Şimdi Ara

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
5
Favori
19.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kompozer

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

22 tl olan devam ediyor değil mi?

Evet devam ediyor. Hattınızı bağlantıdaki tarifeye taşıyın sonra SMS atın yeterli.http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/yeni-zg-r-gen

Teşekkürler. Bayi de olur dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell den geçtim bugün. Turkcell e göre Çekim kalitesi gerçekten berbat.

• Bizim okulda da en iyi çeken bu (:
    Avea zaten berbat, çoğu yerde olduğu gibi. Turkcell istasyonu da tepenin ardında kalıyor galiba.

• Yılbaşından sonra geçsek olur mu?
    Verg den de yırtardik
  • avea kullanıyorum şu an. yarın geçiş işlemlerini başlatırsam kampanya sonuna kadar geçiş olur mu sizce yoksa 1 haftadan uzun sürebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alposia2250

avea kullanıyorum şu an. yarın geçiş işlemlerini başlatırsam kampanya sonuna kadar geçiş olur mu sizce yoksa 1 haftadan uzun sürebilir mi

Geçiş işlemleri 2-6 gün içinde oluyor Arkadaşım ay sonuna kadar çok rahat geçiş yaparsınız Saygılar...
  • Vodafone ile 1 yıllık kontratım bitecek, Faturalı 25 altı kullanıcı tanımlı ( cep avantaj 500 + 1 GB İnternet) 22,00TL

Şuanda en uygun sundukları tarife Faturalı Esnek Tarife (500Dk-4000sms-2GB) 29,00TL

25 yaş altı kullanıcı tanımlı önereceğiniz/vodefonda devam edeceğim geçiş yapacağım tarife var mı?

Hattım faturalı

Turkcell'e geçiş/faturasız yaptığımda, Yıldız 500 Paketi 19TL + Yıldız Ek Genç Paketi 6TL ( 500dk+1000sms+2GB ) 25,00TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 23 Aralık 2014; 8:51:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

Vodafone ile 1 yıllık kontratım bitecek, Faturalı 25 altı kullanıcı tanımlı ( cep avantaj 500 + 1 GB İnternet) 22,00TL

Şuanda en uygun sundukları tarife Faturalı Esnek Tarife (500Dk-4000sms-2GB) 29,00TL

25 yaş altı kullanıcı tanımlı önereceğiniz/vodefonda devam edeceğim geçiş yapacağım tarife var mı?

Hattım faturalı

Turkcell'e geçiş/faturasız yaptığımda, Yıldız 500 Paketi 19TL + Yıldız Ek Genç Paketi 6TL ( 500dk+1000sms+2GB ) 25,00TL

sayın, kompozer

ilgili tarifeye geçiş yapabilirmiyim?

VODAFONE GENÇ 1000 TARİFESİ (HY 1000 DK+1000 SMS+1GB 22 TL - 25 YAŞ SINIRI VAR)
  • quote:

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL

TARİFE ÜCRETİ 10 ARALIK 2014'DEN İTİBAREN AYLIK 22 TL OLMUŞTUR. ÖZGÜR KOMPLE, KOMPLE 1000 VE GENÇ 1000 TARİFESİNİ KULLANAN HERKES 10 ARALIK 2014'DEN İTİBAREN TARİFEYE GİRİŞ TARİHİNE BAKILMAKSIZIN İLK PAKET YENİLEMESİYLE BİRLİKTE TARİFEYİ AYLIK 22 TL'DEN KULLANMAYA DEVAM EDECEKTİR.

SON KATILIM TARİHİ 31 ARALIK 2014

NUMARA TAŞIMA YAPARKEN "YENİ ÖZGÜR GENÇ" TARİFESİNE TAŞIMA YAPTIRABİLİRSİNİZ. (TAŞIMA YAPACAĞINIZ TARİFE ÖNEMSİZDİR.) HATTINIZ AÇILDIĞINDA DA GENÇ 1000 TARİFESİNE GEÇİŞ İÇİN GEREKLİ SMS MESAJLARINI GÖNDEBİLİRSİNİZ

Katılmak için önce FREEZONE yazıp 1525'e göndermek, onay mesajından sonra da GENC1000 yazıp 7000'e göndermek gerekiyor.

Eski KOMPLE 1000 tarifesinin yenilenmiş halidir.

Özel kampanyadır.www.vodafone.com.tr adresinde yer almamaktadır.

Avantajlar

+ Ayda 22 TL
    + Her yöne 1000 DK
    + Her yöne 1000 SMS
    + Her yöne 1 GB İnternet (1 GB bittiğinde ücretli olarak kullanım devam edecektir.)
    + Vodafone Freezone'lu abonelere veriliyor. (Hat sahibi 26 yaşın altındaysa SMS ile Freezone'lu olunabilir. FREEZONE yazıp 1525'e ücretsiz göndermek yeterlidir.)
    + Taahhüt yoktur, dilediğiniz zaman paketi iptal edebilirsiniz. Paketi iptal etmek için tarife değiştirmek yeterlidir.

