Şimdi Ara

[BİTTİ] Mustafa İslamoğlu - 'Kur'an Peygamberi Hz. Muhammed' ilk 100 Kitap 2 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
7.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biologist

üç Muhammed kitabından bahsediyorsan kitabı okumadığın belli. Peygamber efendimiz ne bizim gibi sıradan bir insan nede hristiyan ve yahudilerin peygamberlerine atfettikleri gibi değildi. kitapta bunu anlatıyor

peygamberin cinsel gücünü karizma katmak amaçlı diye kitaba konu etmesi başlı başına yetmez mi?
  • konuyu kaldirin islamoglunu istemiyoruz.
  • Lütfen bu adamı okumayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNeZ

alın bakın cübbeli uzay mekiği ile söylediği sözler üzerine sonradan bi açıklaması daha var konu ile ilgili benim aklım almıyor ne demeye getiriyor.Kıyamet kopacakmış bunlara gerek yokmuş ama bir yandan da diyor ki ben gök bilimlerine önem veririm,fen bilimlerine önem veririm nasıl bi tezatlıktır anlamıyorum.Neyse siz yolunuza ben yoluma

https://www.youtube.com/watch?v=Y3TyXyt5D54

Bunların aradığı imkansız anladım boş yere ugras

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itikadi olarak hic bir sapikligi olmasa (çokta) dahi, iki cihan serveri peygamber efendimiz muhammed mustafa (s.a.v) efendimizden asker arkadasi gibi ali veli gibi bahs eden şia ve vehhabi akimlarinin mensubu bir adamdan hic bir ehli sunnet muvahhid muslumana zerre hayir gelmez.
    heleki abese suresinin ilk ayetlerine bir tefsir yapisi var. aman yarab tam bir FECEAT
    mevlam muhafaza buyursun

• bu adamin muslumanlara din sohbeti altinda verdiği zehrin yaninda kobra, engerek, akrepin zehri çölün ortasinda abu hayat gibi kalir

• Bu adamın kitabını alan var mı cidden :D :D :D
  • SlmKbr kullanıcısına yanıt
    Hadisleri inkar eden birisinin Peygamber (s.a.v) hakkında kitap yazması manidardır...
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Öncelikle "vahhabi" denilen kişiler kimdir onu bir öğrenin.
    Sonra bu şahsa (isyanoğlu nu kastediyorum, sizinde onu kastettiğinizi düşünerek yazdım) "vahhabi" diyerek, "Vahhabi" diye lanse edilen kişilere hakaret etmeyin.
    Günümüzde müslümanlara onlarca isim takıldı."Vahhabi" türkiye de kullanılanı.Almanya da "selefi" diyerek kötülerler, suudi arabistanda "vahhabi,harici" diyerek kötülerler, islama apaçık düşman olan bir ülke de "müslüman" diye kötülerler vs vs.Kısacası bu isimlerin asıl nedeni halktır.Şöyle söyleyeyim; halk hangi ismi kötü olarak görüyorsa, devlette sevmediği kişilere bu adı takar ki halk onların kötü olduğunu düşünüp devletin her dediğine inansın.

Gel gelelim bu isyanoğluna.Kendisi hadis inkarcısı bir kafirin tekidir, islamla uzaktan yakından alakası yoktur.(Dediğiniz gibi.)

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

Gerçekten bu adamı savunuyorsun ya yazık ne diyeyim.

Buyur kendi kitabındaki kısım , burada bahsi geçen kişinin Peygamberimiz olduğunu söylüyor. Ortada şaşırtıcı cümleler kurup yanlış yönlendirme yok, aksine Mustafa İslamoğlu denen şahsın ikiyüzlülüğü var.

[BİTTİ] Mustafa İslamoğlu - 'Kur'an Peygamberi Hz. Muhammed' ilk 100 Kitap 2 TL

hacanın burada yazdığı olay aynen kuran da geçmektedir. hoca doğru yazmış.
    kendisinden açıklama isteyen engelli birinden yüz çevirdiği için Allah peygamberine ayet indirmiştir.
    bunlar çok açık ayetlerdir. tartışılacak bir tarafı da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: RoNNeZ

