Şimdi Ara

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
19.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni abonelere Her yöne 750 dakika + 1000 SMS + 1 GB İnternet ayda 17 TL. Yaş sınırı yok.

Detaylar için :http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/bittikce-dolan-tarifeler.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtime -- 7 Mart 2016; 4:19:18 >

• 1 gb yetmezse mesela 1000 dk 1000 sms ve 2 gb neti ( 1 gb kendisinde var zaten 1 i kendim alsam) ne kadar olur aylik faturasız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun konusu vardı zaten neden niye yeni konu açıldı ki ? Ek olarak Vodafone'dan geçen ay taşıdım numaramı fakat yeni operatörden mennun değilim geri dönmek istiyorum bu tarifeye geçebilir miyim ? 90 gün süresi vardı sanırım Vodafone'da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panpaciben

1 gb yetmezse mesela 1000 dk 1000 sms ve 2 gb neti ( 1 gb kendisinde var zaten 1 i kendim alsam) ne kadar olur aylik faturasız ?

Ek 1 GB 16 TL

http://www.vodafone.com.tr/Internet/Freezone-Faturasiz-Super-Internet-Paketleri.php

Yanına Vodafone'lularla 2000 dakika hediye ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Bunun konusu vardı zaten neden niye yeni konu açıldı ki ? Ek olarak Vodafone'dan geçen ay taşıdım numaramı fakat yeni operatörden mennun değilim geri dönmek istiyorum bu tarifeye geçebilir miyim ? 90 gün süresi vardı sanırım Vodafone'da ?

3 konu mevcut birini de ben açmıştım. Ancak konular çok karıştı ve GENÇ 1000 yeni şartlarla tekrar başladı bu sebeple yeni konu açtım. Diğer sayfalarda çok fazla mesajım var ve eski gönderdiklerimi göremiyorlar bu sebeple tekrar tekrar soruyorlar.

Bu tarife için sınır 30 gün. 30 gün diğer operatörde kaldıysanız geri gelip tekrar alabilirsiniz.
  • Ben bu tarifeyi kullanırken taşımıştım. Şimdi kullanamıyorum sanırım. Lanet olsun.
  • "+ Hat sahibi 26 yaşın üzerindeyse Vodafone cep merkezine gidip 26 yaş altındaki 1. derece akrabasını kullanıcı olarak tanımlatabilir." diye bir ibare var ve 25 yaşın altında kardeşim yok. Bunun yerine abimin çocuğunu tanımlatabilir miyim? 1. derece akraba olarak kabul ederler mi?

Edit: Veya ablamın çocuğu kabul edilir mi? Ablamın çocuğu ile soyadlarımız farklı abiminki ile soyadlarımız ayni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychô -- 1 Aralık 2014; 21:55:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Ben bu tarifeyi kullanırken taşımıştım. Şimdi kullanamıyorum sanırım. Lanet olsun.

Kullanırsınız sorun olmaz. Aradan 30 gün geçtiyse yeniden taşıma yapıp SMS atın. Önemli olan daha önce 19 TL'den 12 ay kullanmamak. Eğer daha önce 19 TL'den toplam 12 ay boyunca bu tarifeyi kullandıysanız bir daha kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

"+ Hat sahibi 26 yaşın üzerindeyse Vodafone cep merkezine gidip 26 yaş altındaki 1. derece akrabasını kullanıcı olarak tanımlatabilir." diye bir ibare var ve 25 yaşın altında kardeşim yok. Bunun yerine abimin çocuğunu tanımlatabilir miyim? 1. derece akraba olarak kabul ederler mi?

Edit: Veya ablamın çocuğu kabul edilir mi? Ablamın çocuğu ile soyadlarımız farklı abiminki ile soyadlarımız ayni.

1. derece akraba değil. 1. derece akraba sadece ana, baba ve kardeş oluyor.

