Şimdi Ara

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
19.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Cep Merkezi'ndeki Müşteri Temsilcisi bayanlarla bu tarifenin varlığı yokluğu hakkında bayağı bir istişare yaptıktan sonra hayırlısıyla bugün numara taşıma talebinde bulundum. Bazı çalışanların bu kadar bilgisiz olması ve bilgileri olmayan bir konuda ısrarla diretmeleri gerçekten ilginç. 5-6 güne kadar geçiş işlemi tamamlanır. Bakalım 1989 doğumlu olarak kabul edecek mi bizi... Tarifeyi yaptığım zaman ilk işim tekrar Cep Merkezi'ne uğramak olacak :)
  • Böyle iş olur mu ya. Freezoneun 25 TL lik tarifesinden. Buna geldik daha 1 ay dolmadan zam Yaptılar. Diğerine Dönme Hakkımızda yandı. Bu Vodafone nasıl iş yapıyor git anlamıyorum. Sürekli mağduriyet. 2 gb internetimiz 1 gb oldu 3 TL fark için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

Vodafone Cep Merkezi'ndeki Müşteri Temsilcisi bayanlarla bu tarifenin varlığı yokluğu hakkında bayağı bir istişare yaptıktan sonra hayırlısıyla bugün numara taşıma talebinde bulundum. Bazı çalışanların bu kadar bilgisiz olması ve bilgileri olmayan bir konuda ısrarla diretmeleri gerçekten ilginç. 5-6 güne kadar geçiş işlemi tamamlanır. Bakalım 1989 doğumlu olarak kabul edecek mi bizi... Tarifeyi yaptığım zaman ilk işim tekrar Cep Merkezi'ne uğramak olacak :)

Suçlu cep merkezleri veya çalışanlar değil. Suçlu Vodafone'da başta olmak üzere tüm operatörler. Yeteri kadar maaş vermezsen, eğitim vermezsen, denetlemezsen böyle olması çok doğal.

Ayrıca resmi olarakwww.vodafone.com.tr de olmayan bir tarife olduğu için cep merkezinin sistemlerinde de gözükmez. Bu sebeple göremediği bir tarifenin olmadığını söylemesi çok doğal. Çünkü sisteme bakıyor ve sistemde bu tarife gözükmüyor. Daha doğrusu sistemde bu tarifenin ismi "Komple Özgürlük" olarak görünüyor ve geçişin 30 Nisan 2013'de bittiği görünüyor.http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Komple_Ozgurluk_Paketi.php

Biz normalde süresi bitmiş olan bir tarifeyi kişiye özel kampanyadan yararlanarak kullanıyoruz. Bu tarifenin tek farkı tüm Vodafone abonelerinin kişiye özel tarifesi olması.

• Geçtim gitti. İş için çok yoğun kullandığımdan dolayı eski tarifemdeki (500 dk+1000 sms+ 1 gb 25 tl) dakikalar yetmiyordu. Bu tarife bayağı iyi oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristeas

Geçtim gitti. İş için çok yoğun kullandığımdan dolayı eski tarifemdeki (500 dk+1000 sms+ 1 gb 25 tl) dakikalar yetmiyordu. Bu tarife bayağı iyi oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

Rica ederim. Güle güle kullanın.
  • teşekkür ederim dün geçişim tamamlandı
    Komple 1000 tarifesi ayda 19 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL

TARİFE ÜCRETİ 10 ARALIK 2014'DEN İTİBAREN AYLIK 22 TL OLMUŞTUR. ÖZGÜR KOMPLE, KOMPLE 1000 VE GENÇ 1000 TARİFESİNİ KULLANAN HERKES 10 ARALIK 2014'DEN İTİBAREN TARİFEYE GİRİŞ TARİHİNE BAKILMAKSIZIN İLK PAKET YENİLEMESİYLE BİRLİKTE TARİFEYİ AYLIK 22 TL'DEN KULLANMAYA DEVAM EDECEKTİR.

