Şimdi Ara

Bizim Ülkede kötü çok mu var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başıma kötü olaylar geldi...Burada yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.

Ben gazino ya gittiğim zaman Türkiye tarafında...

Parasal olarak beni yıpratmaya çalışırlar...Ben burada kalkıp da yalan söylemiyorum.

1 kola içmek istersin...Masaya artı olarak çerez koymaya çalışırlar...Hatta mevyesine kadar koymaya çalışırlar.

Ama gürcistan da gidin bakın...Gazinoda oturun...1 kola isterseniz sadece masanıza kola gelir...İstemediğiniz halde masanıza bir şey gelmez...

Ben sadece gürcistan a gitmiyorum...Bulgaristan ve Yunanistan da da ortama gidiyorum.Orada da benim dediğim gibi...

Ve gürcistan da bazı yerlerde 5 tl yazarlar...Bazı yerlerde içtiğin kolaya 2lira yazarlar...

-----------------------------------------------------------------------------

Gürcistan da rusya da ermenistan da ya da yunanistan da da kötülükler gördüm...

Ama Türkiye kadar çok değil?

Kimse beni indirip dövmey çalışmadı.

Benim hazmedemediğim kötünün fazla olması.

yoksa gürcüsünden ermenisinden de yunanlısından da az çok kötülük görmüşümdür.

benim hazmedemediğim bizde kötünün çok olması...Çünkü çok darbeler yedim.

---------------------------------------------------------------------------------

Bu ülkede türkiye'de bana kimse bir şey yapamaz...

en azından bu ülkenin dilini biliyorum ve savcılık denilen bir olay var...

olayı savcılığa anlatıp çözmeye çalışıyorum...en azından bu ülkede onlara güveniyorum.

----------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameisturboline -- 7 Mart 2014; 12:44:04 >

• Turbo naptın kayınço sattın mı arabayı?
  • Kanki pasiflora meyvesi yetiştir ye sen düzelecen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.