Şimdi Ara

Biyoloji bi tek bana mı zor geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene biyoloji gecen seneye gore daha zor değil miydi? Ben gecen sene bıyolojıyı 2y yapmısken bu sene bıyolojıden 5 yanlısım var oysa butun derslerden netlerım artmasına ragmen bıyolojı dusmus. Turkıye genelınde bole oldugunu herkesın zorlandıgını bu yuzden pek etkıleyemecegını dusunuyorum yanlıs mıyım?

• merak etme herkeze zor geldı bıyolojı
  • ortalarda takılan için kolay olmuştur bence sonuçta geçen seneki gibi zor ezber soruları gelmedi (biyolojim kötüdür bana zor gelmişti en azından sistemler kısmı) bu sene ise yapılan yanlışlar hep tartışmalı sorular oldu yani biyolojin çok iyi olsa bile 5 yanlış çıkarman normal. denemelerde 10 net yapanın 20net yapması da normal mesela
  • Biyoloji zordu.O kolay diyenlerin çoğu doğru düzgün net yapamayıp iki net fazla yapınca "ooo biyoloji çok kolaydı ya" diyenler rahat ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede çok zordu geçen yıl 29 yapmıştım bu yıl ise 6 yanlış yaptım bakalım, benimde tek umudum genel düşük yapmasından dolayı fazla etkilenmemek.
  • Kimya zor geldi bana da.
  • bast gbi görünse de zordu geçn yıla göre.bir de sunu anlamıyorm zor olması için illaki çözülemeyecek sorular mı olmalı? Bnm bildiğim zorluktan kasıt önceki özellikle de geçen yılla kıyaslanmzsı olur.
    Birde 5 bekleyn 10 net yapınca kolay diye ötüyor ve puanlar hakkında yorum yapıyor.. Her neyse bu yıl sistemden beklenenin yarısı kdr soru geldi ve
    hatırladığım kdryla mayoz sorusu,palizat sorusu,eksik eş baskınlık sorusu,solunum sist.sorusu sertti.ne canlar yakmıştır bu sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınavın zorlu olmasının dıger bı tarafıda su ılk 20 soruya kadar geldın sasırdın soruları tık tık yapıyon sonra bı geldı abov be dıger sorularda bu kadar kafa patlatmadım bunlar ne yav oldu ılk sorular hemen geldı gevap patır patır yaptın sonrakılerse senın bıraz daha fazla dusundurunce boyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_58_58

bencede çok zordu geçen yıl 29 yapmıştım bu yıl ise 6 yanlış yaptım bakalım, benimde tek umudum genel düşük yapmasından dolayı fazla etkilenmemek.

evet bu ınsanı cok kotu yapıyor benle aynı durumdasın senı anlıyorum hani en guvendgıım alan bıyolojı dıye gırdım fizik en ıyı geldi. İyi net çıkaranlar da düşük yaptıysa etkilemez dıye dusunuyorumm bakalımmm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.