Katılmak için önce FREEZONE yazıp 1525'e göndermek, onay mesajından sonra da GENC1000 yazıp 7000'e göndermek gerekiyor.

Eski KOMPLE 1000 tarifesinin yenilenmiş halidir.

Özel kampanyadır.www.vodafone.com.tr adresinde yer almamaktadır.

Avantajlar

+ Ayda 22 TL
    + Her yöne 1000 DK
    + Her yöne 1000 SMS
    + Her yöne 1 GB İnternet (1 GB bittiğinde ücretli olarak kullanım devam edecektir.)
    + Vodafone Freezone'lu abonelere veriliyor. (Hat sahibi 26 yaşın altındaysa SMS ile Freezone'lu olunabilir. FREEZONE yazıp 1525'e ücretsiz göndermek yeterlidir.)
    + Taahhüt yoktur, dilediğiniz zaman paketi iptal edebilirsiniz. Paketi iptal etmek için tarife değiştirmek yeterlidir.

Bilgilendirme

+ 26 yaş altı abone olmak gerekiyor.
    + Hat sahibi 26 yaşın üzerindeyse Vodafone cep merkezine gidip 26 yaş altındaki 1. derece akrabasını kullanıcı olarak tanımlatabilir.
    + Paketten/Tarifeden 12 ay boyunca yararlanılabiliyor.
    + Daha önce 1 yıl Genç 1000 tarifesini kullanmış olanlar tekrar tarifeye geçemiyor.
    + Bu tarifedeyken hattını başka bir operatöre taşıyanlar tekrar Vodafone'a gelip bu tarifeyi kullanamıyor.
    + Hattında kısıtlama olanlar tarifeye geçemiyor. (Daha önce hat sahibi adına ödenmemiş fatura borcu olanlar, daha önce Vodafone'da olup da hiç TL yüklemeden başka operatöre geçiş yapanlar, kara listede olanlar v.b.)
    + Numara taşıma yoluyla Vodafone'a gelenlerde üstteki şartlara uymak şartıyla bu tarifeden yararlanabilirler.

+ Pakete/Tarifeye geçiş için son tarih belli değildir. Vodafone, pakete/tarifeye yeni abone alımını istediği zaman durdurabilir.

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL

Tarife Hakkında

+ Genç 1000 Paketi 22 TL’ye 30 gün boyunca yurtiçi her yöne geçerli 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet içerir.
    + 22 TL’ye her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet almak için Genç 1000 paketini kampanya bitiş tarihinden önce GENC1000 yazıp 7000'e ücretsiz kısa SMS göndererek satın alabilirsin.
    + Genç 1000 Paketi her ay iptal edilmediği ve bakiyeniz yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenir
    + Pakette kalan dakika, SMS ve interneti sorgulamak için OZET yazıp 7000'a ücretsiz SMS gönderebilirsin.