Normalde kardeş dışında kabul edilmiyor ama abinizin çocuğunun soyadı aynı ise, kütük yeriniz aynı ise ve aile sıra no birbiri ardına oluşan sayılardan oluyorşsa sistem kabul edebiliyor. (Örneğin sizin aile sıra numaranı 0045, abinizin çocuğunun 0057 gibiyse kabul edebiliyor)

Şansınızı deneyebilirsiniz. Bu konuda Vodafone'un dahi kesin bilgi verme şansı yok çünkü sistem otomatik olarak Mernis kayıtlarına bakarak işlem yapıyor, bu aşama da Vodafone'un müdahale etme şansı olmuyor. Kullanıcı tanımlama işleminin de şartlarını BTK belirliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

"+ Hat sahibi 26 yaşın üzerindeyse Vodafone cep merkezine gidip 26 yaş altındaki 1. derece akrabasını kullanıcı olarak tanımlatabilir." diye bir ibare var ve 25 yaşın altında kardeşim yok. Bunun yerine abimin çocuğunu tanımlatabilir miyim? 1. derece akraba olarak kabul ederler mi?

1. derece akraba değil. 1. derece akraba sadece ana, baba ve kardeş oluyor.

Normalde kardeş dışında kabul edilmiyor ama abinizin çocuğunun soyadı aynı ise, kütük yeriniz aynı ise ve aile sıra no birbiri ardına oluşan sayılardan oluyorşsa sistem kabul edebiliyor. (Örneğin sizin aile sıra numaranı 0045, abinizin çocuğunun 0057 gibiyse kabul edebiliyor)

Şansınızı deneyebilirsiniz. Bu konuda Vodafone'un dahi kesin bilgi verme şansı yok çünkü sistem otomatik olarak Mernis kayıtlarına bakarak işlem yapıyor, bu aşama da Vodafone'un müdahale etme şansı olmuyor. Kullanıcı tanımlama işleminin de şartlarını BTK belirliyor.

Peki hocam Eylül 1989 doğumlu biri bu tarifeden yararlanabilir mi?

• hocam konu için teşekkürler . bilmeyenler için öbür tarife dün itibari ile sona erdi . bu kampanya aynı şartların tarife ismi değiştirilmiş ve daha detaylandırılmış hali . bu yüzden farklı bir başlıkta olması bence süper olmuş . zira az kaldı yarın sabah aveaya geçiş yapacaktım .

hocam size sormak istediğim şey , bu tarifeye eşimin numarasını geçirmek istiyorum . fakat yaş 25 üzeri olduğu için kabul etmiyor mesaj ile . 17 ve 22 yaşlarında kardeşlerim var . onları kullanıcı olarak tanımlayabilirmiyiz eşimin numarasına . bilginiz varmıdır , sonuçta kütük vs... aynı oldu sanırım , onlarda da farklı bir durum söz konusu değildir sanırım . net bir fikir verebilirmisiniz ?
  • Kampanyanin icerigi degisti demissiniz hangi icerik tam olarak degisti. Ben okudum ama hepsi ayni gibi ?

• Arkadaşlar merhaba.2 ay önce Vodafonede 10 dk si 50 kuruşdayken Aveaya geçtim.Benim bildiğim Vodafoneye geçebilmem için 90 gün Aveada kalmam gerekiyor fakat yukarıda 30 gün demişler.Öyle mi gerçekten?

Ayrıca 12 ay kullanım hakkı var sonrasında ne olacak?

• psychô kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce kuzenimin tc si ile tanımlatmıştım. Ben de tekrar vodafone geçtim geçiş işlemi tamamlansın tekrar deneyeceğim şansımı aynı tc ile.
  • quote:

Peki hocam Eylül 1989 doğumlu biri bu tarifeden yararlanabilir mi?

Bu yaş işinden hiç anlamam. Eğer 25 yaşı dolu dolu bittiyse yararlanamaz, kısacası 26 yaş altı olunması gerekiyor, 26'dan gün alınabilir ama 25'in bitmemiş olması gerekiyor. İsterseniz şansınızı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Kampanyanin icerigi degisti demissiniz hangi icerik tam olarak degisti. Ben okudum ama hepsi ayni gibi ?