Bilgilendirme

+ 26 yaş altı abone olmak gerekiyor.
    + Hat sahibi 26 yaşın üzerindeyse Vodafone cep merkezine gidip 26 yaş altındaki 1. derece akrabasını kullanıcı olarak tanımlatabilir.
    + Paketten/Tarifeden 12 ay boyunca yararlanılabiliyor.
    + Daha önce 1 yıl Genç 1000 tarifesini kullanmış olanlar tekrar tarifeye geçemiyor.
    + Bu tarifedeyken hattını başka bir operatöre taşıyanlar tekrar Vodafone'a gelip bu tarifeyi kullanamıyor.
    + Hattında kısıtlama olanlar tarifeye geçemiyor. (Daha önce hat sahibi adına ödenmemiş fatura borcu olanlar, daha önce Vodafone'da olup da hiç TL yüklemeden başka operatöre geçiş yapanlar, kara listede olanlar v.b.)
    + Numara taşıma yoluyla Vodafone'a gelenlerde üstteki şartlara uymak şartıyla bu tarifeden yararlanabilirler.

+ Pakete/Tarifeye geçiş için son tarih belli değildir. Vodafone, pakete/tarifeye yeni abone alımını istediği zaman durdurabilir.

Bittikçe Dolan HY 750 DK+1000 SMS+1GB Tarifesi 19 TL

Tarife Hakkında

+ Genç 1000 Paketi 22 TL’ye 30 gün boyunca yurtiçi her yöne geçerli 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet içerir.
    + 22 TL’ye her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet almak için Genç 1000 paketini kampanya bitiş tarihinden önce GENC1000 yazıp 7000'e ücretsiz kısa SMS göndererek satın alabilirsin.
    + Genç 1000 Paketi her ay iptal edilmediği ve bakiyeniz yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenir
    + Pakette kalan dakika, SMS ve interneti sorgulamak için OZET yazıp 7000'a ücretsiz SMS gönderebilirsin.

Esaslar

+ Tarife değişikliği sırasında Genç 1000 Paketi iptal olacaktır.
    + Kampanya 19 Mart 2013 – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.
    + Yeni hat alan, numarasını faturasız tarifelere taşıyan ya da aktif faturasız hat sahibi 26 yaş altı bireysel müşterilerimiz, kampanya tarihleri arasında kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.
    + Kampanyadan yararlanmak için Vodafone FreeZone üyesi olmak gerekmektedir. FreeZone abonesi olmak için FREEZONE yazıp 1525'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.
    + Genç 1000 Paketi 22 TL karşılığında satın alarak katılınabilir, paketi almak için GENC1000 yazıp 7000'a SMS göndermek gerekmektedir. Paket kampanya tarihleri içinde satın alınmalıdır.
    + Paket satın alım işlemleri sadece SMS ile sağlanacaktır. Vodafone Cep Merkezleri ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla paket alınamamaktadır.
    + Paket ile verilen dakika, SMS ya da internetin bitmesi durumunda, sonraki kullanımlarınız için mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.
    + Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paketi satın alacak olan abone bir özel servis numarası olmamalıdır.
    + 444’lü numaralara ve 1’le başlayan 3 haneli numaralara yapılan aramalar sabit hat araması olarak değerlendirilecek ve paket kapsamında değerlendirilecektir.
    + Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçinden başlatılan aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir. Bu paketteki dakikalarla konferans görüşme servisi kullanılamaz.
    + Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir.
    + Bir abone en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu avantajdan faydalanabilir.
    + Paketi satın alacak abone TC Kimlik No doğruluğu Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Nüfus İdaresi Müdürlüğü'nden teyid edilmiş olmalı, kara listelerde yer almamalıdır.
    + Genç 1000 paketine abonelerinin paketleri her ay iptal edilmediği ve bakiye yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenecektir.
    + Genç 1000 Paketi, 30 günde bir abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir. Kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez ve silinir. Yetersiz bakiye nedeniyle paket yenilenememişse yeterli bakiye koşulu sağlandığında yenileme yapılır.
    + Paket sahibi aboneler şebekeler arası geçiş (numara taşıma ,ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş dahil) veya devir, dondurma işlemi yaparsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
    + Paketin ücreti KDV(%18), ÖİV(%25) dahil 22 TL'dir. Bu ücret onay mesajını takiben faturasız aboneler için yeterli TL olması durumunda bakiyelerinden anında düşer.
    + Dakika paketinden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
    + Dakika paketi, ilk defa satın alınması durumunda Vodafone tarafından gönderilen onay mesajının ardından devreye girer.
    + Abone kalan dakika bakiyesini öğrenmek için “OZET" yazıp 7000'a SMS göndermelidir.
    + Abone talep ederse paketini iptal edebilir. Konuşma paketini iptal etmek için abone “IPTAL GENC1000" yazıp 7000'a mesaj atabilir. 30 günlük sürenin sonuna kadar abonenin paketindeki dakika, SMS ve internet hakkı geçerli olup, 30 günün sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.
    + Paketin FCT cihazlarında ve ticari amaçlı olarak kullanılmaması gereklidir. Tespit edilen aboneler için ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    + Vodafone Genç 1000 Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

bugün geçiş yaptım açılmasını bekliyorum. faturasıza geçtim. fakat özgür genç falan bir şey demedim. hat açıldığı gibi önce freezone mesajını sonra paket mesajını atsam yeterli olacak mı ?

