Şimdi Ara

BİYOLOJİYE DAHA HİÇ BAŞLAMADIM AMA......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biyolojiye daha hiç başlamadım 2013 lys biyoyu bi çözüyüm dedim 4 y geldi ki çoğu da ekoloji sorusuydu hiç ayrıntı falan göremedim sorularda ne soru çözmeye gerek var ne deneme nede kasma bi kere bütün 9 10 11 12 yi okusam yeter gibi geliyo yanlışmıyım ?????????????

• Helal sana ne kadar da zeki biriymişsin öyle hiç çalışmadan 4 yanlış yapmışsın bize de taktik versene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltali ilah

Helal sana ne kadar da zeki biriymişsin öyle hiç çalışmadan 4 yanlış yapmışsın bize de taktik versene.

yanlış anladın kardeşim :D ygsden buyana hiç çalışmadım ygs dençıktığımdan beridir biyoloji nasılsa hallederim deyip çalışmadımki en kötü dersimde biyoloji ama kolay sormuşlar gibi geldi acaba yanlış mı düşünüyorum diyorum
  • İllegal019 İ kullanıcısına yanıt
    Onceki sene hic kitap yuzunu bile acmadim 9 yanlis yaptim arkadas konulari yuzeysel calisti 27 d 2 y ypti kisaca biyoloji cok kasmiyorlar 5 soru zor cikar geri kalan 25 yuzeyseldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyolojiden bahsediyoruz, eğer biliyorsan konuyu yaparsın bilmiyorsan kalırsın. Demek ki sen önceden güzel çalışmışsın ki öğrenmişsin, genel tekrar yap geç
  • GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Sıralma kaçtı kardeş 9 y la bu arada kesin üzülmüşssündür çalışmadığına
    ekoloji soruları hep yanlış geliyorboşmu bırakmalı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.