Şimdi Ara

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
12
Favori
92.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var

(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
Giriş
  • Aldatılmış olma ihtimaliniz çok yüksek.

• %100 aldatılıyorsun

kadında cinsel olarak tatmin edilmek ister , 2 sene boş durar mı ya komedi bide prime zamanlarında

hadi geçmiş olsun

• Bekara karı boşamak kolay derler ama gerçekten şuan bu iş bitmiş. Biraz kötü bir hissiyatta geldi eşiniz ile alakalı. Şüphe duyulacak şeyler var sanki

• 2 yıl cinsellik olmadan nasıl sürdürdünüz evliliği hocam? Hiç mi şüphelenmediniz sizi üzmek istemiyorum ama garip geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ev hanimi o ev reisi olmus hocam siz rolleri değişmişsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinsellik bittiyse evlilik de bitmiş demektir

• Buralara kadar gelip kendinizi yıpratmanız hata. Bir saniye bile düşünmeyin bitirin, canınızı sıkıp üzüldüğünüze değmez.

• Valla buradan hüküm vermek kolay açıkçası. Bir söz var ya bekara karı boşamak kolay diye tam o sanırım bu durum. Al karşına konuşmak istiyorum seninle de ciddi bir şekilde; benim senden beklentilerim bunlar seninkileri de bana söyle birbirimizin hayatını zindana çevirmeyelim, eğer birbirimizin beklentilerini ve sorumluluklarını karşılayamayacaksak hiç birbirimizi üzmeyelim böylesi ikimiz için de daha iyi olur en azından hayatımızı zindana çevirmeyiz tarzı bir konuşma yap. Eğer ben buyum kabullen tarzı bir cevap gelirse ben şahsen boşanırım. Zor bir insanla bir ömür geçmez. Deneyelim bir kez daha derse bir şans daha verilebilir.

• Konu sahibi arkadaş da dahil evlenmek isteyen herkese tek bir cümlem var.. evlilik = saygı.. sana saygı duymayan sana yardım etmeyen, duygularınıza tercüman olmayan biriyle sakın evlenmeyin..

Ben evlenmeden önce eşime dedim. Ne olur ben yaşadığım sürece bana çamaşır yıkatma ütületme.. çamaşır duymak istemiyorum dedim. Ama yemekde bulaşıkta vs. Yardım ederim dedim. O da tamam dedi. Bitti.

Evlenmeden önce neyi yapıp neyi yapamayacağınızı eşinize söyleyin.. eğer evlenmeden bile önce bunlar sorun oluyorsa geçmiş olsun..

Hiç bir evlilik mükemmel olmaz olamaz.. çünkü hiçbirimiz mükemmel değiliz. Yeri gelecek eşimizi ağlatacaz.. ama sonra gidip eşek gibide özür dilicez. Yeri geldimi de aynısımı o yapacak sizin için.. yeterki evinizi hayallerinizi ortak tutun. Güzel hayallerde buluşun. Eşinizle hayal kuramıyorsanız daha bu hayatı nasıl yaşayabilirsiniz ki..

Birde eşinizim ailesi.. asıl olay burası.. evet herşey istediğiniz gibi olmasada.. eşinizi sevdiyseniz.. anne babasıda sizi sevdiyse. Bunu maddi manevi ufalta olsa gösterebiliyor.. eşinizi dolduruşa getirmiyor.. eşinizi eve eşya doldurmakla beynini yıkamıyor.. ilişkinize köstek olmuyorsa.. o aileye çok iyi bakın.. şanslısınız.. tam tersi bir durum varsa inanın çok ama çok geçmiş olsun.. çünkü bir kadın = %80 kendi anne babası + %20 kendi deneyimleri dir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-79AA8D8C9

Çok çok özel değilse ne oldu?

Alıntıları Göster

Evlenmeden önce anlaşmıştık bazı konularda öreğin 5 yıl çocuk yapmayacağız gezelim dolanalım bira sonra yaparız vb.

Bir kere bu sözden direkt döndü ben çocuk istiyorum diye tutturdu.

Diğer sıkıntı ise her uyuşamadığımız konuda aileyi dahil etti ben zaten inatçı biriyim aileyi dahil edince "kesinlikle olmaz" moduna geçtim ve normalde orta yol bulma ihtimali varken ailesii dahil ettiği için hiç bir çıkar yol bırakmadım.

En son bir gün ben anneme giderim dedi bir tartışmada bende gidersen tutmam üstüne geride gelemezsin dedim.

Gitti bu. Bende tabiki hiç bir şey yapmadım ne aradım ne sordum ne peşine gittim.

Aradan bir kaç gün geçti baldız aradı eşin evi terk etti bir arayıp sormadın bile filan diye. Dedim ben demiştim gidiş var dönüş yok diye.