ya cübbeliyi savunanlar olmuş bir bakın en yakın zamanda şu dediği kuyruklu yıldıza gitmişler işte ne olduğunu araştıracaklarmış.Siz ona sorsaymışsınız söylermişmiş.Ya bu ve bunun gibi artık ne dediğini bilmeyen sözde hocalar yüzünden İslam dan millet uzaklaşıyor siz hala savunun bu adamları.Fetullah Gülen hiç kale bile almıyorum herkes zaten az çok biliyordur.Ben en doğru yolu Mustafa İslamoğlu ile buldum çünkü diğer hocaların kitaplarını okuduğumda neden sorusunun cevabını alamıyordum ancak bu adam hemen her sayfasında ayetten örnekler belli başlı Kuran la uyuşan hadisler ile gerçekten neden sorusunun cevabını alabiliyorum.Diğer hocalarda kendini bi eve kapatıcan ve orada sen islam ın sözde 5 şartı( bence o da yok ama neyse) uyguluyacan birde peygamberimize bol bol salavat getiricen ki şefaate nail olasın böyle müslümanlık olmaz bunu Mustafa İslamoğlu yürek devleti ve yürek fethi kitaplarında çok iyi işlemiş saolsun. Unutmayın ki peygamberimizde bir insandı Allah vahiy indirmese ne yapacağını bilemezdi.Allah istemese, peygamberimizin şefaat etmesine bile izin vermez.

Hz. Adem bile cennetten dünyaya gönderilmesiyle sonuçlanan hatayı yaptığında, cennette Allah isminin yanında Muhammed (a.s.) isminin yazıldığını görmüştü ve Allah kendi isminin yanına bu ismi yazdığına göre, Allahın nazarında çok kıymetli biri olmalı düşüncesiyle, affedilmesi için peygamber efendimizin (a.s.) ismini aracı kılmıştır. Yine Allah (c.c.) sen olmasaydın alemleri yaratmazdım buyuruyor hz. peygamber (a.s.) efendimiz için.. Hz. peygamber her türlü hata ve günahtan masumdur, peygamberlikten öncesinde bile Allah tarafından günahtan uzak tutulmuştur. siz ki, peygamberimizde bir insandı, vahiy gelmese ne yapacağını bilemezdi diyecek kadar kendisi hakkında ölçüsüz konuşuyorsunuz. birisi de çıkıp dedi ki daha önce, hz. peygamber bile mekke'yi feth ettiğinde gurura kapıldı ama biz gururlanmayacağız demişti. işte bu anlayış m. islamoğlu'nun anlayışıdır. oysa hz. peygamber efendimiz mekke'yi feth nasip olduğunda devesinin üstünde o kadar mütevazi idi ki, nerdeyse başı devesinin semerine değecek kadar öne eğilmiş, iki büklüm olmuştu. çünkü O asla kibirli bir insan değildi.

türkiye'de şii anlayışı yaymak ve sünni islami tahrif etmek için çok büyük oyunlar oynanıyor. çünkü gerçek manada islam'ın yaşandığı ve anlaşıldığı ehl-i sünnetin son kalesi ender ülkelerden birisi türkiye'dir. şiiliğin bir kolu olan ceferilik, bugün milli eğitim din dersi kitaplarında bile ehli sünnetin 4 mezhebiyle birlikte gösterilir hale gelmiştir. şii anlayışın temsilcileri devlet makamları içinde önemli mevkilere gelmişlerdir. Türkiye kirli oyunlarla ehli sünnet çizgisinden saptırılmak isteniyor. bir zaman türkiyeye gelen ve iktidar vaat eden heyetin şartlarından ikisini hatırlatayım.. birincisi israil'in varlığının korunması ve kollanması. heyetin bir diğer şartı da , İslam'da reform yapılması için iktidar vaat edilen kişilerden destek istenmesidir. tabi bu heriflerin İslam'da reform derken kast ettikleri şey, islam'ın özellikle ehli sünnet anlayışının tahrif edilmesi ve onların istedikleri şekle göre yeniden dizayn edilmesinden başka bir şey değildir... günümüzde ortaya çıkan çarpık düşünceler ve anlayışlar işte bu büyük oyunun parçalarıdır. alim görünümlü birisi çıkıp ortaya bir şey atacak, başka birisi çıkıp peygamberde hata yapabilir sonuçta o da bizim gibi insandı diyecek, bir başkası başka bir saçmalık yapacak... işte böyle ufak ufak toplumun hemen kabul etmeyeceği şeyler, kulaklara aşina hale getirilip basitleştirilecek ve O da bizim gibi bir insandı algısını insanlarda oluşturarak, esasında ehli sünnet anlayışını tahrif etmek istiyorlar.. uyanık olmamız lazım.. bugün olanlar bu büyük oyunun parçalarıdır. Ama yüce dinimizin koruyucusu Yüce Allahtır ve kıyamete kadar islamı koruyacağını vaat etmiştir. onlar ne yaparlarsa yapsınlar Allahın izniyle başarılı olamayacaklar.

