Şimdi Ara

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
19.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar turkcellden geçicem vodafone'a bu tarifeyi kullanabiliyorum dimi sıkıntı olmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Orijinalden alıntı: psychô
    Peki hocam Eylül 1989 doğumlu biri bu tarifeden yararlanabilir mi?

Bu yaş işinden hiç anlamam. Eğer 25 yaşı dolu dolu bittiyse yararlanamaz, kısacası 26 yaş altı olunması gerekiyor, 26'dan gün alınabilir ama 25'in bitmemiş olması gerekiyor. İsterseniz şansınızı deneyin.

Müşteri hizmetlerini arasam kesin bilgi alabilir miyim peki hocam? Vodafone Cep Merkezi'ne pek güvenmiyorum çünkü hat taşımak için olmayan şeylere de olur veriyor bütün operatörlerin bayileri gibi sonra mağdur oluyoruz. Şansa bırakmak istemiyorum zira bu paketin güncel fiyatı ile şimdiki operatörümün paketi de aynı neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar 19 liraya avea da böyle bir paket varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

arkadaşlar 19 liraya avea da böyle bir paket varmı acaba

Var fakat sms paketi yok.

• Benden önce arkadaşlar haber vermiş okumadan yazdım kusura bakmayın bu arada mega 25'le ilgili bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 2 Aralık 2014; 22:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

evet duble 1000 paketi varmış hatta 1 lira karşılığında 5000 sms veriyormuş woops ama bitmiş kampanya
  • quote:

quote:

Avea link var mi hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panpaciben -- 2 Aralık 2014; 23:07:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu
    Hocam cevap için teşekkürler öncelikle.Sizi bulmuşken bir sorum daha var onuda sormak istiyorum.
    Ben 2 ay önce Aveaya geçerken Babam ile birlikte gittik Aveaya ve hat Babamın üzerine olduğu için onun olması gerekiyordu o imza attı ve geçiş işlemi tamamlandı.O zaman bana yeni bir hat verdiler ve ben onu taktım telefonuma.Ben o zaman bir boşluk bulmuş ve tatil amaçlı ailemin yanındaydım şu anda Üniversite okuduğum ildeyim dolayısıyla evden baya uzak bir mesafedeyim.
    Şimdi Vodafoneye geçiş yapsam Babam yine imzayı atsa diyelim ki Vodafone bana yeni bir hat mı verecek yine?Eğer öyleyse benim geçiş işi yatacak çünkü bir buçuk ay gidemeyeceğim ailemin yanına ve o verilen hattı alamayacağım

Hat kimin üstüne ise cep merkezine taşıma başvurusunun o kişi tarafından yapılması gerekiyor. Ancak babanız kendi ilinde, sizde kendi ilinizde aynı anda cep merkezine giderseniz cep merkezi bu konuda yardımcı olabilir. Babanız kendi ilindeki cep merkezinden taşıma başvurusu yaparsan sizin bulunduğunuz cep merkezinde bulunan bir sim kart serisini taşıma formuna yazarsa sizin bulunduğunuz ilkdeki simkart aktif olur.

Ancak hangi bayiye ait sim kart numarası sisteme girilip taşıma yapılırsa o bayi prim alacağından babanızın bulunduğu şehirdeki cep merkezi bu işlemi kabul etmeyebilir. Yasal olarak da bunu kabul etmesi gerekmiyor. Babanız gidip kendi ilindeki cep merkezi ile konuşsun belki yardımcı olurlar.

Veya babanız taşıma yapıp size kargo ile sim kartı gönderebilir.

Tamam hocam teşekkür ederim cevaplarınız için

• Konu Dışı olacak ama Vodafone yeni esnek tarifeden yararlanabilmek için eski abonelere 90 gün şartı var mi ? Sitede bir bilgi göremedim. Hani 500 dk + 4.000 sms + 2 gb net 1 yıl taahhütlü 29 lira.

• kafasına göre zam yapamazdı sanki btk izin vermez

• Avea ya geçsem mi? 1 TL Fazla veririm 2 GB İnternet olur.

23 TL - 500 dk - 5.000 sms - 2 GB
    Ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Avea ya geçsem mi? 1 TL Fazla veririm 2 GB İnternet olur.