+ Son çıkan Genç 1000 paketinden mevcut freezone kampanyalarından yararlanan aboneler yararlanamıyordu ama artık yararlanabiliyor.
    + Önceden özgür komple kullanıp 12 ayını daha doldurmamış olanlar GENC1000 için SMS attığında zaten kayıtlısınız diyordu. Artık eğer 12 ayları dolmadıysa buna geçiş yapabiliyorlar. Atıyorum özgür komple 10. ayındalar, buna SMS atınca GENÇ 1000 oluyorlar ve 12 ay daha aynı fiyattan yararlanmaya devam edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

hocam konu için teşekkürler . bilmeyenler için öbür tarife dün itibari ile sona erdi . bu kampanya aynı şartların tarife ismi değiştirilmiş ve daha detaylandırılmış hali . bu yüzden farklı bir başlıkta olması bence süper olmuş . zira az kaldı yarın sabah aveaya geçiş yapacaktım .

hocam size sormak istediğim şey , bu tarifeye eşimin numarasını geçirmek istiyorum . fakat yaş 25 üzeri olduğu için kabul etmiyor mesaj ile . 17 ve 22 yaşlarında kardeşlerim var . onları kullanıcı olarak tanımlayabilirmiyiz eşimin numarasına . bilginiz varmıdır , sonuçta kütük vs... aynı oldu sanırım , onlarda da farklı bir durum söz konusu değildir sanırım . net bir fikir verebilirmisiniz ?

Hat sizin üzerinize ise sorunsuz şekilde kardeşlerinizi tanımlayabilirsiniz. Hat eşinizin üzerineyse sizin kardeşinizi eşinizin hattı üzerine tanımlama da sorun olabilir. Eşiniz sizinle evlenirken yani soyadınızı alırken kütüğü de sizin kütüğünüze aldıysa ve babadan gelen aile sıra no değişip sizin aile sıra numaranıza geçiş yaptıysa, kardeşlerinizde birbirini takip eden bu döngü de sıra numaraları kullanıyorsa kabul edecektir.

Ancak kimi kabul eder kimi etmez benim buradan söylemem imkansız. Kullanıcı tanımı önemli bir mevzu, kullanıcı tanımlanan kişi hattın yarı sahibi gibi oluyor ve hat üzerinde işlem yapma yetkisi kazanıyor. Kullanıcı tanımlama sistemi BTK tarafından Mernis ile otomatik olarak kontrol edilen bir yapıda. Kardeşleri kesin kabul ediyor ama diğerlerini denemeden bilmenin imkanı yok.

Ayrıca eğer anneniz ve babanız ayrıysa, kardeşiniz annenize siz ise babanıza kütük açısından yazıldıysanız sistem kabul etmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Arkadaşlar merhaba.2 ay önce Vodafonede 10 dk si 50 kuruşdayken Aveaya geçtim.Benim bildiğim Vodafoneye geçebilmem için 90 gün Aveada kalmam gerekiyor fakat yukarıda 30 gün demişler.Öyle mi gerçekten?

Ayrıca 12 ay kullanım hakkı var sonrasında ne olacak?

Avea'dan istediğiniz anda geçiş yapabilirsiniz. Ben kesin olmayan hiçbir şeyi foruma yazmıyorum, sıkıntılı bir konu olursa da uyararak yazıyorum. Avea'dan Vodafone'a geçmenizde bir engel yok, 3 ay geçiş sınırı yeni alınan hatlar için geçerli.

12 ay sonra tarife 22 TL üzerinden devam edecek. (Vodafone fiyatı arttırmazsa)
  • Teşekkürler hocam annemi geçirdim, sağolasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün numara taşımaya başvursak yine yararlanabilir miyiz hocam şartlar değişmiş dediniz ancak ne değişti yakalayamadim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.