• quote:

sayın, kompozer

Yapabilirsiniz. Daha önce bu tarifeden 12 ay boyunca yararlanmadıysanız hattınıza 25 yaş altı kullanıcı da tanımlıysa geçiş yapabilirsiniz. Tabi önce faturasız hatta geçiş yapmanız gerekiyor.
  • quote:

bugün geçiş yaptım açılmasını bekliyorum. faturasıza geçtim. fakat özgür genç falan bir şey demedim. hat açıldığı gibi önce freezone mesajını sonra paket mesajını atsam yeterli olacak mı ?

Özgür genç olması önemsiz. Önemli olan 25 yaşın altında olmanız veya hattınıza 25 yaşındaki kardeşinizi tanımlamış olmanız. Eğer bu tanımlama yapıldıysa hangi tarifede olursanız olun önce Freezone'a kayıt olup ardından da bu tarifeye kayıt olabilirsiniz.

Acele edin tarife 31 Aralık 2014 gecesi iptal olacak.
  • SON KATILIM TARİHİ 31 ARALIK 2014

Numara taşımak için 31 Aralık ta başvurmak işe yarar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

sayın, kompozer

Yapabilirsiniz. Daha önce bu tarifeden 12 ay boyunca yararlanmadıysanız hattınıza 25 yaş altı kullanıcı da tanımlıysa geçiş yapabilirsiniz. Tabi önce faturasız hatta geçiş yapmanız gerekiyor.

Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Özgür genç olması önemsiz. Önemli olan 25 yaşın altında olmanız veya hattınıza 25 yaşındaki kardeşinizi tanımlamış olmanız. Eğer bu tanımlama yapıldıysa hangi tarifede olursanız olun önce Freezone'a kayıt olup ardından da bu tarifeye kayıt olabilirsiniz.

Acele edin tarife 31 Aralık 2014 gecesi iptal olacak.

teşekkür ederim. geçiş yaptım onay mesajını bekliyorum sim kartı takmak için. 25 yaş altındayım umarım 31 aralığa kadar hallolur sırf bu tarife var diye vodafone geçtim zaten. çalışanların da haberi yoktu. fotoğrafı gösterince ben kişiye özel herhalde o dediler bir de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanmur

sn kompozer. benim pocellde iki hattım var. yaşım 28. kız kardeşim 25 yaş altında. bu iki hattıda ilgili tarifeye geçirebilir miyim?

Evet geçirilebilir. İki hatta sizin üzerinize ise hatları yeni özgür genç tarifesine taşıyın, taşıma yaparken kardeşinizin TC numarasını da verin ve kullanıcı olarak tanınlanmasını talep edin. Taşıma bittikten sonra SMS gönderip iki hattınızla da bu tarifeden faydalanabilirsiniz.

sn kompozer teşekkür ederim. 2 hattımıda taşıdım ve ilgili tarifelere kullanmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

SON KATILIM TARİHİ 31 ARALIK 2014

Numara taşımak için 31 Aralık ta başvurmak işe yarar mı?

Yaramaz. 31 Aralık'a kadar geçmiş yapmış olmanız gerekiyor.
  • quote:

teşekkür ederim. geçiş yaptım onay mesajını bekliyorum sim kartı takmak için. 25 yaş altındayım umarım 31 aralığa kadar hallolur sırf bu tarife var diye vodafone geçtim zaten. çalışanların da haberi yoktu. fotoğrafı gösterince ben kişiye özel herhalde o dediler bir de.

Hayırlı olsun. Bu bir özel kampanya olduğu için bayiler bunu bilmiyorlar, onlar sizi özgür genç tarifesine veya herhangi bir tarifeye taşısın yeterli. 31 Aralık 2014'den önce Freezone ve Tarife SMS'lerini atmış olmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanmur
    sn kompozer teşekkür ederim. 2 hattımıda taşıdım ve ilgili tarifelere kullanmaya başladım.

Rica ederim. Güle güle kullanın.
  • 25 yaş altında birini mesajla referans gösteremiyor muyuz? İlla vodafone şubesine mi gitmek gerekli?
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun. Bu bir özel kampanya olduğu için bayiler bunu bilmiyorlar, onlar sizi özgür genç tarifesine veya herhangi bir tarifeye taşısın yeterli. 31 Aralık 2014'den önce Freezone ve Tarife SMS'lerini atmış olmanız gerekiyor.

bana hiçbir tarife falan söylemediler ama. tekrar vodafone'a gitmem gerekiyor mu. geçiş yapacağımı söyledim. sordukları tek şey faturalı mı faturasız mı oldu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.