Hocam ağzınıza sağlık

• Çok lazım. Milleti din fanatikliğine davet etmekten önce yapılması gereken çok iş var. Sonra bakarsın ülkede bölünmüş dinin fanatizmi yüzünden iç savaş çıkabilir. Her türlü fanatizmden uzak durun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvhdmuaz

Öncelikle "vahhabi" denilen kişiler kimdir onu bir öğrenin.
    Sonra bu şahsa (isyanoğlu nu kastediyorum, sizinde onu kastettiğinizi düşünerek yazdım) "vahhabi" diyerek, "Vahhabi" diye lanse edilen kişilere hakaret etmeyin.
    Günümüzde müslümanlara onlarca isim takıldı."Vahhabi" türkiye de kullanılanı.Almanya da "selefi" diyerek kötülerler, suudi arabistanda "vahhabi,harici" diyerek kötülerler, islama apaçık düşman olan bir ülke de "müslüman" diye kötülerler vs vs.Kısacası bu isimlerin asıl nedeni halktır.Şöyle söyleyeyim; halk hangi ismi kötü olarak görüyorsa, devlette sevmediği kişilere bu adı takar ki halk onların kötü olduğunu düşünüp devletin her dediğine inansın.

Gel gelelim bu isyanoğluna.Kendisi hadis inkarcısı bir kafirin tekidir, islamla uzaktan yakından alakası yoktur.(Dediğiniz gibi.)

sen merak etme kardesim ben 11 yasindan beri medreselerin icindeyim. neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum

hocam bu arada ehli sunnet ulemasi kibleye dönen bir insana kafir demekten son derece imtina eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 23 Nisan 2015; 17:04:16 >

• Müslümanların yüzyıllardır tartıştığı ve sonuca bağlayamadığı bir konu üzerinden, insanların birbirlerine kafir suçlaması yapması ne kadar da cahilce. Müslümanlar ortak bir noktada birleşmek yerine, en ufak farklılıklar yüzünden birbirlerini öldürüyorlar. Müslüman dünyasının bu hâle gelmesinin en büyük sebebi bu. Mustafa İslamoğlu'nun da söylediklerine %90 katılırım, Cübbeli Ahmet'in de söylediklerinin %90'ına katılırım. Benim için ikisi de din kardeşimdir. Bu tartışmalar ve kavgalar sadece müslümanlara zarar veriyor.
  • Çöp yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı eleştirmeden önce ne dediğini anlamaya çalışın biraz.
    Kafir, münafık, sapık dediğiniz adamı dinledikten sonra benim Kurana olan saygım, sevgim çok daha arttı.
    Kendisi cübbeli ve yandaşları gibi hikaye hurafe anlatmaz. Her cevabını kurana göre verir.
    Hadisleri inkar etmez. hadisleri kurana sunar, kurana ters düşenleri inkar eder.(zaten peygamberin kuran hükmü dışında sözü olamaz)
    Kaderi inkar etmez, kaderci zihniyetten geçinen kafalaradır asıl sözü.
    Zaten allaha inanan bir insan ondan geleni hoş karşılamaz mı, isyan edermi? Bu farkı anlamıyorsunuz..
    Her fırsatta kuranı okumaya onu anlamaya teşvik eder.

Size cübbeli gibi ehli sünnet vel cemaat adamlar lazım.
    hocaefendi hazretlerine gelen azraili geri çeviren, yetiş ya geylani diyip uçağının düşmesini engelleyen hocalar lazım.
    Bilmem kaç sure oku şu kadar şefaatçin olsun, şunu oku cennette şuraya gir, bunu oku buraya gir. Oh ne ala.

Beynimiz o kadar hurafelerle uyuşturulmuş ki bize kuranı rehber gösteren adamların sözlerini kafirlik, münafıklık, sapıklık sayıyoruz.

• bu adam ehli sünnet değildir. hadisleri inkar eder. Peygamberimize ''kibirli adam'' demiştir Kuran tefsirinde.
  • Sunni kılıfı altında şii propagandası yapıyor. Kesinlikle alınmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -
     [BİTTİ] Mustafa İslamoğlu - 'Kur'an Peygamberi Hz. Muhammed' ilk 100 Kitap 2 TL
  • yazık gercekten, herkes insanların dini duygularını suistimal, istismar ederek bir yerlere gelmek derdinde..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.