Sonradan öğrendim ki bunlar akrabalara bak nasıl salya sümük kapımıza gelecek süründüreceğiz filan demişler..Tabi en gitmeyince bütün sülaleye rezil olmuşlar. Bu rezaletten sonra iki aile arası çok fena açıldı.

Bende boşanma davası açtım. Ben dava açınca hatun eve geri dönmek istedi filan ama ben bir kere o süründüreceğim zihniyetinden tiksindim zaten o yüzden geri adım atmadım.

• Sakın ama sakın esinin ozurunu falan kabul etme. Cocuk olmamasi senin en buyuk sansin olmus. Umarim alacagin nafaka falan isleri basina dert olmaz. Bu yarani sarman kolay olacak demiyorum ama esin ile devam edersen yaran buyumeye devam edecek. Bu hayatta senden degerli kimse yok en iyi hayati yasamaya odaklan.

• Hocam akıl vermek gibi olmasın benden yaşca büyüksünüzdür muhtemelen. Ama üzülerek söylüyorum aldatılma ihtimaliniz çok yüksek olabilir. Bir insan 2 sene cinsel olarak uzak kalamaz bu da bir ihtiyaç bir istek sonuçta. Hiç şüphelendiğiniz bir durum oldu mu bu konuda? Bir erkek olarak çok şeyi siz yapmışsınız yemekten tut bütün ev işlerine kadar. Bunları yaptığınız zaman karşıdaki kişi sizin değerinizi bilmeli çünkü bu devirde öyle ev işi yapan yemeği yapan erkek bulmak çok zor. Siz herşeyi güzel yaptığınıza göre bir yanlışınız olmadığına göre eşinizin hayatında bir başkası olma ihtimali olabilir çok üzülerek söylüyorum hocam. Bence bu iş şans vermeye gelmez kaç sene bu şekilde geçmiş ve hiç rahatsızlık duymamış. Bence direk bitirin biraz nefes alın rahatlayın bu affedilebilecek birşey değil kaç sene dayanmışsınız çok sabırlı bir insansınız. Bitirmek zor olacaktır ama bu şekilde her geçen gün yıpranırsınız. Hayırlısı neyse o olsun.

• Bekara kadın boşamak kolay derler o yüzden ben boşanırdım. Sana değer vermiyor, eve bile bakmıyor ne uğraşacaksın boşa gitsin. Geç olmadan başkasını bul onunla yuva kur. Sanırım çocuğunuz yok o yüzden boşanın bence.

• Hocam öyle bir anlatmissiniz ki Türk kadını simülasyonu gibi gerçekten zor ama karşınıza alıp konuşun beklentilerinizden bahsedin rahatsız olduğunuz şeyleri sakince anlatın mutlu olduğunuz günleri anımsatacak şeyler yapmaya çalışın rutinden çıkmaya çalışın bu sırada bir ilişki terapisti, psikologdan yardım alın umarım mutlu olursunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldatılma ihtimaliniz yüzde 90. Gelip özür dilemesi de yaşadığı vicdan azabından olabilir. Sonuç olarak kesinlikle anlaşma yoluna gitmeyin.

• Benim anlamadigim kadin agir ve zor.bir iste calisiyor. Yok altli ustlu iliskiye girerim yok sunu yapalim.bilmem ne ise gidiyor sonucta bakimli olmasi lazim once kendisine saygin olacak ki, karsindakine olsun. Kadin daha ne yapsin herseye yetisemez ki ? Yemegi yapiyor geciyor yoruluyor haliyle uyuyor. Zorla olmaz bu isler en dogrusunu yapmis. Bosanin gitsin maddi olarak rahatta degil.

Sadece cinsellikle ve her istedigini yapmakla evlilik yurumez. Demek ki iletisim eksikligi ve monotonluk var. Ask cicim aylari.bitti mi toz pembe hayat kenarda kalir gercek dunya tokat gibi carpar.insanin yuzune. Bir erkek olarak burada kadini hakli gordum.

• Zor bir durum fakat hanımefendi sizden pek hazzetmiyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

Çocuk şükür yok, bende istiyorum şans vermek ama ümidim yok, düzelemezsek boşa geçen yıllarıma üzülürüm

Kardeşim senin durumun aynı bende izmirdeyim. bende 31 yaşında boşanma aşamasındayım eşim 26 yaşında. annesinden ayrılamadığı için iç güveysi olarak gittim. evde 3-4 kedi vardı, temizlik yapmaz etmezdi ben dürterdim hadi hayatım evi temizleyelim diye.

şimdi benimkide boşanmasak olur mu diye tutturuyor ama boşanacağım şu corona belası girmeseydi araya çoktan boşanmıştım.

konuşmak istersen bende izmirdeyim. oturur birşeyler içer laflarız

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.