette herşeyi bitirir maddi imkanlarınız el veriyorsa 1 hafta sayfiye bir yere tatile gider bomba gibi geri dönerim.
Zira bu durumu ertelerseniz çok daha kötü yerlere varabilir gençsiniz yazık olur.
-
Kardeş anneni babanı seçemezsin ama karını kaynananı kayınbabanı SEN SEÇERSİN... çocuk yok diyorsun bari bir kez olsun kendini düşün ona göre hareket et
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Sana geçmiş olsun. Çok bile yapmışsın kendini sakın ha sakın suçlu hissetme.
Aynı şekilde eşimin okulda çalışan memur bayan ayrıldı eşinde. 1 evlatları vardı. Baba o kadar iyi kalpli ki. Adam fabrikada çalışıyor gece gündüz, arta kalan zamanlarda da aldığı bahçe işleri vs yapıyor. Ailesini daha iyi yaşatmak adına. Bu bahsettiğim bayan memur ise öyle havalar öyle lüksüne düşkün ki hani okulda md. yrdc. veya müdür ile aşık atacak kadar arsızlaşmış durumda. Biz duyduk boşanıyorlar diye. Şok olduk tabi. Çocuk var arada vs. Tabi kızın annesi de onu destekliyor. Boşan vs diye. Sebep? Sebep sonradan ortaya çıkıyor. İnternetten görüştüğü başkaları... (bunu seni kırmak için yazmıyorum hocam yanlış anlama)
Gel gelelim senin olayına. Büyüklerimiz der ki evde bir çorba kaynamazsa o yuvadan yuva olmaz. Sen elinden gelen gelmeyen her şeyi yapmışsın hocam. O yuvayı ayakta tutabilmek için. Erkek Kadın eşittir derler ya. Yok öyle bir dünya. Erkek erkekliğini bilecek kadın da kadınlığını. O bir kere kendi yolunu çizmiş kafasında. Evli olmanız bunu değiştirmez. Çünkü yaptığı hareketler, davranışlar bunu destekliyor. Falso bile yok. Direkt yolunu çizmiş. Sonradan çıkar piyasaya.
Sana gelirsek hocam. O bahsettiğim olaydaki abi gibi kurtulursun umarım böyle insandan. Aranızda neler geçti nasıl tanıştınız neler hissediyorsun bilemeyiz ama şöyle diyeyim kurtulduğuna oh be diyeceksin. Evlilik kolay kurulmuyor. Yuva dağıtmak çok kolaydır. Boşan kurtul demiyorum ama sana 15 yıllık evli bir abi bir kardeş tavsiyesidir bu. Yine son karar senindir. Kim ne derse desin. İyi düşün, geçmişi, geleceği iyi tart. Boka saracaksa iş bence yol yakın iken en azından bir zaman verin birbirinize o kadar şiddetli bir şey yoksa. Tekrardan geçmiş olsun.
-
Hocam herkes çok şey söylemiş genellikle bitirin gitsin gibisinden veya şans verin diye ama bence bu şekilde fikir vermektense örneklendirmek daha faydalı olabilir çünkü olayın detaylarını bilmeden yüzeysel olarak öğrenip bu tarz yönlendirmeler faydalı olmaz size ve eşinize.
Bende 15 yıllık bir ilişkinin ilk evlilik yılındayım yeri geldi 2 sene ayrı olduğumuz oldu nikahımızdan önce, 4-5 sene kadarda aynı evde yaşamışlığımız var. en son şöyle olmuştu bir ayrılığımızda oturup her şeyi konuşmuştuk değerlendirmiştik bakmıştık ki elimizden gelen her şeyi yapmışız ama olmamış bunu ikimizde düşündük.
O zaman anladım ki bazı şeyler zamanla alakalı mesela aradan uzun zaman geçti sonra barıştık ve pat diye evlendik. Bundan 5 sene öncede evlenebilirdik mesela ki o zaman evlenseydik şuan okula hazırlanan bir çocuğumuz bile olabilirdi ama yıkılacaktı o yuva ve şuan ki duruma hiç gelemeyecektik.
Bunları anlatmamın sebebi bir fikir olması açısından aklınızda böyle de bir örnek bulunsun buna göre değerlendirin. İşin içinde sevgi varsa eğer her yolu denemekten çekinmeyin şimdi verdiğiniz karardan kısa vadede mutlu olup uzun zaman sonra pişman olmayın. He ama bir evliliği kurtarmanın son çaresi çocuk yapmak kesinlikle olmamalı buna inanıyorum etrafımda onlarca örnek var çocukların hali içler acısı. O evlilik devam da etse bitse de en büyük zararı çocuk alıyor, sizin durumunuzda bu önemli değil şuan için ama ilerde çocuk olduktan sonra hele de yaşı çok küçükken verilmiş bir ayrılık kararı herkesi olumsuz etkiler. Çocuk var diye alınamayan ayrılık kararı da bir o kadar zedeleyici, sadede gelirsek de şuan için "elimden gelen herşeyi yaptım. İçim rahat" diyebilmek için uzunca düşünün içinizin sesini dinleyin nacizane tavsiyem.
-
Yaşım 23 evli değilim. Lakin aklıma seni aldatıyor olması geldi. 2 yıl cinsellik yok diyosun. Cinsellik olmazsa ne sevgi kalır ne bağlılık. Aynı evde yaşayan 2 yabancı olursunuz. Öyle de olmuşsunuz. Ev arkadaşı gibi takılıyosunuz ama sefayı o, cefayı siz çekiyosunuz. Boşanın zarar gördüğünüz hiçbir ilişkiyi sürdürmek mecburiyetinde değilsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış anlamayın ama eşinizin erkek arkadaşı olma ihtimali çok yüksek.
hocam tek boşanan sen misin ? bak ben de bekliyorum korona bitse benim ki gelip imzayı atıp gitse. Çocuk falan bizde de yok ohhh mis gibi 2 senedir boşamıyordu beni ......... ............. şimdi hazır gaza gelmişken hatun uçak biletine kadar gidiş geliş otel bir de arkadaşını getirecekmiş ama ne tazminat var ne avukat tertemiz anlaşmalı boşanma olacak.
Şimdi ne oldu 2. bahar yaş 41 sevgi mi asla , aşk mı asla en azından önümde ki 5 sene. gelene gidend içerde dışarda sahaya çıkarım bundan sonra böyle. Sıkma canını gel yanıma ben seni 1 haftada normale döndürürüm de sonrası ne olur bilemem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X