Şimdi Ara

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
19.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Arkadaşlar merhaba.2 ay önce Vodafonede 10 dk si 50 kuruşdayken Aveaya geçtim.Benim bildiğim Vodafoneye geçebilmem için 90 gün Aveada kalmam gerekiyor fakat yukarıda 30 gün demişler.Öyle mi gerçekten?

Ayrıca 12 ay kullanım hakkı var sonrasında ne olacak?

Avea'dan istediğiniz anda geçiş yapabilirsiniz. Ben kesin olmayan hiçbir şeyi foruma yazmıyorum, sıkıntılı bir konu olursa da uyararak yazıyorum. Avea'dan Vodafone'a geçmenizde bir engel yok, 3 ay geçiş sınırı yeni alınan hatlar için geçerli.

12 ay sonra tarife 22 TL üzerinden devam edecek. (Vodafone fiyatı arttırmazsa)

Hocam cevap için teşekkürler öncelikle.Sizi bulmuşken bir sorum daha var onuda sormak istiyorum.
    Ben 2 ay önce Aveaya geçerken Babam ile birlikte gittik Aveaya ve hat Babamın üzerine olduğu için onun olması gerekiyordu o imza attı ve geçiş işlemi tamamlandı.O zaman bana yeni bir hat verdiler ve ben onu taktım telefonuma.Ben o zaman bir boşluk bulmuş ve tatil amaçlı ailemin yanındaydım şu anda Üniversite okuduğum ildeyim dolayısıyla evden baya uzak bir mesafedeyim.
    Şimdi Vodafoneye geçiş yapsam Babam yine imzayı atsa diyelim ki Vodafone bana yeni bir hat mı verecek yine?Eğer öyleyse benim geçiş işi yatacak çünkü bir buçuk ay gidemeyeceğim ailemin yanına ve o verilen hattı alamayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pahalanmış bu tarife, mesaj geldi 22 tl olmuş. 2 TL daha verir 2 gb li olanı alırım bende.
  • bana da şimdi mesaj geldi, 22 tl olmuş sanırım iptal etcem bunun gibi başka paket varmı arkadaşlar ona geçeyim

• 22 tl olarak fiyatlar guncellenmis arkadaslar gecmis olsun basligi degistirin lutfen.

• awdasase kullanıcısına yanıt
    O hangi tarife hocam ? 1000dk olanı mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

O hangi tarife hocam ? 1000dk olanı mi

evet komple 1000 olan 22 tl olmuş.

esnek tarifeye geçtim bende 25 tl.

http://www.vodafonefreezone.com/faturasiz-tarifeler-esnek-tarife
  • İndirim yapacaklarına zam yapıyorlar bu nedir be!
  • 22 tl olmus

• awdasase kullanıcısına yanıt
    Dakika 500 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Dakika 500 hocam

500 dk yeter bana.
  • 22 tl yapacagina dakikayi azalt ona gecelim. Bu zam beyin nesidir. Daha geceli 1 ay olmadi, yuh yani.
    Btk'ya sikayet etsek mi acaba. İlk aydan zam mi olurmus. Lanet olsun bunlarin para hirsina.

• merhabalar hat babamın üstüne hat taşınır da babam olmadan tanımlatabilir miyim 26 yaş altı olduğumu il dışında öğrenciyim ondan soruyorum.
  • Zam gelmiş 22 ₺ olmuş bilginize.

• arkadaşlar tarife halen devam ediyormu?

• arkadaşlar 22 tl oldu kampanya. ben daha onceden kullanıyordum bu paketi yeni fiyat bana da yansır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetyman

arkadaşlar 22 tl oldu kampanya. ben daha onceden kullanıyordum bu paketi yeni fiyat bana da yansır mı acaba?

Evet, yansır

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: sweetyman

arkadaşlar 22 tl oldu kampanya. ben daha onceden kullanıyordum bu paketi yeni fiyat bana da yansır mı acaba?

Evet, yansır

teşekkür ederim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu
    Hocam cevap için teşekkürler öncelikle.Sizi bulmuşken bir sorum daha var onuda sormak istiyorum.
    Ben 2 ay önce Aveaya geçerken Babam ile birlikte gittik Aveaya ve hat Babamın üzerine olduğu için onun olması gerekiyordu o imza attı ve geçiş işlemi tamamlandı.O zaman bana yeni bir hat verdiler ve ben onu taktım telefonuma.Ben o zaman bir boşluk bulmuş ve tatil amaçlı ailemin yanındaydım şu anda Üniversite okuduğum ildeyim dolayısıyla evden baya uzak bir mesafedeyim.
    Şimdi Vodafoneye geçiş yapsam Babam yine imzayı atsa diyelim ki Vodafone bana yeni bir hat mı verecek yine?Eğer öyleyse benim geçiş işi yatacak çünkü bir buçuk ay gidemeyeceğim ailemin yanına ve o verilen hattı alamayacağım

Hat kimin üstüne ise cep merkezine taşıma başvurusunun o kişi tarafından yapılması gerekiyor. Ancak babanız kendi ilinde, sizde kendi ilinizde aynı anda cep merkezine giderseniz cep merkezi bu konuda yardımcı olabilir. Babanız kendi ilindeki cep merkezinden taşıma başvurusu yaparsan sizin bulunduğunuz cep merkezinde bulunan bir sim kart serisini taşıma formuna yazarsa sizin bulunduğunuz ilkdeki simkart aktif olur.

Ancak hangi bayiye ait sim kart numarası sisteme girilip taşıma yapılırsa o bayi prim alacağından babanızın bulunduğu şehirdeki cep merkezi bu işlemi kabul etmeyebilir. Yasal olarak da bunu kabul etmesi gerekmiyor. Babanız gidip kendi ilindeki cep merkezi ile konuşsun belki yardımcı olurlar.

Veya babanız taşıma yapıp size kargo ile sim kartı gönderebilir.

• Tarife ücreti 10 Aralık 2014'den sonra aylık 22 TL olmuştur.

Aşağıdaki tarifeleri kullananların hepsi giriş tarihine bakılmaksızın 10 Aralık 2014'den sonraki ilk paket yenilemesinde aylık 22 TL ödeyecektir.

* KOMPLE 1000
    * ÖZGÜR KOMPLE
    * GENÇ 1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Zam gelmiş 22 ₺ olmuş bilginize.

Bilgim var teşekkür ederim. 10 Aralık 2014'den itibaren 22 TL oldu. Foruma girmek için ilk fırsat bulduğum anda tarife ücretini güncelledim. Çalıştığım ve 7/24 foruma giremediğim için güncelleme veya değişiklik olduğunda aynı gün içinde ilk fırsat bulduğum anda güncelleme yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.