Esaslar

+ Tarife değişikliği sırasında Genç 1000 Paketi iptal olacaktır.
    + Kampanya 19 Mart 2013 – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.
    + Yeni hat alan, numarasını faturasız tarifelere taşıyan ya da aktif faturasız hat sahibi 26 yaş altı bireysel müşterilerimiz, kampanya tarihleri arasında kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.
    + Kampanyadan yararlanmak için Vodafone FreeZone üyesi olmak gerekmektedir. FreeZone abonesi olmak için FREEZONE yazıp 1525'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.
    + Genç 1000 Paketi 22 TL karşılığında satın alarak katılınabilir, paketi almak için GENC1000 yazıp 7000'a SMS göndermek gerekmektedir. Paket kampanya tarihleri içinde satın alınmalıdır.
    + Paket satın alım işlemleri sadece SMS ile sağlanacaktır. Vodafone Cep Merkezleri ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla paket alınamamaktadır.
    + Paket ile verilen dakika, SMS ya da internetin bitmesi durumunda, sonraki kullanımlarınız için mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.
    + Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paketi satın alacak olan abone bir özel servis numarası olmamalıdır.
    + 444’lü numaralara ve 1’le başlayan 3 haneli numaralara yapılan aramalar sabit hat araması olarak değerlendirilecek ve paket kapsamında değerlendirilecektir.
    + Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçinden başlatılan aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir. Bu paketteki dakikalarla konferans görüşme servisi kullanılamaz.
    + Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir.
    + Bir abone en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu avantajdan faydalanabilir.
    + Paketi satın alacak abone TC Kimlik No doğruluğu Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Nüfus İdaresi Müdürlüğü'nden teyid edilmiş olmalı, kara listelerde yer almamalıdır.
    + Genç 1000 paketine abonelerinin paketleri her ay iptal edilmediği ve bakiye yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenecektir.
    + Genç 1000 Paketi, 30 günde bir abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir. Kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez ve silinir. Yetersiz bakiye nedeniyle paket yenilenememişse yeterli bakiye koşulu sağlandığında yenileme yapılır.
    + Paket sahibi aboneler şebekeler arası geçiş (numara taşıma ,ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş dahil) veya devir, dondurma işlemi yaparsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
    + Paketin ücreti KDV(%18), ÖİV(%25) dahil 22 TL'dir. Bu ücret onay mesajını takiben faturasız aboneler için yeterli TL olması durumunda bakiyelerinden anında düşer.
    + Dakika paketinden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
    + Dakika paketi, ilk defa satın alınması durumunda Vodafone tarafından gönderilen onay mesajının ardından devreye girer.
    + Abone kalan dakika bakiyesini öğrenmek için “OZET" yazıp 7000'a SMS göndermelidir.
    + Abone talep ederse paketini iptal edebilir. Konuşma paketini iptal etmek için abone “IPTAL GENC1000" yazıp 7000'a mesaj atabilir. 30 günlük sürenin sonuna kadar abonenin paketindeki dakika, SMS ve internet hakkı geçerli olup, 30 günün sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.
    + Paketin FCT cihazlarında ve ticari amaçlı olarak kullanılmaması gereklidir. Tespit edilen aboneler için ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    + Vodafone Genç 1000 Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Dostum Merhaba..
    Ya ben 2007'den beri aveadayım..pek de memnun değilim ama öğrenciyiz işte kullandık..bu sene mezun olduk...şimdi internettinden şikayetçiydim..vodafone nasıl interneti--çekim gücü--3g görüşmesi falan?

• kaiser_1453 kullanıcısına yanıt
    Bölgeye göre değişmekle birlikte Aveadan daha iyidir. Sadece benim işyerimde çekmiyor şu ana kadar başka hiçbiryerde sorun yaşamadım.
  • Dün gece yarısı itibarı ile hattımın geçiş işlemi tamamlandı ve sim kartım kullanıma açılır açılmaz Freezone aboneliği için mesajımı gönderdim. Bugün sabah Freezone aboneliğimin başladığına dair bilgilendirme mesajı geldi akabinde GENC1000 yazarak 7000'e mesajımı gönderdim ve paket aboneliğim aktif hale geldi. Eylül 1989 doğumluyum ve yaş sınırlamasından dolayı bir sorun yaşamadım. Benzer durumda olanlar varsa kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanyadan bizleri haberdar eden ve konuyu açan arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.
  • Bugün bende geçeceğim. Turkcell güzel ama 250 dk heryöne yetmiyor.
  • Fiyatin 22 tl olarak kalcağini bilsem geçerim :(

• bu gun pttcell den gecmek icin basvuru yaptim. eski alima kapali 14 luk tarifeyi kulaniyordum. fakat vpnbook ile vodafone de orta hizli bedava internet yapilabildiginden ve tarife guzel oldugundan gecmek istedim.
    paylasimi yapan arkadasa tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453
    Dostum Merhaba..
    Ya ben 2007'den beri aveadayım..pek de memnun değilim ama öğrenciyiz işte kullandık..bu sene mezun olduk...şimdi internettinden şikayetçiydim..vodafone nasıl interneti--çekim gücü--3g görüşmesi falan?