23 TL - 500 dk - 5.000 sms - 2 GB
    Ne dersiniz?

Ben de onu düşünüyorum şuan, hani 22-23 TL aşırı yüksek para değil de ilk aydan zam yapılması hoşuma gitmedi.
  • quote:

Tarife ücreti 10 Aralık 2014'den sonra aylık 22 TL olmuştur.

Aşağıdaki tarifeleri kullananların hepsi giriş tarihine bakılmaksızın 10 Aralık 2014'den sonraki ilk paket yenilemesinde aylık 22 TL ödeyecektir.

* KOMPLE 1000
    * ÖZGÜR KOMPLE
    * GENÇ 1000

merhaba,
    hocam bu tarifeleri kullananlar 22 tl ödeyecek demişsiniz ya.
    peki bunları kullanmayanlar 19 tlden mi devam edecek ?
    böyle birşey varsa saçmalığın daniskası değilmi niye böyle bir ayrım söz konusu oldu
  • 6 yaşındaki çucuğu yakın olarak göstersek olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 3 Aralık 2014; 19:26:33 >
  • quote:

Konu Dışı olacak ama Vodafone yeni esnek tarifeden yararlanabilmek için eski abonelere 90 gün şartı var mi ? Sitede bir bilgi göremedim. Hani 500 dk + 4.000 sms + 2 gb net 1 yıl taahhütlü 29 lira.

Numara taşıma avantajından yararlanacak aboneler eğer daha önce hatlarını Vodafone'dan başka bir operatöre taşımışlar ise, numaranın tekrar Vodafone’a taşındığı tarih ile numaranın Vodafone’dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRibLy*
    merhaba,
    hocam bu tarifeleri kullananlar 22 tl ödeyecek demişsiniz ya.
    peki bunları kullanmayanlar 19 tlden mi devam edecek ?
    böyle birşey varsa saçmalığın daniskası değilmi niye böyle bir ayrım söz konusu oldu

Herkese zam yapıldı. Bu kullandığınız tarifenin farklı isimleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

6 yaşındaki çucuğu yakın olarak göstersek olur mu

Olmuyor. 12-25 arası.
  • quote:

quote:

Konu Dışı olacak ama Vodafone yeni esnek tarifeden yararlanabilmek için eski abonelere 90 gün şartı var mi ? Sitede bir bilgi göremedim. Hani 500 dk + 4.000 sms + 2 gb net 1 yıl taahhütlü 29 lira.

Numara taşıma avantajından yararlanacak aboneler eğer daha önce hatlarını Vodafone'dan başka bir operatöre taşımışlar ise, numaranın tekrar Vodafone’a taşındığı tarih ile numaranın Vodafone’dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün olmalıdır.

O zaman benim numara taşıma talebini kabul etmezler sanırım ?

• quote:

O zaman benim numara taşıma talebini kabul etmezler sanırım ?

Kabul ederler. Sizi özgür genç tarifesini geçirirler, geçişten sonra ESNEK tarife için SMS attığınızda veya diğer geçiş kanallarını kullandığınızda 90 gün kısıtı yüzünden tarifeye geçişiniz kabul edilmemiştir benzeri bir uyarı gelecektir.

Esnek Tarifelere, SMS, Online, Facebook ve Cep Self Servis, IVR ve *7000# self servis kanallarından geçiş yapılabilir. Mevcut FreeZone’lular ESNEK yazıp 7000’e göndererek Esnek Tarife’ye geçiş yapabilirler. Freezone’lu olmayanlar ise öncelikle en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne giderek numaralarını FreeZone’a taşıyarak veya yeni bir FreeZone hat alarak Yeni Esnek Tarife ye geçebilirler.
  • ben hattımı avea dan vodafone geçirdim.
    geçirdiğim vodafone bayisi esnek tarife yaptı beni.

500 dakika
    1000 sms
    2 gb internet 25 tl dedi.
    HATTIM c.tesi sabah saat 7 de vodafone a geçecek.

ben bir hataya düşmek istemiyorum.
    dakika ve interneti esnetmek istiyorum.bu işlemler nasıl yapacağım.

ÖRNEK: CUMARTESİ HAT AÇILINCA.25 TL YÜKLEYECEM.
    SONRA 25 TL İLE KENDİLİĞİNDEN Mİ ESNEYECEK BU HAT :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.