Şimdi Ara

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
19.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alposia2250
    bana hiçbir tarife falan söylemediler ama. tekrar vodafone'a gitmem gerekiyor mu. geçiş yapacağımı söyledim. sordukları tek şey faturalı mı faturasız mı oldu.

Tarife hiç fark etmez. 25 yaşın altında olduğunuz için hattınız Vodafone'a taşındıktan sonra önce FREEZONE için SMS göndermeniz sonra da tarifeye kayıt için GENC1000 yazıp SMS göndermeniz gerekiyor. Taşınan tarife önemsiz, forumda illa hangi tarifeye taşınması gerektiğini sordukları için özgür genç örnek olarak veriliyor. Önemli olan faturasız bir tarifeye hattınızı taşımanız. (Duble 500, Duble 1000 gibi paketli tarifeler hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

25 yaş altında birini mesajla referans gösteremiyor muyuz? İlla vodafone şubesine mi gitmek gerekli?

Eğer Vodafone faturasız hat kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp 25 yaşında veya 25 yaşın altında olan kardeşinizi referans olarak gösterebilirsiniz. Bunun için kardeşinizi kullanıcı olarak tanımlatmanız gerekiyor. Kullanıcı tanımlama işlemi müşteri hizmetleri üzerinden de oluyor. Bu işlemden sonra ilgili SMS'leri gönderirseniz tarifeyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Unutmadan son gün 31 Aralık 2014.
  • Faturalılar geçemiyor yani buna? Peki faturalıların geçebileceği bu ayarda bir paket var mı bildiğiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kompozer sayesinde bu tarifeden haberim oldu ve faydalandım. sırf bu yüzden vodafone geçmiştim. teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

Faturalılar geçemiyor yani buna? Peki faturalıların geçebileceği bu ayarda bir paket var mı bildiğiniz?

Faturalıda benzer bir paket yok. Faturalı hattınızı müşteri hizmetlerini arayarak faturasız yapabilir ve ondan sonra bu tarifeden faydalanmaya başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alposia2250

kompozer sayesinde bu tarifeden haberim oldu ve faydalandım. sırf bu yüzden vodafone geçmiştim. teşekkür ediyorum.

Rica ederim. Forumda 4 konu var ve epey insan faydalandı. Vodafone bunun duyurusunu yapsaydı herhalde en az 100.000 abone kazanırdı. Tabi durum biraz tehlikeli. Kişi bu tarife ile aldığı her yöne 1000 dakikanın tamamıyla diğer operatörü ararsa ve aldığı her yöne 1000 SMS'in tamamını diğer operatöre SMS atmak için kullanıyorsa Vodafone 22 liraya zarar edecektir. Ayrıca yanında İnternet paketi de var.

İşte bu sebeple fazla riske girmek istemiyorlar.
  • Teşekkürler arkadaşlar @
    Yüklendi binler

• quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Faturalılar geçemiyor yani buna? Peki faturalıların geçebileceği bu ayarda bir paket var mı bildiğiniz?

Faturalıda benzer bir paket yok. Faturalı hattınızı müşteri hizmetlerini arayarak faturasız yapabilir ve ondan sonra bu tarifeden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

12 aylık kontrat yaptım yeni aveadan geçtim. yine de geçebilir miyim?
  • quote:

12 aylık kontrat yaptım yeni aveadan geçtim. yine de geçebilir miyim?

Avea'da kontrat yaptıysanız yine de geçebilirsiniz ama Avea kontratı yaptığınız için Avea size cezai şart uygulayabilir. Kontrat olması geçişe engel değil. Eğer Avea tarafından cezai şart uygulanıyorsa geçmenizi tavsiye etmem.
  • tarife devam ediyormu fıyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin cilekes

tarife devam ediyormu fıyatı ne kadar

Kampanya bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin cilekes

tarife devam ediyormu fıyatı ne kadar

Kampanya bitmiştir.

Denediniz mi hocam olmuyor mu ?

• Arkadaşlar Duble1000 tarifesinde 1gb int, 1000dk ayda 29tl sizce nasıl?
    1gb biterse üzerine ek ücret mi yazar, yoksa internet mi kesilir?
    Sizce daha uygun tarife varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• Bu kampanya'dan haberiniz var mı hocam :http://forum.donanimhaber.com/m_101941726/f_//tm.htm#101942348
  • AVANTAJ VE ÜÇLÜ AVANTAJ PAKETLERİ VODAFONE İÇİNE DÖNÜYOR.DAKİKALAR BİLGİNİZE.
    FREEZONE HERYÖNE 1000 DK 1000SMS VE 1GB NET KOMPLE1000 İÇİN SMSLE KATILIM VARMI BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİRMİ İYİ FORUMLAR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE0NARD

AVANTAJ VE ÜÇLÜ AVANTAJ PAKETLERİ VODAFONE İÇİNE DÖNÜYOR.DAKİKALAR BİLGİNİZE.
    FREEZONE HERYÖNE 1000 DK 1000SMS VE 1GB NET KOMPLE1000 İÇİN SMSLE KATILIM VARMI BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİRMİ İYİ FORUMLAR..

HER YONE 1000DK+1000SMS+1GB ayda sadece 22TL! Hemen HEPSI22 yazip 7000e gonder, tum ihtiyaclarini karsilayan Komple 1000 tarifesine gec! Son gun 24 Nisan!
  • Bilgi için saol ..

• Bu kampanya su an halen var mi

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102657976&p=1#102657976

• Simdi bu kampanya hala varmi yok mu ya vodaya gececem wger devam ediyorsa

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.