3G, kapsama alanı ve İnternet konusu bulunduğunuz lakasyona göre oldukça farklılık gösterdiği için bunu buradan yorumlamak imkansız. Vodafone'un İstanbul'daki bazları yeni ve 2014'de yeniden konumlandırıldı. İstanbul için konuşurken sizi memnun edecektir. Ancak diğer şehirlerde durum değişebilir, maddi açıdan getirisi olmayan bölgelerde doğal olarak Telsim'den kalma baz istasyonları hala kullanılmaya devam ediyor ve fiber İnternet ile baz istasyonunun desteklenemediği bölgelerde İnternet hızı düşük kalıyor.

3 operatörde de bulunulan konum çok önemli. Kısaca ortalama bir cevap vermek gerekirse Avea'dan iyi Turkcell'den kötü diye düşünebilirsiniz.

• Tarife Hakkında Önemli Birkaç Bilgili Paylaşayım

Bu tarifenin son katılım tarihi belli oldu. Son katılım tarihi 31 Aralık 2014

Tarife 2015 Aralık ayına kadar yani 12 ay daha 22 TL'den devam edecek.

Vodafone yeni yıl tarifeleri nedeniyle eski kampanya ve paketlere eski şartlarda son geçiş tarhi 31 Aralık 2014.

Vodafone yeni yıl tarifeleri :http://www.vodafone.com.tr/YeniYilKampanyasi.php

22 TL'den geçiş yapmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor.
  • sn kompozer. benim pocellde iki hattım var. yaşım 28. kız kardeşim 25 yaş altında. bu iki hattıda ilgili tarifeye geçirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

Vodafone Cep Merkezi'ndeki Müşteri Temsilcisi bayanlarla bu tarifenin varlığı yokluğu hakkında bayağı bir istişare yaptıktan sonra hayırlısıyla bugün numara taşıma talebinde bulundum. Bazı çalışanların bu kadar bilgisiz olması ve bilgileri olmayan bir konuda ısrarla diretmeleri gerçekten ilginç. 5-6 güne kadar geçiş işlemi tamamlanır. Bakalım 1989 doğumlu olarak kabul edecek mi bizi... Tarifeyi yaptığım zaman ilk işim tekrar Cep Merkezi'ne uğramak olacak :)

Bende aynı yollardan bugun geçtim :D
    Kısmetse 2-3 güne vodafonlu oluyorum.
    Bakalim 1gb internet yetcekmi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kanmur

sn kompozer. benim pocellde iki hattım var. yaşım 28. kız kardeşim 25 yaş altında. bu iki hattıda ilgili tarifeye geçirebilir miyim?

Evet geçirilebilir. İki hatta sizin üzerinize ise hatları yeni özgür genç tarifesine taşıyın, taşıma yaparken kardeşinizin TC numarasını da verin ve kullanıcı olarak tanınlanmasını talep edin. Taşıma bittikten sonra SMS gönderip iki hattınızla da bu tarifeden faydalanabilirsiniz.
  • Yeni Özgür genç e taşıma yapmıyorlar. Yeni esnek tarife ye taşıyorlar. Hat açıldıktan sonra freezone a geçip tarife değiştirin.

Ben Mega üçlü yaptım. Mega25 yazıp 7000 e gönderdim.

500 dk 1000sms 2gb-25₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 tl olan devam ediyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

22 tl olan devam ediyor değil mi?

Evet devam ediyor. Hattınızı bağlantıdaki tarifeye taşıyın sonra SMS atın yeterli.http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/yeni-zg-r-gen
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.